Muj tata je subar a spravuje suby

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
jo preklep srryrom4n píše:nechtěl jsi napsat DTD?
sem zvedavy na foto toho plata , to plechove plato co je na lantre bude maras dost prycrom4n píše:No, fotky jsem ještě nenadělal, ale dnes jsem pokusně zkusil dát plato do auta a zapojit přes zes. Doma mi ta sestava dávala uplně neuvěřitelně, krásně prokreslenej zvuk a mohutný bass, stačilo plato jen šikovně opřít o zeď. Tohle auto asi nemá rádo hudbu.. Výsledek - zvuk už není tolik barevný, ikdyž je čistý a o basech se moc mluvit nedá - zklamání... Takže jak budu mít zapojené všechny repra přes zesik, říznu pásmovou propust minimálně od 80Hz a budu to zase "kouřit" přes SW... Bez něj to prostě nejde
Hardcam píše:Rom4n: lantra je uzavreny sedan, ne? O hudbe a Lantre jsem tu toho napsal uz dost...efekt u sedanu nikdy nebude tak dobry jako u HB.
aha no v pohode treba jak budes mit foto toho cos udelal tak hod sem link ja jsem nasel jednoho co tlumil lantrurom4n píše:dobrý je, ale musíš použít subwoofer. Dlouho jsem jel jen přední dveře a sub.. Ale teď to celé předělávám a chci mít i zadní.. Už jsem přes to dal i původní plato s tapecí.... Tím se to dotěsní pěkně až k oknu, takže teď se uvidí, jak to vyzkoušim, dám vědět. Ale asi mě ukamenuješ :oD Já nevyfotil to plato a nacpat na to zpět tapecí a protáhnout ho za ty pitomý okraje sedačky byl hotovej porod - a když je teď skoro o 2 cm vejš, o to větší porod to byl ho tam nacpat, protože prostor se směrem nahoru zužuje
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |