Svítí ABS
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- FISHkaa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Svítí ABS
Zemana fakt nebrat! Ještě za do Mazdy sem s nima měl těžký výstup a stížnost až k zastoupení ČR!
Člen Hyundaiclub.cz
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
- Reklama
Pozdě jsem si přečetl reference, no.
Já jsem k němu jezdil jen na garančky a pak s dvojitým naboření. To jsem potřeboval autorizáka a tak jsem jel zase k nim. Plechy, dveře a nápravu opravili dobře (z mého neodborného pohledu) a to, že byl lakýrník asi vožralej jsem zjistil až za 10 měsíců. Poté, co mě začal opoštět lak na nárazníku.
No, dnes je Beruška dál v oběhu a s Beruškou II tam už nepáchnu.
Já jsem k němu jezdil jen na garančky a pak s dvojitým naboření. To jsem potřeboval autorizáka a tak jsem jel zase k nim. Plechy, dveře a nápravu opravili dobře (z mého neodborného pohledu) a to, že byl lakýrník asi vožralej jsem zjistil až za 10 měsíců. Poté, co mě začal opoštět lak na nárazníku.
No, dnes je Beruška dál v oběhu a s Beruškou II tam už nepáchnu.
Po vydatnych destich mi taky zacla svitit kontrolka ABS na Elantre 2005, bal jsem se, ze krupl ten krouzek nebo odeslo cidlo...ovsem sama zhlasla pote, co se utroby auta vysusily , holt ta elektrika neni uplne ok, ale jinak zatim spokojenost.
Elantra 1.6 2006
- Docent
- **
- Kontaktovat uživatele:
Nemá někdo novější zkušenost? Auto ještě nenám a už jsem docela na**anej, prodejce si nedokáže vzpomenout na to, že jsem něco mailem doobjednával a on mně to dokonce potvrdil...FISHkaa píše:Zemana fakt nebrat! Ještě za do Mazdy sem s nima měl těžký výstup a stížnost až k zastoupení ČR!
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
Hyundai i20 Inclusive Plus