A teď si dáš už ty fólie, ne?cert píše:Tak jsem bez rolety. V první odešla po 3 dnech pružina - výměna za jinou a tam odešla po 2 dnech. Další reklamace a dohoda o vrácení peněz. Nad roletama jsem zlomil hůl.
Doplňky New accent - interiér
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: doplňky na novýho Accenta
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
- Reklama
- cert
- Kontaktovat uživatele:
No, je fakt, že jsem si připustil myšlenku o foliích, ale je to nepravděpodobnýMartun píše:A teď si dáš už ty fólie, ne?
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
Nevie niekto kde by som mohol zohnať chrómovaný znak H na volant aký je na prvých modeloch než začali šetriť? V predajni mi chlapík povedal že mi to vie zohnať iba s celým airbagom za nehorázne prachy
Nějakej "šikula" mi šlohnul krytku na šrouby z kola. Chtěl šlohnout dvě, ale asi ho někdo vyrušil, tak druhá zůstala viset na kole. Včera jsem koupil novou. Za cca 15cm originální plastovou krytku jsem vysolil naprosto neuvěřitelných 616,-Kč. (Slovy: šestsetšestnáct)!!!!!!!!!!!
To Rudolf: Za kousek plast. výlisku je to teda šleha ..... já mám poklice trochu jiný, mě je držeji matky na kola ..
To xwing: Taky jsem musel řešit absenci chrom. doplňků v interieru, můj Accent už byl taky očesanej o všechno Plast a jenom šedivej plast
První, co jsem udělal bylo, že jsem černým krémem na boty několikrát natřel tmavé plasty na palubce, dveřích a volant s panelem pod ním. Dále pak přišel chrom. dekor, potah na volant Mário Cavallo, hlavice řadící páky a už to začalo vypadat líp.
Nakonec jsem si ještě sehnal stříbrný rámeček okolo rádia a tady je výsledek
To xwing: Taky jsem musel řešit absenci chrom. doplňků v interieru, můj Accent už byl taky očesanej o všechno Plast a jenom šedivej plast
První, co jsem udělal bylo, že jsem černým krémem na boty několikrát natřel tmavé plasty na palubce, dveřích a volant s panelem pod ním. Dále pak přišel chrom. dekor, potah na volant Mário Cavallo, hlavice řadící páky a už to začalo vypadat líp.
Nakonec jsem si ještě sehnal stříbrný rámeček okolo rádia a tady je výsledek
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Peknééé
Ja už mám čierny interiér takže to bude iné, ale tie chrómové doplnky som tiež kúpil, len som medzi nimi nemal ten na volant. Kde si ho zohnal? A ten čierny krém na topánky ktorým si natrel plasty si dal aj na volant? (vidím že je nejaký černejší). Nie je to potom mastné a nepríjemné na dotyk na tých plastoch?
Tú hlavicu riadiacej páky som videl dakde v katalógu, ale kým som ju nevidel naživo v interiéri Accentu myslel som si že sa tam nehodí. Očividne som sa mýlil, vyzerá tam veľmi dobre. parádne si prerobil ten interiér, aj ja chcem!
Ja už mám čierny interiér takže to bude iné, ale tie chrómové doplnky som tiež kúpil, len som medzi nimi nemal ten na volant. Kde si ho zohnal? A ten čierny krém na topánky ktorým si natrel plasty si dal aj na volant? (vidím že je nejaký černejší). Nie je to potom mastné a nepríjemné na dotyk na tých plastoch?
Tú hlavicu riadiacej páky som videl dakde v katalógu, ale kým som ju nevidel naživo v interiéri Accentu myslel som si že sa tam nehodí. Očividne som sa mýlil, vyzerá tam veľmi dobre. parádne si prerobil ten interiér, aj ja chcem!
To xwing: Ten krém na boty necháš zaschnout a vůbec není mastný ani nešpiní a mám všechno, co bylo dřív šedivý, krásně černý ... včetně volantu. V chrom. dekoru znak na volant není, ale po příkladu Zdendy Svobody, jsem si znak na volantu vybarvil lakovou stříbrnou tužkou. Jenže jsem u ségry na chalupě, nechal stát ve stodole Accenta se staženým oknem a hlodavci mi sežrali potah volantu " Mário Cavallo " , kterej jim evidentně chutnal a taky se zakousli do nápisu na volantu, kterej byl natřený lakovou tužkou Takže jsem musel ožraný nápis na volantu opatrně vybrousit, vystřihnout z černého plastu ovál, kterým jsem zaslepil otvor po znaku a koupit přívěšek - klíčenku se znakem Hyundaie. Tu jsem pak obrousil ( zeslabil ) na brusce, asi o 60% její tlouštky a nalepil sekundovým lepidlem na střed volantu. Bylo to docela pracný, ale vypadá to docela normálně ( teda aspoň mám ten pocit ) ... lepší než ožraný logo od hlodavců .... Pak jsem znova zakoupil potah na volant M. C. a dotáhl to do konce
Tak to teda určitě vyzkouším, doufám že to vyjde, nechtělo by se mi to nějak pak umývat:-D Šedá není zlá, ale černá je černá.... Jaký je to konkrétně krém. Já mám doma klasický "leštidlo na vojenskou obuv" aneb GLOBIN. Mám strach o ten smrad, co z toho zůstává...Vilda píše:Ten krém na boty necháš zaschnout a vůbec není mastný ani nešpiní a mám všechno, co bylo dřív šedivý, krásně černý ...
xwing píše:jsem u ségry na chalupě, nechal stát ve stodole Accenta se staženým oknem a hlodavci mi sežrali potah volantu " Mário Cavallo "
Hyundai Accent 2009 1,5 CRDi, Elegance + boční airbagy, Ebony Black, folie 75/25%, L: Alu Ronal R46 ET 38 7x16" Bridgestone Turanza ER300 205/45/16, Z:origo plech 14" Bridgestone LM-20 185/65/14
Teda Vildo já žasnu Ty jsi zase na usilovně zapracoval. To bylo asi tím, že nebylo funkční fórum Teda, co těm hlodavcům všechno nechutná i znak
Ten volant jsi měl černý už v Telči? A jaký typ krému jsi použil
Vilda, jjman: Kluci jak jste sundali tu původní kouli z řadící páky a jak tam funguje ten kroužek pro zpátečku? Vildo, ty si s tím kroužkem neměl problém?
Vilda, jjman: Kluci jak jste sundali tu původní kouli z řadící páky a jak tam funguje ten kroužek pro zpátečku? Vildo, ty si s tím kroužkem neměl problém?
Accent 1.5 CRDi ELEGANCE - Black Ebony
Původní koule je našroubovaná.Musíš za ni vzít trochu silou a pozor,závit je hodně dlouhý.Už jsem si myslel,že se jen protáčí na místě.Tou stříbrnou tužkou jsem pomalu vybarvil dráhy rychlostí a všechny linky na ní.Vypadá to efektně.Bohužel se ohmatává,tak jsem ženě sebral bezbarvý lak na nehty a přelakoval ještě navrch.I ten znak volantu jsem takhle dělal.Ale bohužel,chrom to nejni.Jinak já mám volant i vrchní část interieru černý,spodek šedý.Mám to někde nafocený,ale strávil jsem několik měsíců v nemocnici a mám hokej v PC. Ted se jdu pokusit připojit pro Martina tu kapličku a čidla couvání.
- suicycomania
- *
- Kontaktovat uživatele:
Ta gula na tom fofrklacku je ,teda aspoň u mě,normálně na závit,takže vytočit. No a ten kroužek to je vlastně takovej kus umělý hmoty,kde nahoře je pružina opřená o tu gulu a dole už to ani kroužek neni, je to takový hranatý,celý je to vlastně pojistka abys tam nečekaně nevrazil zpátečku místo jedničky a to mi věř,že když tam ten kus plastiku neni tak fakt nevíš co při rozjezdu řadíš.rokolo píše:Teda Vildo já žasnu Ty jsi zase na usilovně zapracoval. To bylo asi tím, že nebylo funkční fórum Teda, co těm hlodavcům všechno nechutná i znak
HYUNDAI ACCENT 1,5 crdi
PEUGEOT 206GT Limited Edition
FORD Pokus
HARLEY-DAVIDSON XL1200N NIGHTSTER
PEUGEOT 206GT Limited Edition
FORD Pokus
HARLEY-DAVIDSON XL1200N NIGHTSTER
Aby ti pak ten znak nevyrazil zuby, až ten airbag "vyleti"Vilda píše:To xwing: .......... vystřihnout z černého plastu ovál, kterým jsem zaslepil otvor po znaku a koupit přívěšek - klíčenku se znakem Hyundaie. Tu jsem pak obrousil ( zeslabil ) na brusce, asi o 60% její tlouštky a nalepil sekundovým lepidlem na střed volantu. Bylo to docela pracný, ale vypadá to docela normálně ( teda aspoň mám ten pocit ) ... lepší než ožraný logo od hlodavců .... Pak jsem znova zakoupil potah na volant M. C. a dotáhl to do konce
VAZ 2107 - 1989
Škoda Favorit - 1992
Hyundai Santamo 2.0 16V 4x4 - 1999
Chevrolet Aveo 1.4 16V - 2010
Chevrolet Captiva 2.2D 4x4 - 2011
Hyundai Bayon 1.2DPi - 2024
Škoda Favorit - 1992
Hyundai Santamo 2.0 16V 4x4 - 1999
Chevrolet Aveo 1.4 16V - 2010
Chevrolet Captiva 2.2D 4x4 - 2011
Hyundai Bayon 1.2DPi - 2024
Kroužek od zpátečky taky doporučuju nechat, jen je problém s uchycením u hlavice, která není speciální pro tento typ řazení. Kroužek nemusíš zvedat moc aby fungoval, já to zvedám tak max o 8mm a zpátečka bez problému zapadne. Jinak původní kožená manžeta u páky dole je na zapínání tak když rozepneš cvoka a zip, je tam plastový díl té pojistky. Pokud rozeznám na fotce, Vilda má přímo hlavu určenou pro tento typ řazení, má o něco delší okraj, který přesahuje okraj závitu, aby zakryl ten prostor kde je vidět pružina.suicycomania píše:Vilda, jjman: Kluci jak jste sundali tu původní kouli z řadící páky a jak tam funguje ten kroužek pro zpátečku? Vildo, ty si s tím kroužkem neměl problém?
Hyundai Accent 2009 1,5 CRDi, Elegance + boční airbagy, Ebony Black, folie 75/25%, L: Alu Ronal R46 ET 38 7x16" Bridgestone Turanza ER300 205/45/16, Z:origo plech 14" Bridgestone LM-20 185/65/14
Tu palubku na černo jsem si dělal hned potom, co jsem si Accenta přivezl ze salonu. Krém na boty jsem použil normální ... v tubě s tou molitanovou houbičkou na konci. Že to s tím krémem funguje jsem věděl, už dávno .... na Twingu jsem měl černostříbrný nárazníky a ten černý plast na sluníčku dost šisoval, takže jsem používal různý oživovače plastů, ale ty byly na prd, za chvíly to bylo stejný Tak jsem na to zkusil krém a byly krásně černý celý létorokolo píše:Teda Vildo já žasnu Ty jsi zase na usilovně zapracoval. To bylo asi tím, že nebylo funkční fórum Teda, co těm hlodavcům všechno nechutná i znak
A co se týče výměny hlavice řadící páky, jde to bez problémů .... akorát tam musí být v popisu " S redukcí a bez, na kroužek zpátečky " http://www.auto-samolepky.cz/product_in ... ts_id/2320 jsou tyhle hlavice, jiný použít nemůžeš. Dole na hlavici je kroužek, který vyšroubuješ, nasadíš hlavici na hřídel a dotáhneš imbus. klíčem. Zpátečka funguje bez problémů a mnohem líp to vypadá
Kluci díky za instruktáž
Vilda: Že jsem si nevšiml té černoty, když jsem u tebe na chvíli seděl v autě. To bylo asi tím, že jsem pozorovali tu nazrzlou blondýnu, jak měla omotané ty větve kolem zpětného zrcátka
Vilda: Že jsem si nevšiml té černoty, když jsem u tebe na chvíli seděl v autě. To bylo asi tím, že jsem pozorovali tu nazrzlou blondýnu, jak měla omotané ty větve kolem zpětného zrcátka
Accent 1.5 CRDi ELEGANCE - Black Ebony