OTÁČKOMĚR
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
na trojku mi to při padesáti točí asi 2200-2300 ot. a na čtyřku při devadesáti těsně pod 3000 ot. nebo rovný 3000.
Neumím to na tý ručce přesně odečíst a taky si nejsem jistej, jestli je ten otáčkoměr tak přesnej
Neumím to na tý ručce přesně odečíst a taky si nejsem jistej, jestli je ten otáčkoměr tak přesnej
Accent 1.3i 5dv, r.v. 2005
koupeno nové v Dubnu 2006. Prodáno v prosinci 2008. Najeto skoro 20 tisíc km.
koupeno nové v Dubnu 2006. Prodáno v prosinci 2008. Najeto skoro 20 tisíc km.
-
- **
mmm ja kdybych jezdil s citem z předchozího auta, pro který bylo 2500ot/min ažaž tak bych se teď na 5ku belhal stovkoutomas.holoube píše:Chlapi já mám 1.3 62 KW a otáčkoměr sice mám ale vo uších to taky není HLAVNÍ JE CIT !
teď mám 130Km/h při 4000rpm a jsem z toho pekně na nervy
Accent 1,5 16V 73KW rv.97
otackomer
Halo, stale nikdo nevi kam zapojit otackomer, nebo pripadne kde se nachazi Halluv snimac???
Hyundai Accent r.v. 98, 1.3i, 12V, socka verze-prodáno, ale sloužil perfektně.
Re: otackomer
problem s otačkomerem sem už riešil. mám 1.3 62 kW a nemám ho tam. mám tam teda prídavný. Napojil sem ho na jednu cívku, ale problém je v tom, že ukazuje iba polovičné hodnoty otáček motoru a je taký spomalený. ve firmne mne rekli, že to treba prepojiť na obidve cívky pomocí jednosmerných diod. Ale tohle jeste nemám. Mám dohodnuté stretko v servisu. potom se ozvu. sajmon
Re: OTÁČKOMĚR
Zdravím,
nevím jestli vám to ještě k něčemu bude, ale teoreticky by se dali impulzy brát na kabelu jedné ze svíček, jelikož tam napětí pulzuje tak jednoduše obtočit kablik okolo jednoho kabelu a máte impluzy. Pak už jen stačí nějaké ty přepočty a je to
HokejkaCz
nevím jestli vám to ještě k něčemu bude, ale teoreticky by se dali impulzy brát na kabelu jedné ze svíček, jelikož tam napětí pulzuje tak jednoduše obtočit kablik okolo jednoho kabelu a máte impluzy. Pak už jen stačí nějaké ty přepočty a je to
HokejkaCz