Co bys ještě chtěl? Vždyť tě chválímvosim píše:Ďakujem za Vaše všetky názory a súčasne sa chcem ospravedlniť "XMira-ovi" za to, že som zabudol, že patent na jediný správny názor a všetok rozum sveta má len on. Ešte raz príjmi prosím moje úprimné ospravedlnenie.
Tunel na lyže
Moderátor: Moderátoři
Re: Tunel na lyže
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
- Reklama
Ja to budem v zime riešiť tým, že sklopím ľavú sedačku, zohnal som si veľký kus molitánu, ktorý tam položím a 2 páry lyží a 1 snowboard tam v pohode vlezú. Som zásadne proti noseniu lyží na streche, som toho názoru že to znižuje aerodynamiku vozidla a zvyšuje spotrebu (ak nekúpite nosiče Prorack). Síce budem mať o niečo väčšiu zimu v interiéri, no je to pohodlnejšie.
ix35 Style 2,0CRDi 4WD white
- FISHkaa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
záleží v kolika lidech a jak daleko jedeš Nemluvě o faktu, že lyže delší než 175cm prostě takto do auta nedáš... Kvalitní box moc do spotřeby nepřidá (nesmíte tolik číst testy ve Světu Motorů ), navíc při Cx iX35
Člen Hyundaiclub.cz
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Buď v klidu a nenech se. Pokud je to jen trošku možné, vozím lyže v autě. Tunel na lyže je bezva věc, bohužel Hjundé na to kašle, holt asi Korejci tolik nelyžují. Proč lyže v autě? S boxem nemůžete jet víc než 120-130, což třeba v Německu na dálnici dost protáhne cestu. Navíc extrémní brždění s boxem na střeše vede k nádhernému katapultu lyží vpřed - viděl jsem na vlastní oči. Lyže vevnitř v autě dokážu upevnit a dát tak, že k tomuto dojít nemůže. Lyže jedině dovnitř.vosim píše:Ďakujem za Vaše všetky názory a súčasne sa chcem ospravedlniť "XMira-ovi" za to, že som zabudol, že patent na jediný správny názor a všetok rozum sveta má len on. Ešte raz príjmi prosím moje úprimné ospravedlnenie.
Bydlím v Krkonoších, takže na lyže jezdím skoro každý den, aspoň večer a minimálně jednou za sezónu jedu na týden do Itálie nebo Francie.
- jiri.vacha
Taky bych lyže do auta necpal,a ještě mezi děti.Za prve něco trhneš či odřeš a za druhy to riziko nehody Box na střeše používam asi sedm let,wartburg 1,3 s ním upaloval po dálnici i 140 bez problemů,spotřeba jeden litr navíc,samozřejmě boční vítr byl znát,ale když s tím člověk počítal tak nou problem.U dnešního auta ho na střeše akorat slyšim(proudění vzduchu)jinak o něm nevim,spotřeba půl litru navíc,dálnice stopade .Ale to pohodlí
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
HYUNDAI TRAJET 2001 2.7 6V LPG -po smrti(srdíčko)
HYUNDAI TRAJET 2004 2.7 6V LPG
HYUNDAI TRAJET 2001 2.7 6V LPG -po smrti(srdíčko)
HYUNDAI TRAJET 2004 2.7 6V LPG
Sleduji s údivem debatu o tom, jak dostat do vozidla lyže i cestující. Mluvil jsem se známými, kteří jezdí každý rok do Alp i jinam na lyže a ti mi sdělili, že pokud rakouský policista zjistí, že máš uvnitř vozu lyže, tak ho popadne amok a nestačíš vyndavat z peněženky eura včetně těch posledních . Jediná možnost je dát lyže na střechu, takže zbytečná debata v tomto vláknu.
-6 let staré vlákno a teď tohle.Opravdu ZBYTEČNÉ !!
Hyundai Elantra,1,6 Comfort-prodáno
Renault Mégane Grand Coupé-od 12/2018
Renault Mégane Grand Coupé-od 12/2018