zajtra idem zmerat kompresie tak uvidim,ak budu aj tie zle tak nebudem asi ani nic robit...a zase-dolial som vodu po max,presiel som 100km a nadrzka bola uplne vyschnuta!to su moc velke straty podla mna...black_sheep píše:no ten bordel pod víčkem není nijak nenormální. dělaj to všechny hyundaie ikdyž jsou v pořádku - je to kondenzovaná voda. když mi scoupo foukalo do vodního okruhu a ten se motal do oleje, tak to vypadalo daleko, daleko hůř - uplně celé bílo-šedé.
intercoolerem to přehřívání asi určitě nebude - v tomhle počasí? už jen proto že když nastartuješ v létě a necháš auto běžet dva dny v kuse na volnoběh a ani se nerozjedeš tak se prostě nevyvaří.
1. změř komprese
2. pokud zlý nebo velký rozdíl mezi válci není co řešit dál - sundat hlavu, srovnat, nové těsnění a jede se.
3. pokud budou OK tak bych se podíval na vodní pumpu.
Zla hlava?tesnenie?
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
Re: Zla hlava?tesnenie?
BLACK HYUNDAI SCOUPE TURBO - pink wheels ,znížený ,blow-off ,podložky pod kolami ,white introš ,celkom dobra muzika......
V najbližšej dobe IC ,lepšia music a kopu dalších vecí ak budu peniažky
- Reklama
Nemoze ti tiect niekde ta voda, ale tak, ze sa hned odparuje? Alebo cez kurenie? Mne na astre slzil chladic, ale tak, ze sa to hned odparilo, a na facku mi striekala voda z trubky priamo na vyfukove potrubie
black pisal spravne, aj kompresiou sa to da zistit, ked bude rozdielna....
black pisal spravne, aj kompresiou sa to da zistit, ked bude rozdielna....
Opel Astra H 1,6
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
Natlakuj chladící soustavu a pozoruj zda klasá tlak a popřípadě kudy to teče.
Pokud Ti to teče do oleje v tokovém množství už dávno bys tam musel mít emulzi - taková šedá břečka (prostě voda a olej), popřípadě by Ti už mohla téct i ven.....
Pokud by to teklo do válců tak by to asi dost blbě startovalo a dalo by se to poznat na svíčkách.
No a turbo je také chlazené vodou? Není problém v turbu?
Jinak oddělej předchladič a vyfoukej z něj bordel, to samé i chladič, jak jsou u sebe tak se tam dostává kdeco a pak to houby chladí.
Pokud by byla špatná vodní pumpa a netekla tak by se to přehřívat mohlo, ale ta ztráta vody....
Pokud Ti to teče do oleje v tokovém množství už dávno bys tam musel mít emulzi - taková šedá břečka (prostě voda a olej), popřípadě by Ti už mohla téct i ven.....
Pokud by to teklo do válců tak by to asi dost blbě startovalo a dalo by se to poznat na svíčkách.
Jinak oddělej předchladič a vyfoukej z něj bordel, to samé i chladič, jak jsou u sebe tak se tam dostává kdeco a pak to houby chladí.
Pokud by byla špatná vodní pumpa a netekla tak by se to přehřívat mohlo, ale ta ztráta vody....
.........
- Piskotkiller
- Moderátor
- DizzX
- **
- Kontaktovat uživatele:
vodní pumpa to nebude, tu Hujer měnil cca měsíc zpátky
http://laminostyling.xf.cz - interiérové laminátové díly na zakázku a prodej autokosmetiky
- Vladislav Bureš
- Kontaktovat uživatele:
Chlape Scoupe jsem měl 3, další cca 3-4 jsem měl pod rukou alespoň na moment a spoustu dalších aut a nikde jsem toto neviděl (u aut co byly v pořádku) jen poslední Scoupe mělo celkem dvě víka a ani jedno to nemělo (obě ještě mám).black_sheep píše:no ten bordel pod víčkem není nijak nenormální. dělaj to všechny hyundaie ikdyž jsou v pořádku - je to kondenzovaná voda...
Scoupe LS
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Audi S4 2,7 BiTurbo quattro
Ford Fiesta 1,4 TDCI 2005
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Audi S4 2,7 BiTurbo quattro
Ford Fiesta 1,4 TDCI 2005
- black_sheep
- Moderátor
já jo, a voda nemizela. scoupé jsem měl dvě, pak lantru a coupé a dělaj to všecky.
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Já mám víčko krásně černý zespoda, u obou aut... Turbínou to nebude ta je v tomhle autě pořád stejná, mění se jenom motory
Tak asi fakt zkroucená palice... uff ještě že s tímhle motorem už nemám nic společnýho.
Tak asi fakt zkroucená palice... uff ještě že s tímhle motorem už nemám nic společnýho.
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Takze dnes som sa bol pytat v servise u znameho a zistil som-tesnenie pod hlavu 20eur,zrovnanie hlavy + tlakova skuska 30eur,robota s novou chladiacou 70eur....takze idem do toho....
BLACK HYUNDAI SCOUPE TURBO - pink wheels ,znížený ,blow-off ,podložky pod kolami ,white introš ,celkom dobra muzika......
A to startovanie je blbe-niekedy nastartuje hned a niekedy toci toci aj zo 5 sekund az potom nastartuje...BLESK007 píše:Natlakuj chladící soustavu a pozoruj zda klasá tlak a popřípadě kudy to teče.
- Yurii
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To si děláš srandu, tak levné???Tomson-tr píše:Takze dnes som sa bol pytat v servise u znameho a zistil som-tesnenie pod hlavu 20eur,zrovnanie hlavy + tlakova skuska 30eur,robota s novou chladiacou 70eur....takze idem do toho....
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
JJ,sice neviem ci to je levne lebo to neviem porovnat ale taketo ceny mi povedal....my k nemu chodime uz dlho dlho ked sa nieco posere a brat ku nemu chodi dat opravovat firemne auta co je kazdy tyzden lebo tie auta najazdia cca 3000km tyzdenne tak aj mozno preto....Yurii píše:To si děláš srandu, tak levné???Tomson-tr píše:Takze dnes som sa bol pytat v servise u znameho a zistil som-tesnenie pod hlavu 20eur,zrovnanie hlavy + tlakova skuska 30eur,robota s novou chladiacou 70eur....takze idem do toho....
Tak dnes sa v servise pustili do mojho scoupe,teraz mi volal ze je kriva hlava,ze bolo pekne vidno ako to prefukuje cez 2 a 3 valec....takze zrovnat,zlozit a jazdit
- Yurii
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Fajné Tak držím palce
Ja som vedel ze to nebude take jednoduche ,dnes mi zase volal a povedal mi ze mi pridiera vacku,ze to sa neoplati skladat dokopy.nech zozeniem hlavu aj s vackou.....NEVIETE O NEJAKEJ NA PREDAJ????