lukasfox píše:Díky všem za Vaše postřehy, určite mám ještě pár tipů v záloze o kterých uvažuji.. Ale právě se mi zabila tahle nabídka, kde se mi libili ty dveře(co vím tak ty dvěře má v neměcku člověk homologované a zapsané v TP, tak nevím jak to chodí u nás, zdali bych to musel znovu vyběhávat?), výbava atd. Co se týče té barvy ta se mi nelíbí ale to užmám vyřešené že bych změnil na černou nebo žlutou, která by tomuhle autu dle mého slušela....
Dále mě zajímá jak je to s výdrží motoru, protože se mi docela líbí tyto dvě nabídky:
http://www.sportovnivozy.cz/index.php?a ... kce=detail
a nebo :
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
Ale oba mají kolem 100 tis najeto, myslíte žě je to ješte v pohodě? jakou ten motor tak má výdrž? Co sem četl tak je to docela držák, což me tedy dost vyhovuje... A u obou bych tedy chtěl upravit ty dveře, protože upřímně sem na to ujetý:) Nejsem žádný vášnivý tuner ale toto se mi líbí...
Podívej,nechci být za šťouru,ale protože znám a mám ho na klubu nejdéle-tak na tyhle dva kusy bych také raději zapoměl.Ten první černý-první majitel :Dhaha ,ale už zapoměl napsat možná u nás,po pěti za hranicema .To auto je dotažená sociálka pro chudáky Němčoury.Stejně tak to druhé-to jsou osekané verze pro západní Evropu-bez aut.klimatizace,na malých kolech,bez palubáku,atd.....tak si to všechno přičti k ceně a srovnej s prodanými u nás a najednou jsi s cenou těchto německých žebračenek sakra vysoko.
Slušně vypadá ta stříbrná 2,7l,co ti dával odkaz Dede-ale od pražáka(podvozek,studený motor-časté popojíždění...-což jen předpokládám,že asi většinu svých km najelo po mizerné pražské dlažbě )a nějak podezřele málo km(třeba má více aut-to je jen má nedůvěřivost v údaje bazarníků ).Prostě na to auto bys musel mrknout na místě,prověřit podle VIN minulost v servisu...takhle na fotce nevypadá zle.Ale zapomeň,že budeš jezdit kolem 8,0l/100km jako s 2,0l
Jo a na to oranžovo stříbrné,bych se osobně ani nešel podívat-ne že by bylo ošklivé,ale proto,že většina více upravených aut(třeba přestříkaných...),už má něco za sebou.Asi těžko bude někdo přestříkávat dobrou barvu.Ale když ho ťukne,tak si řekne,že už to nastříkne,když musí barvit ten nabouraný kus.
Čest tvé vyhledávací práci Borek .