Moderátor: Moderátoři
Ty brďo, no tak to já jsem zase "troubelín"Véna píše:Hmm, zajímavá otázka, já za půl roku ještě netroubil. Nebylo třeba. Ani na manželku. To bych si ani netrouf!
potki píše:Neuvazovali ste nad vymenou klaksonu? Zatrubil som na manzelku, ked ma nevidela pred supermarketom a znie to ako z lacneho auta. Navyse je napojeny aj na alarm.
Rozmyslam nad vymenou za nejaky dvojtonovy, nech to aspon trochu znie.
Uz som si pozeral umiestnenie - pri pohlade spredu je vpravo hore pred chladicom. Nemal by byt problem ho vymenit.
Já na to už koukal a u mně stačí sundat levé světlo a je ten stupidní klaksónek zn. Škoda pod nímFISHkaa píše:jojo, také čekám na jaro a pak sundám nárazník
Mawerick píše:potki píše:Neuvazovali ste nad vymenou klaksonu? Zatrubil som na manzelku, ked ma nevidela pred supermarketom a znie to ako z lacneho auta. Navyse je napojeny aj na alarm.
Rozmyslam nad vymenou za nejaky dvojtonovy, nech to aspon trochu znie.
Uz som si pozeral umiestnenie - pri pohlade spredu je vpravo hore pred chladicom. Nemal by byt problem ho vymenit.
Už som kupil dvojtonove dva klaksony a nechal si ich vymeniť a je to super ten oroginal je ako zo škodovky 120
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |