Navigace v Ácovi
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: doplňky na novýho Accenta
Kámoš má navigaci (značku z hlavy nevím) taky pouze s 12V dobíjením. Vím, že se nad tím pozastavoval, takže je to zřejmě nějaký rozšířenější standard u autonavigací...
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
- Reklama
ja mam tomtom a byl k tomu 12v adapter a nabijeci stojanek do USB...
Ahoj Vildo, každý problém má své řešení A ty máš dokonce dvě - buď si můžeš koupit redukci z 230V na 12V cigaretový (a používat ten kabel do auta, co už máš), nebo si dokoupit AC adaptér pro nüvi. Rozhlídnul sem se ti na internetu a našel jsem nejdřiv na cybex.cz ten AC adaptér, ale za 697 Kč (http://www.cybex.cz/GPS/Kabely/Nuvi-kab ... gorie=567/). S timhle obchodem mám jinak dobrý zkušenosti. V jinym obchodě sem našel taky AC adaptér na tvojí navigaci, vypadá to, že to je ten samej, ale o asi 250 levnější (http://www.gpsmorava.cz/?co=produkty&ak ... duktid=933). No a ta redukce je tady, za 142 Kč: http://www.onlineshops.cz/mobilni-telef ... -adapteru/ . Záleží na tom jak se rozhodneš ty. Jestli nechceš vždycky tahat kabel z auta, tak budeš muset investovat těch 430 Kč za A/C adaptér (asi se tam trochu připlácí i za to, že tam sou přechodky na jiný typy vidlic, ale nenašel sem adaptér bez nich). Jestli ti nevadí se s tim tahat, tak bych šel do tý redukce 230V AC->12V DC, je to i takový univerzální řešení.Vilda píše:Chlapci, právě jsem dorazil domů s novou navigací Garmin 760 ......., ale zjistil jsem, že v sadě je pouze nabíječka na 12 voltů do auta Máte u ostatních značek taky pouze tuhle nabíječku ?? Připadá mi to docela blbý, že k tomu není nabíječka jako na mobil ( do zásuvky na 220 voltů ).... Nevíte náhodou, jestli se nabíječka na 220v dá dokoupit Přijde mi to jako velká vada na kráse, protože jinak je Garmin bezvadnej ..
Ještě sem se na ty adaptéry trochu koukal, tak ten dražší z cybex.cz ti určitě půjde na tvojí 760ku, ale ten levnější z druhýho obchodu je asi jinej, když sem víc porovnával ty fotky, možná má jinou koncovku a tvůj model nepodporuje, takže by ses musel obrátit s dotazem na ně...Vilda píše:Chlapci, právě jsem dorazil domů s novou navigací Garmin 760 ......., ale zjistil jsem, že v sadě je pouze nabíječka na 12 voltů do auta Máte u ostatních značek taky pouze tuhle nabíječku ?? Připadá mi to docela blbý, že k tomu není nabíječka jako na mobil ( do zásuvky na 220 voltů ).... Nevíte náhodou, jestli se nabíječka na 220v dá dokoupit Přijde mi to jako velká vada na kráse, protože jinak je Garmin bezvadnej ..
Pro Petrjun: Já věděl, že se někdo na klubu najde, kdo poradí ještě jednou díky !!!
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Za málo, dej pak vědět co jsi nakonec koupil a jak to šlapeVilda píše:Pro Petrjun: Já věděl, že se někdo na klubu najde, kdo poradí ještě jednou díky !!!
Tak nakonec jsem v Elektrowordu koupil nabíječku ze sítě, přes USB kabel, za 250 kč a funguje bezva. Jak to tak vypadá, tak snad jedinej Garmin nemá nabíječku ze sítě, jako součást celý sady Jinak Garmin šlape jak hodinky ....... normálně bych se na navigaci vykašlal, ale můj nejmladší potomek se stěhuje do Florencie a to bych bloudil ....Petrjun píše:Za málo, dej pak vědět co jsi nakonec koupil a jak to šlapeVilda píše:Pro Petrjun: Já věděl, že se někdo na klubu najde, kdo poradí ještě jednou díky !!!
Jo takze na navigaci mas jen USB port, pres kterej se ti to nabiji i z toho cigaretovyho napajeni? Ja myslel kdovico tam neni za specialni konektorVilda píše: Tak nakonec jsem v Elektrowordu koupil nabíječku ze sítě, přes USB kabel, za 250 kč a funguje bezva. Jak to tak vypadá, tak snad jedinej Garmin nemá nabíječku ze sítě, jako součást celý sady Jinak Garmin šlape jak hodinky ....... normálně bych se na navigaci vykašlal, ale můj nejmladší potomek se stěhuje do Florencie a to bych bloudil ....
No tak Florencie je uz kousek cesty
S navigací to bude do Florencie pohodová cesta, ještě kdyby tak za mě mohla řídit to by byla nádhera ...
To mi připomíná scénu z "Připoutejte se, prosím", jestli tu komedii znáš. Pilot zapnul autopilota a z kniplu se nafoukla nafukovací panna a převzala řízeníVilda píše:S navigací to bude do Florencie pohodová cesta, ještě kdyby tak za mě mohla řídit to by byla nádhera ...
Accent 1.4 Elegance 2006
Navigace v Ácovi
.
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
Re: Navigace v Ácovi
Ja navigáciu veľmi nemusím.... Osobne som ju použil iba raz, v 2008 ma to kdesi pri Trnave poslalo do zákazu vjazdu na práve opravovanú cestu, samozrejme som tam nevliezol, zastavil som na kraji, že ju znovu nastavím a vtedy z tej opravovanej cesty vyliezol zelený mužíček a začal rozprávať....... našťastie to bolo len s dohovorením
Kamarát, ktorý žije v Manchestri má navigáciu. Bol som za ním, prešli sme v aute niekoľko sto kilometrov po anglicku a tá jeho navigácia je nejaká spomalená - prejde cez kruhový objazd a vtedy mu zahlási "take the third exit". Reaguje mu oneskorene. Robia to i tie vaše ?
Ja si radšej pred cestou vytlačím mapu z google.
Kamarát, ktorý žije v Manchestri má navigáciu. Bol som za ním, prešli sme v aute niekoľko sto kilometrov po anglicku a tá jeho navigácia je nejaká spomalená - prejde cez kruhový objazd a vtedy mu zahlási "take the third exit". Reaguje mu oneskorene. Robia to i tie vaše ?
Ja si radšej pred cestou vytlačím mapu z google.
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
jazdim vela sam a tak nemam navigatora
na navigciu pouzivam stare MDA od Mio na ktorom bezi WM 6.5
navigacny soft je TomTom7. Mapy som aktualizoval naposledny pred 2 rokmi - Prejazdil som s nim skutocne vela najma
- vychod a stredozapad USA - perfektne
- norsko & dansko & svedsko - perfektne
- Nemecko & rakusko & taliansko - perfektne
- Madarsko & Chorvatsko & Cierna Hora - perfektne
- CR a SR - zriedkavo sa stane, ze ma to zavedie do jednosmerky. Chybaju aj info o max povolenej rychlosti, kedze sa to v nasich krainach meni hrozne casto
Otec ma Garmin Nuvi (jednoucelovku) a mne ten syste proste nesedi. Jemu ano, takze vsetko je okay. Kamos sa teraz vracal z Berlina a stazoval sa na Nokia Ovi maps, ze ich to poslalo cez Polsko (co je hrozne odveci) Tlacit nejake mapy z guglu by sa mi nechcelo. Najma ak mam soferovat v noci 400-500km, sadnem do auta - natukam a idem. To uz sa radsej pytat okoloiducich - alebo kvalitnu slovensku navigacku -> http://www.youtube.com/watch?v=VprQ0eFoxM0
na navigciu pouzivam stare MDA od Mio na ktorom bezi WM 6.5
navigacny soft je TomTom7. Mapy som aktualizoval naposledny pred 2 rokmi - Prejazdil som s nim skutocne vela najma
- vychod a stredozapad USA - perfektne
- norsko & dansko & svedsko - perfektne
- Nemecko & rakusko & taliansko - perfektne
- Madarsko & Chorvatsko & Cierna Hora - perfektne
- CR a SR - zriedkavo sa stane, ze ma to zavedie do jednosmerky. Chybaju aj info o max povolenej rychlosti, kedze sa to v nasich krainach meni hrozne casto
Otec ma Garmin Nuvi (jednoucelovku) a mne ten syste proste nesedi. Jemu ano, takze vsetko je okay. Kamos sa teraz vracal z Berlina a stazoval sa na Nokia Ovi maps, ze ich to poslalo cez Polsko (co je hrozne odveci) Tlacit nejake mapy z guglu by sa mi nechcelo. Najma ak mam soferovat v noci 400-500km, sadnem do auta - natukam a idem. To uz sa radsej pytat okoloiducich - alebo kvalitnu slovensku navigacku -> http://www.youtube.com/watch?v=VprQ0eFoxM0
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Zopakujem otázku - reagujú vaše navigácie včas ? Teda povie vám aby ste odbočili už pred odbočkou ?