![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
No a je to benzin a tak si hovorim ze ake je to zive
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Skratka benal to isti. Aj ked dnesne naftaky su super, hlavne 3.0 od BMW ten by som asi bral znova ale stale su tu rizika turbo, vstreky, cerpadlo a neviem co este..
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Když auto na naftu dělá černej kouř znamená to že do motoru jde moc paliva a málo vzduchu takže pokud to nemáš něják prasecky načipovaný může to bejt způsobený turbínou. Můžeš jí mít třeba jenom trochu přidřenou nebo můžeš mít výfukový lopatky obalený vrstvou sazí nebo můžeš mít zaseknutý VGT.sosi píše:Mne auto dymí načierno ale ťahá dobre... V servise povedali, že by mi to nedalo ani 90 km/h keby bolo posraté turbo. Bábo raď...
Aha, super, diky moc za radu!! Skúsim im to povedať v servise. Nemám to načipované. V servise sa priklánali, že by to mohol byť egr ventil...Yurii píše:Když auto na naftu dělá černej kouř znamená to že do motoru jde moc paliva a málo vzduchu takže pokud to nemáš něják prasecky načipovaný může to bejt způsobený turbínou. Můžeš jí mít třeba jenom trochu přidřenou nebo můžeš mít výfukový lopatky obalený vrstvou sazí nebo můžeš mít zaseknutý VGT.sosi píše:Mne auto dymí načierno ale ťahá dobre... V servise povedali, že by mi to nedalo ani 90 km/h keby bolo posraté turbo. Bábo raď...
Další možnost je netěsnost sání za vaáhou vzduchu, to měl šéfík na mondeu, pokaždý když řadil vylítnul z vejfuku obrovskej černej mrak
Teoreticky může mít... chip zvyšuje množství paliva a pokud má motor elektronicky řiditelnej tlak turba kterej se po chipu musel zvednout aby dávalo dostatek vzduchu, mohlo docházet k overboostingu, kdy turbína tlačí stabilně víc než na kolik je stavěná) a prostě se utaví... U Scoupe se starou turbínou která tlačí skoro dvojnásobek elkem běžná věcyoss píše:motorům nerozumím, ale nemá tomkiho vylágrované turbo nějakou souvislost s jeho vychvalovaným přečipováním?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |