krátké vytočení motoru do max. otáček - Hyundai Accent 2003
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
4Mich@l:
1- hodně krátkej kvalt stavěný na rozjezd a zatížení (hrabe)
2- delší kvalt stavěn stále více do síly (kvikne,umožní zábavu ve vracečkách) než na rychlost
1+2 - rychle vytočeno, rychle v červeným a velká spotřeba a k tomu neúměrné opotřebení motoru
3- stále přijatelný zátah, dost velký rozsah výkonu, krouťáku a otáček ve vztahu k rychlosti ( pro zábavu v rychlejších pasážích nejvhodnější)
4- stavěno na využití výkonu motoru k dosažení rychlosti (umožní mírné zrychlování)
5- ekonomický kvalt (vhodný spíše k udržení rychlosti a přijatelné spotřeby než čemukoliv jinému)
To je můj názor na rozhoz rychlostí a jejich využití u většiny aut této kubatury.... Nevnucuju, pouze sděluju...
1- hodně krátkej kvalt stavěný na rozjezd a zatížení (hrabe)
2- delší kvalt stavěn stále více do síly (kvikne,umožní zábavu ve vracečkách) než na rychlost
1+2 - rychle vytočeno, rychle v červeným a velká spotřeba a k tomu neúměrné opotřebení motoru
3- stále přijatelný zátah, dost velký rozsah výkonu, krouťáku a otáček ve vztahu k rychlosti ( pro zábavu v rychlejších pasážích nejvhodnější)
4- stavěno na využití výkonu motoru k dosažení rychlosti (umožní mírné zrychlování)
5- ekonomický kvalt (vhodný spíše k udržení rychlosti a přijatelné spotřeby než čemukoliv jinému)
To je můj názor na rozhoz rychlostí a jejich využití u většiny aut této kubatury.... Nevnucuju, pouze sděluju...
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
- Reklama
Ne, já s tím přijel z Průhonic. Jinak v Sukoradech jsou mrtví, teď je nově autorizovaný servis v Kosmonesech - sjedeš z dálnice na Českou Lípu a hned vedle Auto Kelly, je to ASB Bartoš, ale na netu figuruje pod dealerem Seatu. No a co společně vyrazit do Mimoně??
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Huňáč Accent 1,3 12V
já z ButovicHanz píše:Ne, já s tím přijel z Průhonic. Jinak v Sukoradech jsou mrtví, teď je nově autorizovaný servis v Kosmonesech - sjedeš z dálnice na Českou Lípu a hned vedle Auto Kelly, je to ASB Bartoš, ale na netu figuruje pod dealerem Seatu. No a co společně vyrazit do Mimoně??
ale v sukoradech mám letňáky, odkládal jsem přezutí abych to spojil i s garančkou, jak myslíš mrtví ?
:((
to si dělaj prdel,- Dovolujeme si Vás informovat, že z technických důvodů je dočasně uzavřena provozovna Autorizovaného prodejce a opravce Hyundai CEMA TRADE v Mladé Boleslavi.
to jsem zvědavej jak dlouho budu jezdit na zimákách
to jsem zvědavej jak dlouho budu jezdit na zimákách
Teda tuto prekérní situaci Ti fakt nezávidím. Asi by byl čas, začít se ohlížet, kdo je správcem konkursní podstatymart píše:Hanz píše:Počítej s tím, že asi do tý doby, než je sjedeš. ASB už hodilo leták do schránek boleslavsku, tak si asi nedělá srandu... Sukorady jsou nejspíš v
mám tam ty letňáky na hliníkáčích, i servisní knížku, už aby byl pondělek