smrad v kabine
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Nazdar.Gumové smrady dělá guma,tj:klíňáky a hadice okolo výfuku.Jestli jsou klíňáky vydrolené teplem,je problém se zadírajícímy se ložisky.Já měl i jiné smrady v autě.Po opici jsem vezl kamarády a ti nelidsky prděli do sedaček.Ještě ráno to tam smrdělo,hovada.A boty...ty si pro jistotu kontroluji,zvláště jak slezl sníh,samé hovna od psů po městě.
Lantra kombi 1,6 GLS
Lantra kombi 1,6 GLS
- Reklama
..helehelehele a máš tam ještě podlahu? Esli neškrtáš patama o zem, víš? To by taky mohlo dělat gumovej smrad,víš? Přítomnost podlahy poznáš tak, že se ti za jízdy nic podobnýho silnici nehejbá pod nožiskama, víš?
Jojó, tady vo blba nekopneš a každej rád poradí............
Jojó, tady vo blba nekopneš a každej rád poradí............
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
vypada to, ze olej prosakuje z vicka na dolevani oleje. Steka po deklu hlavy az na blok motoru a smrdi jak hejcuk. Trochu jsem dotahl ty packy, uz je to lepsi, smrdi to porad, ale o dost min. Asi sezenu novy, nebo tam vylochuju novy gumovy tesneni.
Asi to bude jen takova blbost.
Asi to bude jen takova blbost.
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i
To je asi ono!have píše:Já měl podobný problém, vždy když jsem zastavil, tak ten smrad gumy. A byl to olej, který občas ukápnul ze špatě těsnícího horního víka motoru na výfukové potrubí. Přetěsnil jsem ho a smrad byl pryč.
mrknul jsem dnes do motoru a kolem jednoho šroubu je to děsně od oleje a pod ním je hned výfukové potrubí .. kurnik o víkendu jdu na to... díky!
Toyota Avensis sedan Sol 2.0 16V (94 kW)
dříve: Accent 1.5 12V GLS, r.v. 1997
dříve: Accent 1.5 12V GLS, r.v. 1997