Sedí to na silnici neskutečně. V zatáčkách do Skřítku se mnou závodila Alfa Spider a ujel sem mu o 200 metrů.
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
to je jasný, že ne, čím větší kola tím samozřejmě menší rychlost a horší dynamika, Viki to vztahoval na zatáčky, které jsou na Skřítku ostré, ale díky širší a plošší gumě v nich může jet rychleji než třeba Alfa na "balonech"hawk píše:19tky si tam rozhodně nedám - to už je moc a IMO se na to auto nehodí (vypadá to skoro až směšně). Kromě toho rozhodně nesdílím názor, že čím větší kola - tím vyšší rychlost...
Jinak pokud by ta alfa spider měla stejného řidiče a opravdu s tebou závodila, nikdy bys jí neujel (bylo by to spíše obráceně).
Viki píše:Jedinej Zdenek to pochopilzdenek76 píše:to je jasný, že ne, čím větší kola tím samozřejmě menší rychlost a horší dynamika, Viki to vztahoval na zatáčky, které jsou na Skřítku ostré, ale díky širší a plošší gumě v nich může jet rychleji než třeba Alfa na "balonech"hawk píše:19tky si tam rozhodně nedám - to už je moc a IMO se na to auto nehodí (vypadá to skoro až směšně). Kromě toho rozhodně nesdílím názor, že čím větší kola - tím vyšší rychlost...
Jinak pokud by ta alfa spider měla stejného řidiče a opravdu s tebou závodila, nikdy bys jí neujel (bylo by to spíše obráceně).
jak jsem psal, doporučil bych 18" v 245/40![]()
Alfa se monou závodila a byl to 2.0JTS 166k byl to kámoš a machroval že porazí korejce![]()
hlavně,abys udělal sebehawk píše: já mám jednoho kamoše, kterej má mnohem silnější auto než já a stejně ho dycky udělám - tímto chci říct, je to vždy hlavně o řidiči a výkonový rozdíl mezi tvým coupe a spiderem nikdy nemůže převážit to, že máš širší a větší kola - za tím si stojím a jak už jsem napsal: pokud by byl stejný řidič nikdy bys neměl rychlejší čas s coupe než se spiderem
nedělej ze sebe debila - já vím, žes to pochopil... Anebo nee?pepan píše:hlavně,abys udělal sebehawk píše: já mám jednoho kamoše, kterej má mnohem silnější auto než já a stejně ho dycky udělám - tímto chci říct, je to vždy hlavně o řidiči a výkonový rozdíl mezi tvým coupe a spiderem nikdy nemůže převážit to, že máš širší a větší kola - za tím si stojím a jak už jsem napsal: pokud by byl stejný řidič nikdy bys neměl rychlejší čas s coupe než se spiderem![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |