amaize píše:a libuješ si v růžovém porcelánuHardcam píše:Jmenuji se Denis, je mi 38 let, bydlim u maminky a jsem panic...dobry den...
já jsem si říkal, že mi je na něm něco divnýho........
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
amaize píše:a libuješ si v růžovém porcelánuHardcam píše:Jmenuji se Denis, je mi 38 let, bydlim u maminky a jsem panic...dobry den...
Sorry nenapadlo mě že děti pod 18 chodí na forum o autech...Engineer píše:Safra dajte sem nejake upozornenie alebo cenzuru
Ktovie ake deti sem chodia na forum
Inak naj auto na.... je MATRIX... Kto mu skusi povedat nieco ine tak uvidi
Do uvazenia neberiem H-1 s dvoj- postelou vzadu
JJ ve 120ce jsem taky začínal... Vždycky ty zadejchaný okna v zimě... Půl hodina čekání po než se to odmlžilo...zdenek76 píše:kdysi ve stodvacítce, vzpomínám si, že jsem měl pak nohu černou od volantové tyče a partnerka mi při tom málem omdlela, neboť jsme si neotevřeli okýnka, takže jsem v poslední chvíli otevřel zadní dveře a "dodělali" jsme to s hlavama venku
a to si tenkrát "začínal" sám, že jo a dnes už v autě nejsi sám , co ?Bishop2225 píše:JJ ve 120ce jsem taky začínal... Vždycky ty zadejchaný okna v zimě... Půl hodina čekání po než se to odmlžilo...zdenek76 píše:kdysi ve stodvacítce, vzpomínám si, že jsem měl pak nohu černou od volantové tyče a partnerka mi při tom málem omdlela, neboť jsme si neotevřeli okýnka, takže jsem v poslední chvíli otevřel zadní dveře a "dodělali" jsme to s hlavama venku
Jinak místo je úplně všude... Sice v některých autech trohu gymnastika, ale zažil jsem i v Pickupu na sededle spolujezdce, hezky na koníčka...Russell píše:mas novsiu verziu to sa nerataTringi píše:Ale je ...Russell píše:v coupecku nie je ani miesto na to.
amaize píše:a to si tenkrát "začínal" sám, že jo a dnes už v autě nejsi sám , co ?Bishop2225 píše:JJ ve 120ce jsem taky začínal... Vždycky ty zadejchaný okna v zimě... Půl hodina čekání po než se to odmlžilo...zdenek76 píše:kdysi ve stodvacítce, vzpomínám si, že jsem měl pak nohu černou od volantové tyče a partnerka mi při tom málem omdlela, neboť jsme si neotevřeli okýnka, takže jsem v poslední chvíli otevřel zadní dveře a "dodělali" jsme to s hlavama venku
nevím,nevím, ale říká se,že ten co říká,že nikdy - tak to dělá dodnesBishop2225 píše: ..............
Dobrej komentář... Sám jsem začínal když jsem o autě a hlavně o papírech teprve snil.
Nevím teda jak ty... Jestli jsi dřív držel řidičák než nějakou pěknou kůstku...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |