Sraz Mimoň.. pár fotek by MartasZ..
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Fotils jeste neco jinyho nez coupe? Aby melo smysl nechat ty fotky nabihat...pac na muj internet je tohle moc..
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Reklama
luxsní photo mám z teb radost asi si tě vezmu jako dvorního photographa. Jinak jsem dneska jel sprinty v Hrocháči a nic moc 18,2s Ach jo budu to muset poladit
coupe 2.0 16V 12/1998 lauf 109 dB
www.xsoundtuning.cz
www.xsoundtuning.cz
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
Tak to ne doprčič co dělám špatně ????MartasZ píše:To je fakt docela slabý, já měl minulej rok v Mimoni 15,9 a to to bylo v seriipokaymu píše:luxsní photo mám z teb radost asi si tě vezmu jako dvorního photographa. Jinak jsem dneska jel sprinty v Hrocháči a nic moc 18,2s Ach jo budu to muset poladit
coupe 2.0 16V 12/1998 lauf 109 dB
www.xsoundtuning.cz
www.xsoundtuning.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Mrzí mě, že sem na sraz přijel až v sobotu a ještě musel odjet tak brzo.. proto sem si dal jen soukromý sprintíky.. s pokaymu a pak ještě s Borkem.. chtěl jsem jen vyzkoušet, jak mi to jede s tou zátěží místo zadních sedaček a spojkou v tahu
Jo červená těžce převládala.. zajímavý, když si uvědomim, že než sem si koupil svoji lásku, tak sem červenou na autě nenáviděl
No nic.. pokračuje příděl fotek
A jak nás vidí ptáci
Jo červená těžce převládala.. zajímavý, když si uvědomim, že než sem si koupil svoji lásku, tak sem červenou na autě nenáviděl
No nic.. pokračuje příděl fotek
A jak nás vidí ptáci
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo a kdyby někoho zajímalo, kam že sme to tak pospíchali, tak mrkněte sem http://u-andyho.websnadno.cz/index.php?menu=3