Jaké pneu na Terracana?
Moderátor: Moderátoři
Re: Jaké pneu na Terracana?
No to tam půjde já je tam mám
- Reklama
-
- *
Mám dotaz k pneu matador izzarda, v některých obchodejch ji mají mezi letními, někde mezi univerzálními. Na stránkách matadoru píší, že mají označení M S. Když se dívám na netu na fotky tak tam nikde označení M S nevidím. Kdo je máte poraďte jsou to letní nebo univerzálky s označení M S.
Díky za reakce
Díky za reakce
Kopcolezec, Izzarda má označenie M+S. Ja ich mám a sú super. Jak v snehu tak na horách. A na lade nedržia žiadne gumy. Odporúčam ich.
Nejlepší pneu BFGoodrich !!! přeštěte si recenze vydrží 90-120.000 km dle stylu jízdy ja jsem měl na H-1 4x4 Long Trail , absolutně nejtižší , měl jsem i Dunlop , a Pirelli Scorpion to nebyly nic moc. a rychle se sjely.
Teď mám v plánu BFGoodrich All terain . Tiché i přes hrubší vzurek, nejhorší jsou asi Fulda Tramp.
Hádejte na jajké značce jezdí všichni na Dakaru.
Teď mám v plánu BFGoodrich All terain . Tiché i přes hrubší vzurek, nejhorší jsou asi Fulda Tramp.
Hádejte na jajké značce jezdí všichni na Dakaru.
Hyundai Terracan 2006 , předtím Hyundai H-1 Starex 4x4
Pěkný, ale myslím že jsme se tu bavili o zimních a ty tu dáváš letní trochu jsi mě zmátl.
jsou to M+Smakroman píše:Pěkný, ale myslím že jsme se tu bavili o zimních a ty tu dáváš letní trochu jsi mě zmátl.
-
- *
Tak s izzardama mám smůlu nikde je nemají.
-
- *
tak já jé mím a čekal jsem od ních více nebo jestli je to jen tím že jaké je ted počasí (hlavně led a na něm poprašek)snad to bude lepší až bude vrstva sněhu v létě super ani vzorek neubíváKOPCOLEZEC píše:Tak s izzardama mám smůlu nikde je nemají.
-
- *
když jsem kupoval auto tak jsem musel koupit 2 pneu nové a ted přišla řada n a další 2 tak přemýšlím jaké jestli vzít IZZARDA nebo něco jiného?Lukas Zapletal píše:tak já jé mím a čekal jsem od ních více nebo jestli je to jen tím že jaké je ted počasí (hlavně led a na něm poprašek)snad to bude lepší až bude vrstva sněhu v létě super ani vzorek neubíváKOPCOLEZEC píše:Tak s izzardama mám smůlu nikde je nemají.
ja už mám už druhú zimu obuté zimé michelin latitude alpin 255/65 R16 a som s nimi spokojný.
- Přílohy
-
- 520x540_LatitudeAlpin.jpg (89.64 KiB) Zobrazeno 7164 x
Já zimní nemám žádný a sem taky spokojen
- kacenihladik
- *
Ahoj chtěl bych obout Terracan na jiný rozmněr než je v techničáku kam mám napsat aby mi je povolily a zapsaly to velkého TP
Tak jsem vyměnil pneu , Koupil jsem celoroční Continental cross contact M+S dal jsem o 5% vyšší pneu než byly ty původní a výsledek ? ve 100 km rychlosti jedu o 4,2 km rychleji a ve 120 to dělá +5 km/hod. Měřil jsem to na starých kolech a pak na nových a v ruce jsem měl přesnou navigaci.
Změnu v TP budu dělat záhy, taky mám jen rozměr 255/65 R16 a teď tam mám 255/70 R16 . dle TÜV se píší na terracana 4 rozměry jen v čr píší jen jeden.
cena pneu i s poštovným 9212 Kč
Změnu v TP budu dělat záhy, taky mám jen rozměr 255/65 R16 a teď tam mám 255/70 R16 . dle TÜV se píší na terracana 4 rozměry jen v čr píší jen jeden.
cena pneu i s poštovným 9212 Kč
-
- **
Heeeelp!!!! Chlapi, sháním 2 pneu na dojetí do zimy se vzorkem 4-5 mm, rozměr 235/75 R 15. Pokud máte někdo nadbytečné nebo na vyhození, nabídněte . ....No dobře, tak si řekněte i cenu...Ale moc to nepřežeňte