V6 automat ?
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
- LiberaleMiguel
- **
Re: V6 automat ?
u sportovniho auta resis velikost zavazadloveho prostoru ? mel by sis ujasnit co od jakeho auta chces Vozim v kufru minirezervu a stejne tam mam mista jak do cypa(tri krosny a dva stany nejsou problem)
Hyundai Coupe FX 2,0 DOHC 102kW, Black&Silver
- Reklama
ale jo, souhlas, jsem říkal, že do coupe bych plyn nedal a do sedanu či combi by mi vadil ten omezený zavazadelník. To není nic proti vám nebo obecně LPG, je to jen můj pocit.
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Se hned nenavážejte do Mirpieho,když napsal jen svůj názor. Někomu se také libí jen blondýnky jinému brunetky...Sto lidí,sto chutí. Protože jsem auta na LPG měl a mám(Tiburon je čistokrevný benziňák 8,i když i u něho jsem zvažoval montáž LPG,ale nějak se mě to také k té karoserii příčilo) ),tak proti LPG v jakémkoliv autě nic nemám(kromě ubrání místa,jen samé výhody).Totálně s Mirpiem souhlasím,že děs a běs je,když do sportovní karoserie některé lidové fabriky namontují naftu.Rachták a černý kouř,nemá ve sporťáku nebo něčem,co se sporťáku blíží(pro šťouraly)co dělat To je kombinace jako gumáky ke smokingu.
Miguel-z těch německých bouraček a šlupek,bych mírnil nadšení.Drtivá většina jsou oškubané káry bez výbav a řečí o důchodcích a doktorech jako majitelích už tady také bylo dost(jen potom realita byla jiná ).Tak pořádně vybírej Jinak pokud ti automat nevadí,tak proč ne.Každý má jiné priority a to je v pořádku.
Na tom modrém ,co vybíráš,je pěkná jen jedna věc a to právě ty světlý kožený sedadla,kterých se chceš zbavit(jen můj názor).
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... 4&start=15
Miguel-z těch německých bouraček a šlupek,bych mírnil nadšení.Drtivá většina jsou oškubané káry bez výbav a řečí o důchodcích a doktorech jako majitelích už tady také bylo dost(jen potom realita byla jiná ).Tak pořádně vybírej Jinak pokud ti automat nevadí,tak proč ne.Každý má jiné priority a to je v pořádku.
Na tom modrém ,co vybíráš,je pěkná jen jedna věc a to právě ty světlý kožený sedadla,kterých se chceš zbavit(jen můj názor).
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... 4&start=15
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži