radio
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
Re: radio
Po něčem se porozhlédnu nebo něco koupím. Teď se hlavně snažím zjistit, kde je ta žárovka v tom rádiu umístěná a co je to za typ. Zatím nic
Hyundai Sonata 2,0i DCVVT-121kW rv 4/2010 výbava Premium, barva šedá metalíza, hodně dobrý a komfortní vůz střední třídy
Ford Mondeo 2005 2.0 TDCi 96kW Ghia - nic moc
Škoda Felicia combi 1998 1.6MPi 55kW GLXi, naprosto spolehlivá a dobře zajetá
- Reklama
Na páčení je nelepší obyčejný příborák. Je jakštakš tenký a pevný..
Jinak máš SZ
..
jo a pánové, díky za slova chvály, ale červenám se
Jinak máš SZ
..
jo a pánové, díky za slova chvály, ale červenám se
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Tak jak, Dexi? Už jsi to dal dokupy?
Našel jsem něco pro mě těžko uvěřitelnýho. Ještě v roce 2008 do sonaty montovali pravý a nefalšovaný KAZOŠ
No a je to kus z těchto stránek http://autowini.com/en/Cars/Used-Hyunda ... -detail.do# Je dost zbídačená, ale ten nájezd! Tady se ten plyn asi vyplatil
Našel jsem něco pro mě těžko uvěřitelnýho. Ještě v roce 2008 do sonaty montovali pravý a nefalšovaný KAZOŠ
No a je to kus z těchto stránek http://autowini.com/en/Cars/Used-Hyunda ... -detail.do# Je dost zbídačená, ale ten nájezd! Tady se ten plyn asi vyplatil
- Přílohy
-
- CI201312270000611013090800.jpg (69.52 KiB) Zobrazeno 3141 x
SONATA NF 2.4 Dynamic, prestige dark red, r. v. 2007 v provozu od r. 2009, u mě od r.2013
NEW ACCENT 1.4 Elegance, leaf green, r. v. 2006 - prodáno r.2013 - nezapomenu! (hold, první vlastní je první vlastní)
NEW ACCENT 1.4 Elegance, leaf green, r. v. 2006 - prodáno r.2013 - nezapomenu! (hold, první vlastní je první vlastní)
uff 700 000+ Km? Drsneee
Hyundai I30 kombi 1,5 DPi r.v. 2022
Hyundai Grandeur 3,3 V6, r.v. 2009 (u nového majitele)
Hyundai Sonata 2.0 16V, r.v. 2002. (RIP)
Hyundai Grandeur 3,3 V6, r.v. 2009 (u nového majitele)
Hyundai Sonata 2.0 16V, r.v. 2002. (RIP)
Otakar84: Ahoj, no nějak jsem si už na ta dvě nesvítící tlačítka zvykl. Takže to nejspíš už řešit nebudu. Nemám prostředky ani odvahu se do toho hrabat. Rádio jsem sice dle návodu z Youtubu asi schopný vyndat, ale co dál... Do rozebírání rádia se zatím pouštět nebudu aby to nedopadlo ještě hůře.
Hyundai Sonata 2,0i DCVVT-121kW rv 4/2010 výbava Premium, barva šedá metalíza, hodně dobrý a komfortní vůz střední třídy
Chápu, já mám taky origo zabudovaný rádio a asi jako jeden z mála takový, který má i vstup na usb. Perfektní věc, jenže mi to přestalo fungovat. O flešce to ví, ale dál než za READING se to už nepohne (zkoušel jsem víc flešek). Rádio jsem z palubky vyndal a marně hledal nějaké tlačítko na reset, ale jediným resetem bylo odpojení od zdroje. No, to nepomohlo.
Myslím, že si za to můžu sám, neboť jsem tam tu flešku občas nechal a rádio vypnul až s motorem. Takže při startování, kdy se to zapne a vypne, aby se to mohlo zase zapnout po naskočení motoru, se v tom radiu asi něco už nevzpamatovalo a je po srandě.
Ale já v podstatě to radio tak strašně málo zapínám (ten klid v autě je pro mě rehabilitující), že mě to nijak nevadí.
Takže to, že mi v autě něco nefunguje, je sice blbý, ale taky jsem si zvykl.
Jinak zcela náhodou jsem teď to samý našel na bazoši za 1200,-...... Tak nevím, mám nemám?
http://www.sbazar.cz/ladislav.jel/detai ... 7-mp3s-usb
Myslím, že si za to můžu sám, neboť jsem tam tu flešku občas nechal a rádio vypnul až s motorem. Takže při startování, kdy se to zapne a vypne, aby se to mohlo zase zapnout po naskočení motoru, se v tom radiu asi něco už nevzpamatovalo a je po srandě.
Ale já v podstatě to radio tak strašně málo zapínám (ten klid v autě je pro mě rehabilitující), že mě to nijak nevadí.
Takže to, že mi v autě něco nefunguje, je sice blbý, ale taky jsem si zvykl.
Jinak zcela náhodou jsem teď to samý našel na bazoši za 1200,-...... Tak nevím, mám nemám?
http://www.sbazar.cz/ladislav.jel/detai ... 7-mp3s-usb
- Přílohy
-
- Bez názvu.jpg (43.31 KiB) Zobrazeno 3056 x
SONATA NF 2.4 Dynamic, prestige dark red, r. v. 2007 v provozu od r. 2009, u mě od r.2013
Tak si představte, že včera ta dvě tlačítka (přepínání předvolby stanic č.3 a 4) na rádiu opět po dvou měsících svítila... Tak jsem několikrát zhasl a rozsvítil světla abych viděl jestli to bude svítit a svítila. Takže opět na rádiu svítí všechno
No tak! Teď už jen doufat, že to svícení nebude jen dočasné, jako to nesvícení....
Kdo ví, třeba stačila jedna dobře mířená rána do palubky a mohlo svítit už dávno Na ruském způsobu oprav taky něco je
Kdo ví, třeba stačila jedna dobře mířená rána do palubky a mohlo svítit už dávno Na ruském způsobu oprav taky něco je
Vcera se mi konecne povedlo prohodit radia v mych sonatach. Origo radio(to jak je o par postu vyse, akorat bez USB) je zvukove opravdu neskutecne spatne, to je poprvy co sem jezdil potichu. Slo ven a misto nej moje JVC kd-r 801. Ten rozdil ve zvuku je opravdu obrovsky. Vyplati se to. A az vytlumim dvere, tak i origo repro konecne neco zahraje.
Pokud nekdo touzi po vylepseni kvality zvuku za rozumny penize, staci vymenit radio(ne uplny low end, klidne bazarovy kousek) a vytlumit dvere a vysledek je za vynalozene prostredky vic nez dobry(rekneme bazarove radio 2,5k + cca 2k za tlumeni)
Pokud nekdo touzi po vylepseni kvality zvuku za rozumny penize, staci vymenit radio(ne uplny low end, klidne bazarovy kousek) a vytlumit dvere a vysledek je za vynalozene prostredky vic nez dobry(rekneme bazarove radio 2,5k + cca 2k za tlumeni)
Sonata NF 2.4
Sonata NF 3.3 = )
Sonata NF 3.3 = )
Hmm, pán je znalec! Ty dveře si děláš sám? Je to znát i když máš rádio vypnutý? Myslím tím, jestli se utlumí hluk od kol a pod. ...
No to asi těžko, ten jde spíše od podběhů..
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Je to tak, hluk od kol jde predevsim od podbehu. Dvere v my prvni sonate sem si vytlumil sam. Neni to nejak narocny. Doporucuju soustredit se i na tapecirunky dveri, nejsou prilis pevne. Ale rozhodne se zmeni zvuk pri zavreni dveri, decentneji to bouchne. A taky docela ztezknou, tlumeni neco vazi. A uz mi zraje v hlave plan na vytlumeni kufru a predevsim tech podbehu, zajima me co to udela s hlukem v kabine. Ale kdo vi, kdy se k tomu dostanu = )
Sonata NF 2.4
Sonata NF 3.3 = )
Sonata NF 3.3 = )
Co používáš na to odhlučnění a kde se to dá koupit? Možná bych se na ty podběhy a kufr vrhl taky...
http://www.revilohifi.cz/montazni-mater ... -gold.html
Tohle je slusny tlumeni za dobrou cenu. Ja ho ale kupuju z jineho zdroje a levneji. Lepi to jak blazen. Sundavat bych to nechtel = )
A jeste bych chtel zkusit http://www.gumex.cz/protihlukova-deska- ... 15129.html pry to funguje velmi dobre co se hluku tyce. Navic cena vice nez prijatelna.
Tohle je slusny tlumeni za dobrou cenu. Ja ho ale kupuju z jineho zdroje a levneji. Lepi to jak blazen. Sundavat bych to nechtel = )
A jeste bych chtel zkusit http://www.gumex.cz/protihlukova-deska- ... 15129.html pry to funguje velmi dobre co se hluku tyce. Navic cena vice nez prijatelna.
Sonata NF 2.4
Sonata NF 3.3 = )
Sonata NF 3.3 = )
Díky!
Ta BOSÁŽ vypadá cenově určitě zajímavě, asi taky dokáže něco utlumit, ale jak moc? Nevím, dokážu si jí představit v nějakém nahrávacím studiu, ale v autě moc ne....
Ta BOSÁŽ vypadá cenově určitě zajímavě, asi taky dokáže něco utlumit, ale jak moc? Nevím, dokážu si jí představit v nějakém nahrávacím studiu, ale v autě moc ne....