PS: jinak k té ochraně ventilů co jsem psal by mě zajímalo jestli to není zase jen tahák na prachy, jestli je to nutnost u všech motorů nebo jen u těch háklivějších

Moderátor: Moderátoři
ross07 píše:Diky za fota. Vypadá to pěkně, je to pěkně "učesaný" a poskládaný a koukám podle masky, že je to matrix ještě před faceliftem jak mám já. Já mám jen ten velký dekl nad motorem. Jaký to máš r.v. a kolik má najeto, když jsi tam teď dával plyn? Přeju ať to funguje jak má. Jinak s tím benzínem to beru z5. O lpg v tom SM to bylo vztaženo na kdysi montovaná auta třeba do do š120, které jezdily ještě na olovnatý benál a potřebovali občas namazat ventily. Jinak na revanž nějaké scany o lpghttp://leteckaposta.cz/306283734
PS: jinak k té ochraně ventilů co jsem psal by mě zajímalo jestli to není zase jen tahák na prachy, jestli je to nutnost u všech motorů nebo jen u těch háklivějších
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |