inteligentní klíč
Moderátor: Moderátoři
- FISHkaa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: inteligentní klíč
Jj, bez vymáčklé spojky nenastartuješ. Mám manuál, bez keyless... Alespoň ušetříš startér v zimě
Člen Hyundaiclub.cz
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
- Reklama
Stalo se mi,že při nastartování a čistění zmrzlého auta-oken se mě auto zamklo a nemohl jsem se dostat dovnitř!!!slouží to,aby se Vám tam nedostal někdo na křížovatce-proto musíte mít klíče u sebe,nebo vypnout motor,ať se to nezamkne.Měl jsem štěstí,že jsem byl u domu a a odemkl si druhým klíčem!!!Pak se mě stalo,že při- 14 mě zamrzlo ovládání dálky,proto jsem si odemkl manuálně inteligentním klíčem a chtěl jsem nastartovat pomocí senzoru v područní opěrce-,,,mám totiž startování na palec ne na klíč.Jenže klíček byl omrzlý a auto to nemohlo rozpoznat,,,,auto blikalo a troubilo,protože nemohlo rozpoznat klíč,než se zahřál a naskočilo.byl jsem 15km od domu a už mě lepilo.proto doporučuji,dálkové i klíč držet v teple a při opuštění nastartovaného auta při škrabání skel mít klíče u sebe!!!
Zdravíčko mam jednu otazku,mam tiež int.kluč a zaujímalo by ma v laktovej opierke viem že je zasuvka na ten kluč.ale na čo služi?ked že sa tam zacvakáva.a druha vec ani som nevedel že to auto ma nejaký alarm,nechal som otvorene okno a kluč som mal v aute po asi dvoch hodinach som šiel že zavrem auto,otvoril som dvere truba začala so smerovkami hučat čo som bol prekvapený.Vie niekto ako to funguje ako sa to aktivuje,deaktivuje.Ďakujem
K tej prvej časti otázok zásuvka na kľuč slúži v prípade slabej baterky v inteligentnom kľuči. Tam sa zacvakne auto rozpozná kľuč a naštartuje sa tlačidlom na palubovke.
Ďakujem za odpoved som o niečo mudrejšíMyxalko píše:K tej prvej časti otázok zásuvka na kľuč slúži v prípade slabej baterky v inteligentnom kľuči. Tam sa zacvakne auto rozpozná kľuč a naštartuje sa tlačidlom na palubovke.
-
Zdravím.
Som novým majiteľom ix35 s bez kľúčovým štartovaním.
A mal by som otázku:
Ako naštartujem keď sa vybije batéria v ovládači?
Do auta sa dostanem kľúčom no nejakú zásuvku na ´´núdzové´´ štartovanie som nenašiel.
Ďakujem
Som novým majiteľom ix35 s bez kľúčovým štartovaním.
A mal by som otázku:
Ako naštartujem keď sa vybije batéria v ovládači?
Do auta sa dostanem kľúčom no nejakú zásuvku na ´´núdzové´´ štartovanie som nenašiel.
Ďakujem
Ak máš manuál k autu tak to tam nájdeš nakreslené ale ak nemáš knihu tak je to po otvorení lakťovej opierky .Vnútri nájdeš otvor na vloženie kľúča pre núdzové štartovanie . Ak si vymeníš každé 2 roky batériu (CR 2032)v kľúči tak to nikdy nebudeš musieť použiť
Hyndai IX35 1.7CRDI Style 2011 (full LED)
Škoda Favorit 136LS
Škoda 110L
Škoda Favorit 136LS
Škoda 110L
-
Tak dnes som zašiel do Hyundaiu a tam my vysvetlil že keďže je po FL ta sa to štartuje pritlacenim ovládača na tlačítko.