Style - nefunkcni vyhrivani zrcatek
Moderátoři: amaize, Moderátoři
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
Re: Style - nefunkcni vyhrivani zrcatek
ciste technicky by si mal mat objednavkovy list s vybavou... v oficialnom cenniku je vzdy napisane " Dovozce si vyhrazuje právo změny cen a provedení bez předchozího upozornění. "
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
- Reklama
X-bat to zalezi kdy se vypina termostat, je to nevim. Nejlepsi je porovnat - jestli ucitis zahrivani zadniho okna a zrcatek nikoli, tak je problem v zrcatkach. Ale v tech 30 stupnich nevim jak to je, to je asi uz moc. Zkus to nekdy rano ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Isghol v dobe kdy si objednaval Comfort i v dobe dodani mel Comfort vyhrivana zrcatka.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Isghol v dobe kdy si objednaval Comfort i v dobe dodani mel Comfort vyhrivana zrcatka.
Kia Sportage 2016 aktualne
Uz uplne bez Hyundai, ale bylo to fajn.
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
Dnes jsem v Olomouci také reklamoval nefunkční vyhřívání. O problému nevěděli, nikdo z centrály (kde věděli) je o tom neinformoval.
Podle toho, co jsem se dozvěděl, by za cca 2 měsíce měla proběhnout svolávací akce a zrcátka by měly být vyměněny za typ s vyhříváním + montáž kabeláže.
Podle toho, co jsem se dozvěděl, by za cca 2 měsíce měla proběhnout svolávací akce a zrcátka by měly být vyměněny za typ s vyhříváním + montáž kabeláže.
Dnes jsem viděl aktuální ceník a tam to bylo opuntíkované tak, jak píšeš. Já to bral z ceníku, který má uvedeno "Platnost od: 01.06.2009" a který mám v PC. Takže zde je šance i pro majitele CLASSIC PLUS koupené v platnosti tohoto ceníku.Amalfi píše:Neprehlidl jsem se. V puvodnim ceniku je Comfort s vyhrivanymi a ma je i ve skutecnosti - overeno v showroomu. Kazdopadne je problem se zrcatky u vybavy Style.
Pokud ti funguji tak to neres. Asi je to problem jen par aut.
CLASSIC CLASSIC PLUS COMFORT STYLE
Vyhřívaná vnější zrcátka - • - •
jiristbk jj jak pises - ted v ceniku vyhrivani u comfortu neni. Ale maji je. Jinak v centrale o tom vedi, od meho servisu - prodejce. Kteri uz s nima zacinali probirat jak se to bude resit. Kazdopadne informace ze bude svolavacka a ze se to bude resit opravdu novou kabelazi a dodelavkou, je pro mne uklidnujici
. Bal jsem se ze to skonci tim ze nam nabidnou nejakou nesmyslnou doplnkovou vybavu misto opravy zrcatek - coz chapu ze nebude jednoduche, kdyz na to neni montazni sada.
![Dancing :D/](./images/smilies/eusa_dance.gif)
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
Jinak centrala o tom vi tak dlouho jak o tom vite vy - ode dne vzniku tohodle temata. Proto je dobre ze tohle forum existuje a ze se muzem takto informovat. Sirime tak mezi sebou informace rychleji nez dovozce a prodejci ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
Stalo se. Bylo mi dnes nabídnuto příslušenství v hodnotě 10 000 Kč nebo počkat ty cca 2 měsíce.Amalfi píše:jiristbk... Bal jsem se ze to skonci tim ze nam nabidnou nejakou nesmyslnou doplnkovou vybavu misto opravy zrcatek ...
Přiznám se, že nad tím přemýšlím. Je to cca cena tažného zařízení, a to bych tam chtěl časem dát i tak. Zatím ho nemám, ale občas je přívěs potřeba a dosud vždy žadoním u kamaráda o auto.
Mám se během dneška rozhodnout a vzhledem k tomu, že jsem zatím u žádného auta (mám 5. kus) vyhřívané zrcátka neměl (a nevzpomínám si, že bych zrcátka někdy škrábal), tak jsem zatím 51% pro to tažné zařízení.
Rád ale přivítám protiargument. A naposledy ta rosa na zrcátkách opravdu zlobila. I když jsem ji utřel, tak tam byla za chvíli znovu. No, občas si tak říkám, že líp bylo za bolševika.
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
jiristbk tak jsem mel telefonat z meho
servisu. Informovali mne ze montazni sadu importer chysta (hehe tuto informaci jsem mel ale jako prvni od tebe
). Avsak ja dostal informaci ze by mela byt pripravena za cca 14 dni,
nikoli za 2 mesice.
Jinak co se tyce vyhrivani zrcatek - ja ho mel u 2 predchozich aut (ze 6) a vim ze se bez nej neobejdu. Ma pro mne vetsi cenu nez tazne zarizeni
Je to otazka komfortu. Nechce se mi elektricky odklopit zrcatka (parada pri parkovani na sidlistich kde je malo mista) a pak obehnout auto s hadrou (v zime se skrabkou). Jak pises - jak jsou zrcatka orosene tak hadra pomuze jen docasne. V zime to je zase jemna pracicka ocistit zrcatka abych je tlakem neposkodil. A taky to kolikrat neni idealni.
Je to o kazdem, kdo ma jake preference. Tebe laka tazne zarizeni - tak do nej jdi. Ja bych ho treba nevyuzil. Pro mne je treba dulezitejsi to vyhrivani - pro mne to je taky mimo jine prvek zvysujici bezpecnost, protoze udrzuje dobry prehled deni okolo auta (a nemam rad smouhy od hadry na zrcatkach
).
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Shame on you [-X](./images/smilies/eusa_naughty.gif)
Jinak co se tyce vyhrivani zrcatek - ja ho mel u 2 predchozich aut (ze 6) a vim ze se bez nej neobejdu. Ma pro mne vetsi cenu nez tazne zarizeni
Je to o kazdem, kdo ma jake preference. Tebe laka tazne zarizeni - tak do nej jdi. Ja bych ho treba nevyuzil. Pro mne je treba dulezitejsi to vyhrivani - pro mne to je taky mimo jine prvek zvysujici bezpecnost, protoze udrzuje dobry prehled deni okolo auta (a nemam rad smouhy od hadry na zrcatkach
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
Dík, právě jsi mi přidal ty 2% ve prospěch zrcátek. ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
nemám Style ale Comforta,jako jeden z prvních v této zemi a vyhřívání zrcátek mám - prověřeno už v březnu
a neměnil bych![Shame on you [-X](./images/smilies/eusa_naughty.gif)
a neměnil bych
![Shame on you [-X](./images/smilies/eusa_naughty.gif)
i20 1,2/57kW comfort - 3/2009 do 11/2018 ~89007 km
† R_Mégane 1,4/51kW/1997;ŠKODA 125 /1989 & Spartak /1959
momentálně Honda Jazz 11/2018
† R_Mégane 1,4/51kW/1997;ŠKODA 125 /1989 & Spartak /1959
momentálně Honda Jazz 11/2018
Co se tyce zrcatek, tak mi zarucene netopi (testovano asi v 1am pri teplote 10 stupnu)... Mluvil jsem o tom v autosalonu, tak prodejce byl prekvapen a snazil se me presvedcit, ze je to blbost a strasne se smal. Byl u toho i mechanik a ten mel pro zmenu strach sundavat ze zrcatka sklo. Kazdopadne to slyseli poprve ode me a mam pocit, ze to maji uplne v pazi... Kazdopadne me ujistoval, ze jestli je to pravda, tak od vyrobce urcite bude svolavacka na opravu. No, uvidime. Pokud se u vas zacne neco dit, tak dejte hlavne vedet - maximalne je pujdu pretahnout tim heverem, co mam u rezervy ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Old: i20, 1.4 Style, Ice blue + modry interier (budiž mu země lehká)
New: Renault Megane Grandtour III GT220, 2.0 (162kW)
bemusel sundavat sklo ze zrcatka - stacilo jen vevnitr sundat zaslepku a jde videt jake svazky vedou k zrcatku - byt tebou zacnu pochybovat o serioznosti a schopnostech servisu. U mne v servisu meli taky obavy o zrcatko - ale jen proto ze tam nemeli zrovna karosare (ktery je na to pry jejich experr
), proto sli na to zevnitr. Jinak reklamacka je reklamacka - snad jsi s nimi sepsal reklamacni protokol.Tim se urcuje taky doba do kdy musi tvuj problem vyresit. Ze zakona 30 dnu - si myslim.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
Zatim jsem nesepisoval nic - prvne jsem si to chtel overit. No, az pojedu kolem, tak se tam stavim a zacnu to resit...
btw. jinak o serioznosti uz jsem zapochyboval...
btw. jinak o serioznosti uz jsem zapochyboval...
Old: i20, 1.4 Style, Ice blue + modry interier (budiž mu země lehká)
a uz mam brouka v hlave ... hned rano musim vyskusat ci ohrievanie funguje ... mam sice comfort ale predajca spominal ze to tam je a aj v aktualnom ceniku to uvadzaju
Hyundai i30wg 1.6i Trikolor komfort - Satin Amber 07/2015 aktualne cca. 21000 km
Hyundai i20 1.4i comfort - Dark Grey (predané)
Hyundai i20 1.4i comfort - Dark Grey (predané)
Vyhřívání jsem už taky zkontroloval a funguje bezvadně,
za pár minut je zrcátko bez vody![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
za pár minut je zrcátko bez vody
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Hyundai I 20 1,4/74KW comfort ICE BLUE od 10.4.2009