ja som to lepil klasiciky chemoprenom...vravis teda ze na tapacir treba dat vrstvu mojho oblubeneho chemoprenu, pak este vrstvu dakej latky a na nu zas lepidlo a az pak vysnivanu kozenku?Váňa píše:akurat ti dam radu .. ked že to pak budes prerabat tak nedavaj iba holu koženku .. daj si pod to dačo ( tenky koberec ale bo dačo take .. lebo sa ti pak može vlhkom pokrutit tapecirung. me sa to stalo u šofera .. musim to pak tiež prerobiť.
Chystate nejake zmeny na autach popripade upravy?
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Chystate nejake zmeny na autach popripade upravy?
- Reklama
ano .. tak by si to mal zrobit .. lebo ked tam daš iba koženku a strhneš predchozi tapecir tak sa ti to pak pokrivi (zvlní) ja to budem prerabat hned čo budu peniaze. ach ta voňa chemoprenu hlavne nezabudni že na to musite byt minimalně 2 aby ti to pomahal držet a měli ste tu koženku pěkne nepnutu ale pamatuj čim vic dveři udelaš tim to bude lepší a lepší začal bych od zadních
Váňa ty si to mal rozobrate, tak mam na teba otazočku...
Pod tym textilom je tušim taka tenučka pena, tak keby tam tu necham a na ňu nalepim koženku tiež sa to zvlni?
Pod tym textilom je tušim taka tenučka pena, tak keby tam tu necham a na ňu nalepim koženku tiež sa to zvlni?
aktuálne: Alfička 166 2,4 JTD
moja ex: Adelka X-3 1,3 62kW
/-/v rodine: Accent 2005+Accent 2011+i20
- valach
- **
- Kontaktovat uživatele:
Já musím vyvařit zadní lemy a opravit nárazník, teď v zimě jsem ho drbnul. Vyměnit rozvody a filtry, doplnit klimu, vyměnit brzdové desky a užívat si jízdy. Jenom ať už konečně skončí ta zima
Sonáta 2.0 16v r.v.96 102kW
Fiat punto sporting 1.2 16v r.v.2000 6rychlostní 59kW
Škoda Fabia 1.4 Mpi r.v.2000 50kw
pravdu maš pod originalnym tapecirom je tenká vrstva ale jak to budeš sundavat dolu tak ona je tam přilepena a mě se to roztrhlo .. takže jsem ji pak nemohl použit .. tak bud sehnat izolační vrstvu v obi .. a nebo tam dat tenkej koberec .. a nebo pokud budeš mit to štěstí a maš auto páteční vyroby tak se ti to povede sundat bez toho aby se ti to roztrhlo a mužeš to pak použit
pěkná sonátka .. hned bych bral ten tvuj motorek to by pak byl accent speedyvalach píše:Já musím vyvařit zadní lemy a opravit nárazník, teď v zimě jsem ho drbnul. Vyměnit rozvody a filtry, doplnit klimu, vyměnit brzdové desky a užívat si jízdy. Jenom ať už konečně skončí ta zima
- valach
- **
- Kontaktovat uživatele:
Ty máš taky moc pěkné autíčko. Je vidět že je to tvůj mazlík. Já na to teď bohužel nemám čas ale taky se do toho pustím. A tem můj motorek má už našleháno 194000, tak to raději něco co má míň. Ale jinak bys to měl žihadlo, je to lehčí to by byl cvrkot
Sonáta 2.0 16v r.v.96 102kW
valach píše:Ty máš taky moc pěkné autíčko. Je vidět že je to tvůj mazlík. Já na to teď bohužel nemám čas ale taky se do toho pustím. A tem můj motorek má už našleháno 194000, tak to raději něco co má míň. Ale jinak bys to měl žihadlo, je to lehčí to by byl cvrkot
hihi .. klidne bych chanche udelal .. ja mam nabehano 264 a pomalu jedu k 265 to vyš vyčkam si to .. ale ne tak jako marek musim ted na jaře udelat odrezovavaci kuru
Ahaaa tak dik za info dufam že cez leto nejake peniažky ostanu nech sa možem do toho pustiť
Je vlastne dobre že sa zaujimam o auta tak skoro kedže nemožem ešte jazdiť ostava mi sa o ne len starať(a vymyšlať všeliake tjuninky) a tym padom si auto aj važim lebo ten hrejivy pocit že som niečo urobil by mi nedovolil to niekde napr. rozjebať keď budem jazdiť
Je vlastne dobre že sa zaujimam o auta tak skoro kedže nemožem ešte jazdiť ostava mi sa o ne len starať(a vymyšlať všeliake tjuninky) a tym padom si auto aj važim lebo ten hrejivy pocit že som niečo urobil by mi nedovolil to niekde napr. rozjebať keď budem jazdiť
aktuálne: Alfička 166 2,4 JTD
moja rečMarek_PD píše: hrejivy pocit že som niečo urobil by mi nedovolil to niekde napr. rozjebať keď budem jazdiť
Pro Váňu:
Zelené repro budou lepší než červené
- Přílohy
-
- Repro.jpg (46.95 KiB) Zobrazeno 2282 x
Hyundai Accent LC 1.3 12V,3dvéřák,prodán
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003
Korálek píše:Pro Váňu:
to už mam taky v planu ale dik za upozornění NJ FUSION cool Green
hezké úpravy všech taky mam menší ůpravy jen se chci zeptat nevíte někdo o nějakym sportovním podvozku na accentiky ?
- Přílohy
-
- accent.jpg (94.82 KiB) Zobrazeno 2258 x
ojojooooj....krasny accentik a tie kolesa, no paradicka
supickaa, paci sa mi mooc