a len tak pomimo kolko je dovolena vola volantu??

Moderátoři: miooo, Moderátoři
Ale můžu - jak vidíš ten druhý obrázek - Nosník pod motorem - tak ten jsme museli skoro celý oholit. Povolit a vyndat čtyři rohové silentbloky , odšroubovat dva podélné silentbloky motoru v ose auta , odšroubovat řízení (v místě posilovače) - to jako první , odšroubovat příchytky hadiček a trubiček posilovače řízení , demontáž obou tyček stabilizátoru. Nepíšu o demontáži krycího plastu pod motorem - to byla lahůdka. Takže na tom rámu zbyly přišroubovaná jenom obě spodní ramena zavěšení kol. Pak už s tím rámem šlo trošku manipulovat , abychom se na ty čtyři zasrané osmičky dostaly. Aby šel rám úplně ven , tak by se ještě musely demontovat ty spodní dvě ramena (asi rozpojit ve spodním kulovém čepu) , zozpojit výfuk. potrubí hned pod motorem ( příruba na tři šrouby) a musel by se rozpojit kardan. Ale na to už jsme neměli náladu , tak jsme to jen různě vykláněli - rám visel na výfuk. potrubí - abychom se tam nějak dostali - a povedlo sevitak píše:Brouzdale, jak jste to dělali? Můžeš to trochu popsat?
U mě to byly jednoznačně kulové čepy spodních ramen , je to bolest těhle auťáků.Mám 2001 2.4 benzin + LPG v celku max.spokojenostBrouzdal píše:Zdravím. Mám podobný problém v přední nápravě. Při jízdě a rozhoupání auta nebo při jízdě na nerovnostech se ozývá z přední nápravy bouchání. Když auto stojí a rozhoupu ho , tak nic slyšet není. Kontroloval jsem tyčky stabilizátoru a preventivně je vyměnil. Problém to ale nevyřešilo. Mám najeto 91 000 km. Původní majitel (první) kupoval auto nové v ČR a tenhle problém řešil v AS celých sedm let , co auto měl. Vza všechny ty roky , co jezdil na garance na nic nepřišly. Chtěl jsem se zeptat , jestli jde zkontrolovat uložení stabilizátoru tak , že bych demontoval ty nové tyčky stabilizátoru a zkusil to projet bez nich. Pak už mě napadají jen kulové čepy spodních ramen - jak to zkusit ?? Nemáte někdo zkušenost , co by to mohlo být ???
Díky za rady.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |