krátké vytočení motoru do max. otáček - Hyundai Accent 2003

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Hanz

Příspěvek od Hanz »

4Mich@l:
1- hodně krátkej kvalt stavěný na rozjezd a zatížení (hrabe)
2- delší kvalt stavěn stále více do síly (kvikne,umožní zábavu ve vracečkách) než na rychlost
1+2 - rychle vytočeno, rychle v červeným a velká spotřeba a k tomu neúměrné opotřebení motoru
3- stále přijatelný zátah, dost velký rozsah výkonu, krouťáku a otáček ve vztahu k rychlosti ( pro zábavu v rychlejších pasážích nejvhodnější)
4- stavěno na využití výkonu motoru k dosažení rychlosti (umožní mírné zrychlování)
5- ekonomický kvalt (vhodný spíše k udržení rychlosti a přijatelné spotřeby než čemukoliv jinému)

To je můj názor na rozhoz rychlostí a jejich využití u většiny aut této kubatury.... 8) Nevnucuju, pouze sděluju... :)
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Reklama

Mich@l
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mich@l »

Děkují :D
Autodíly mám od Autojazz.cz
mart
*

Příspěvek od mart »

Hanz
ahoj, s tím souhlasím, jinak nekupoval jsi v Sukoradech? teď musím na garančku, doufám že tam budou hodný :D
Hanz

Příspěvek od Hanz »

Ne, já s tím přijel z Průhonic. Jinak v Sukoradech jsou mrtví, teď je nově autorizovaný servis v Kosmonesech - sjedeš z dálnice na Českou Lípu a hned vedle Auto Kelly, je to ASB Bartoš, ale na netu figuruje pod dealerem Seatu. No a co společně vyrazit do Mimoně?? :wink:
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
mart
*

Příspěvek od mart »

Hanz píše:Ne, já s tím přijel z Průhonic. Jinak v Sukoradech jsou mrtví, teď je nově autorizovaný servis v Kosmonesech - sjedeš z dálnice na Českou Lípu a hned vedle Auto Kelly, je to ASB Bartoš, ale na netu figuruje pod dealerem Seatu. No a co společně vyrazit do Mimoně?? :wink:
já z Butovic :D
ale v sukoradech mám letňáky, odkládal jsem přezutí abych to spojil i s garančkou, jak myslíš mrtví ? :shock:
mart
*

:((

Příspěvek od mart »

to si dělaj prdel,- Dovolujeme si Vás informovat, že z technických důvodů je dočasně uzavřena provozovna Autorizovaného prodejce a opravce Hyundai CEMA TRADE v Mladé Boleslavi.
to jsem zvědavej jak dlouho budu jezdit na zimákách :roll:
Hanz

Příspěvek od Hanz »

Počítej s tím, že asi do tý doby, než je sjedeš. :cry: ASB už hodilo leták do schránek boleslavsku, tak si asi nedělá srandu... Sukorady jsou nejspíš v Obrázek
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
mart
*

Příspěvek od mart »

Hanz píše:Počítej s tím, že asi do tý doby, než je sjedeš. :cry: ASB už hodilo leták do schránek boleslavsku, tak si asi nedělá srandu... Sukorady jsou nejspíš v Obrázek

mám tam ty letňáky na hliníkáčích, i servisní knížku, už aby byl pondělek :x
Hanz

Příspěvek od Hanz »

Servisní knížku nemáš doma??? Chlape, dyk to je jako když nemáš sepsanej živočichopis a jdeš hledat práci :?
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Josef

Příspěvek od Josef »

mart píše:
Hanz píše:Počítej s tím, že asi do tý doby, než je sjedeš. :cry: ASB už hodilo leták do schránek boleslavsku, tak si asi nedělá srandu... Sukorady jsou nejspíš v Obrázek

mám tam ty letňáky na hliníkáčích, i servisní knížku, už aby byl pondělek :x
Teda tuto prekérní situaci Ti fakt nezávidím. Asi by byl čas, začít se ohlížet, kdo je správcem konkursní podstaty :roll:
mart
*

sukorady

Příspěvek od mart »

tak dobrý, maj tam všechno a zítra pro to jedu, autosalon nekončí, jen jednají s jinými značkami :D
Hanz

Příspěvek od Hanz »

Tak buď rád... :wink: Jinak výše jmenovaný servis ASB by měl začít ofiko nejspíš od 1.6.2006, což je vyjádření dovozce z dnešního mejlu :P
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“