letne gumy
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
- black_sheep
- Moderátor
Re: letne gumy
btw. na coupecko doporucuju dodrzet ten origo rozmer 205/50, kdyz teda ne vetsi kola. sedi to fakt dobre.
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Reklama
tak s tim ja nesouhlasim, na tomhle rozmeru kdyz vjedu ko vyjetych koleji tak mi to trha volant z ruky a auto se vlni jak had. mam ted 195/55/15 a je mnohem klidnejsi a sedi stejne dobre v zatackach i pri ostrejsi jizde a na technicky mi na uzsi rozmer nerekli nic
driv: accent '95 1,3 GLS
ted: coupe '98 1,6 G4GR
ted: coupe '98 1,6 G4GR
- Dr Meduza
- Kontaktovat uživatele:
blby bily kluzky svinstvo
prave sem si rozbil kolo na sonate
sem se sunul z uklouzanyho kopce a pritom uplne pomalicku, ale odstip se okraj a dost dlouhej
ale tlak to zatim drzi a jede rovne a nehazi, tak to snad bude stacit jenom zavarit
prave sem si rozbil kolo na sonate
sem se sunul z uklouzanyho kopce a pritom uplne pomalicku, ale odstip se okraj a dost dlouhej
ale tlak to zatim drzi a jede rovne a nehazi, tak to snad bude stacit jenom zavarit
Coupe 2.0 LPG rv 96 barva Fialova -> rosekano -> uz je zase skoro opraveno
Opel Omega B 2.0 Combi LPG - luxusni kara, ma sedacky Recaro :D
Opel Omega B 2.0 Combi LPG - luxusni kara, ma sedacky Recaro :D
Ahoj.Tak matadory mp 41 jsem měl.Docela dobré,v té ceně.Jen se docela hodně opotřebují.Tedy moc jsem je nešetřil.Tak 20000km.já bych asi když už koupil novější 43.Mám je ted a zatím v pohodě.Tedy jak říkám záleží na tom kolik najedeš.Pneu mě vydrží ca 3roky.A víc od nich nečekám(30000km).Tak neřeším jiné.
HYUNDAI COUPE 99 2.0
Cus ja mam letni 225/35Z R17
Tohle leto je tam necham ale to cupecko mel predemnou mladej kluk a jak rika presne zatacky nepatrne koleje vybrace jak svin kola a gumy jen na machrovani pujdu priste do tech co mluvite 205/50
Tohle leto je tam necham ale to cupecko mel predemnou mladej kluk a jak rika presne zatacky nepatrne koleje vybrace jak svin kola a gumy jen na machrovani pujdu priste do tech co mluvite 205/50
Hyundai cupe 2.0 r.v.1998