A byla ta prasklina na svodech slyšet?Myslím tak,jako děravý výfuk....DíkyBishop2225 píše:Jsem si to myslel...
Udělám asi nouzovou opravu a nejsíš seženu nový. Co jsem četl, tak opravit je to dost velká pakárna a je riziko, že to moc dlouho nevydrží...
No hlavně že vím na čem jsem... příští měsíc technická, tak alespoň mě nevyrazí...
Spotřeba Lantra J1 1.6 16V
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
Re: Spotřeba Lantra J1 1.6 16V
- Reklama
- Bishop2225
- **
Nijak zvlášť. Ta prasklina je vysloveně vlasová trhlina dlouhá cca 4 cm. Nevidím ale dospodu svodů, takže otázka jestli je to i dole. Jestli ti to prdí jak děravej vejfuk, tak tam máš díru jak kráva. na tvým místě bych se spíš zaměřil na zbytek výfuku, vlnovec a tak. Je dobrý si na to vzít zubařský zrcátko. A jestli si to všechno prolezl, tak by to mohl foukat u těsnění. To jsem měl na Renaultu, prasknul jeden šteft a foukalo mi to pod těsněním u motoru a mělo to takovej blbej zvuk. Ten šusplech je na sedmi šroubech, takže to sundat jde, jen bacha na ruce, když jsem povoloval ty dva co jsou na straně u altíku, tak jsem si pěkně sedřel ruce. Málo prostoru, zaseklý šlouby a okolo samá ostrá hrana.
Jinak moje Lantra má podle mýho kámoše zvuk jak elektrickej hoblík.
Jinak moje Lantra má podle mýho kámoše zvuk jak elektrickej hoblík.
Hyundai Lantra 1,8 GT ... voňavka 92 000 najeto ...
Hyundai Lantra GLS 1,6 16V 84kW, r.v. 95
Plná palba s klima...
už šla do světa
Plná palba s klima...
už šla do světa
Slyšet to není,ale spotřeba je také vyšší....
- Bishop2225
- **
Kolik máš spotřebu?A to se ti vyhouplo z ničeho nic? Může to být hodně věcí. Kabely, svíčky, snímač polohy škrtící klapky, krokáč, snímač teploty nasávaného vzduchu... Je toho hodně... chce to postupně všechno zkontrolovat...
Záleží kde tankuješ. S renaultem jsem jezdil v průměru za 7,5 a jednou jsem místo OMW natankoval na Benzině a ejhle, spotřeba byla 10,5.
Nepropaguju žádnou z benzínových pump, není to o značce, je to jen o tom, kde narazíš na šmejdy co to ředí...
Záleží kde tankuješ. S renaultem jsem jezdil v průměru za 7,5 a jednou jsem místo OMW natankoval na Benzině a ejhle, spotřeba byla 10,5.
Nepropaguju žádnou z benzínových pump, není to o značce, je to jen o tom, kde narazíš na šmejdy co to ředí...
Plná palba s klima...
už šla do světa
Plná palba s klima...
už šla do světa
Ahoj,před par dnama jsme si koupili Lantru 1.8 94kW r.v.94 a mame problem - na ujetych 93km si to vzalo kolem 20l!přitom jsme jeli normalne (kolem 3000 ot, většinou 90 km/h),nevite co by to mohlo byt?vyfuk praskly neni, benzin nikudy nevytíká...dik
- Bishop2225
- **
Jak už jsi dostal info, bude to asi lambda... nebo ti to může jet třeba na tři válce...
Ale taková spotřeba je fakt brutál...
Ale taková spotřeba je fakt brutál...
Plná palba s klima...
už šla do světa
Plná palba s klima...
už šla do světa
mě to žere 10l/100 km mám lantru 1.6 16 V ročník 1998 a fakt by mě zajímalo čím to je že to tak žere je to šílené
Hyundai Lantra kombi 1.6 16V 84kw 1998