Moje zkušenost po cca 7 měsících, naprostá spokojenost

](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Jizdní vlastnosti jsou dobré, kdo je nespokojený, měl si připlatit jednou tolik a koupit dražší auto, ale nikde nemáte záruku, že i dražší bude lepší, že?

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Já vím, že je to na ban a ještě navíc banální, ale já měl trapně spolehlivé škodovky. Nudná auta, ale bez problému. Pravda, vždy benzíny. Třeba Oktu jsem prodával se 111tkm s původními tlumiči a výfukem.SKV píše:Štaflíku, taky přemýšlím co dál. Jsou to vesměs "drobnosti", co mě trápí, ale je jich strašně moc (nepočítám jeden odtah pro nemožnost nastartovat), ale je fakt, že tak velkou nedůvěru jsem ještě k žádné značce neměl. Prodej by byl s hroznou ztrátou a co dalšího koupit? Renaulta jsem už nechtěl, protože jsem řešil 6 roků voloviny, ale nakonec vše doladil a pak ho, já vůl, prodal. Jenže těch volovin tam byla třetina oprotiza první rok používání a veškeré opravy závad (tyčka řízení) mě stály 800 Kč/100 000 km.
A poslyšte Kefalín, čo je to henten bůster?Hardcam píše:Ja jsem spokojen![]()
kdyz mi odejde baterka, tak vyndam z kufru booster...a ze mi zacne auto vrzat, to ocekavam, kdyz vidim, po cem jezdim. Hlavne ze to jezdi a nikdo tu neresi nic zavaznyho....jinde jsou na tom i hur. Jo, zpatecky bych vyresil jinak, ale co tak koukam, klasicke Hacko uz stejne nikdo nedela.
Hmm, mě to teda nejezdíHardcam píše: Ale jak jsem psal, podstatny je to, ze tomu neblbne elektroinstalace jako frantikum a ze to vsem jezdi (baterka je dikybohu nenakladna zalezitost a pokud ti kixne treba na chajde, da se naboostrovat).
Zkus zatlačit na spodní rohy pátých dveří.Jestli je zmáčkneš,musíš ladit.Jestli ne,je to něco jiného.Ještě mi vrzala roletka kufru v uložení.Podlepil jsem to těsněním na okna.Práce na 3 minuty.Jinak já kutilství na autě nefandím. Nemám na to čas a nebaví mě to (dřív jo). Prostě koupil jsem si auto a chci aby to jezdilo a neotravovalo. Je někde na foru popsáno, jak se seřizují ty dorazy?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |