Cau..nevim co tim peknym displejem myslis,ale predpokladam ze to radio Pioneer...taky ho mam v aute,takze jedina vec co me na nem sere je ze se neda oddelat predni panel....takze kazdej den kdyz jdu k autu tak se modlim aby to radio tam bylo....tohle radio neni prece jen za 6000 ale za 12...takze nektere nenechavce to urcite jednou donuti prasknout ti okynkem cihlu...ojzy píše:Ne srandu si nedělám.. Chtěl sem 2.0, černej, v kůži a automatickou klimošku to tady fakt neseženeš;) navíc to už mám domluvený a dostanu k tomu i ty chromovaný kola a slevu. Do toho ten displej se mi dost líbí. Vnitřek má dobře udržovanej a ty kožený sedačky sou zachovalý, hodně co sem koukal tak je nemaj v takovýmhle stavu:) Jinak dík za názory
Nová koupě coupe ..
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
-
- *
Re: Nová koupě coupe ..
- Reklama
Jo už sem nad tím přemýšlel.. udělám si přes to nějakou krytku kterou to rádio budu zakrývat:) a budu se modlit ať to nějakej čorkař nezahlídneMartinVacek píše:Cau..nevim co tim peknym displejem myslis,ale predpokladam ze to radio Pioneer...taky ho mam v aute,takze jedina vec co me na nem sere je ze se neda oddelat predni panel....takze kazdej den kdyz jdu k autu tak se modlim aby to radio tam bylo....tohle radio neni prece jen za 6000 ale za 12...takze nektere nenechavce to urcite jednou donuti prasknout ti okynkem cihlu...ojzy píše:Ne srandu si nedělám.. Chtěl sem 2.0, černej, v kůži a automatickou klimošku to tady fakt neseženeš;) navíc to už mám domluvený a dostanu k tomu i ty chromovaný kola a slevu. Do toho ten displej se mi dost líbí. Vnitřek má dobře udržovanej a ty kožený sedačky sou zachovalý, hodně co sem koukal tak je nemaj v takovýmhle stavu:) Jinak dík za názory
- LiberaleMiguel
- **
to si pis, ze kdyz tam budes mit tu krytku tak ta cihla tim oknem poleti o to drive
Hyundai Coupe FX 2,0 DOHC 102kW, Black&Silver
- black_sheep
- Moderátor
já za auto nedám ani 90 a chci V6 (mondeo).LiberaleMiguel píše:no tvuj boj, ja bych auto za 180k nalitanyma nebral
Kdo ma na auto 90k, tak urcite enbude ani pokukovat po necem z V6 pod kapotou
se spotřebou a náklady problém nemám, nic nemůže jezdit za víc než moje coupé (najel jsem hodne, a ještě mnohem víc jsem do něj nasypal - celé další coupé GK za ty roky). takže pravidlo v tom nehledej.
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS