Scoupé-auto na začátek?

1991 - 1995

Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři

ivan
Moderátor

Příspěvek od ivan »

Tazman píše:Na to už se snad ani nedá nic říct....Alfa motor :lol: Podvozek "od" Lotusu :lol: ...to už jenom člověk může začít mlátit hlavou o zeď a říkat si...už aby byl březen...už aby byl březen :cry:

Každopádně si myslím, že tyhle vyčerpávající odpovědi by mohli časem hodně píchnout i ostatním "nerozhodnutým" mládencům :D

... a že já už jsem rozhodnutý :lol:
Počítej s tím,že Ti lidi budou říkat,že jezdíš ve socce!!! :twisted:
Nemaj páru,co ty auta umí a podívej se na foru,jak jsou spokojený,ale je jasný,že se najdou chyby,ale od toho je forum aby se to řešilo!!! :lol: :lol: :wink:
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Reklama

Hanz

Příspěvek od Hanz »

K tomu, co píše ivan dodám jen to, aby ses číhnul do sekce Accent a vlákno nový Accent. Tam toho je všeobecně o /-/áčkách taky dost :wink: A ještě řeknu to, že při počátečním zaváhání teď rád jezdím v socce (ivane, kam ty na to chodíš) a někteří kolegové se i rádi svezou, i když se tvářej jako že je to jen Hyundai :wink:
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
ivan
Moderátor

Příspěvek od ivan »

Hanz píše:K tomu, co píše ivan dodám jen to, aby ses číhnul do sekce Accent a vlákno nový Accent. Tam toho je všeobecně o /-/áčkách taky dost :wink: A ještě řeknu to, že při počátečním zaváhání teď rád jezdím v socce (ivane, kam ty na to chodíš) a někteří kolegové se i rádi svezou, i když se tvářej jako že je to jen Hyundai :wink:
Se přeci všeobecně ví,že Hyundai je značka pro méně movité občany!!! :lol: :lol: Ale není to tak,já si teď pučím citát od Daewoo a řeknu: Rozum má přednost!!! :wink:
Hanz

Příspěvek od Hanz »

Jak méně movité občany??? Já třeba volil nejlepší nabídku a v čase výběru nabídku nikdo lepší neměl - už jsem se o tom rozepisoval, tak se k tomu vracet nebudu. A pokud je rozum (zrovna u mě dost problemtické téma, to je jako kdybych se o tom bavil s Matesem :wink: ) otázka movitosti tak to děkuji, jsem méně movitý, skoro chudák, ale rád jezdím sockou od /-/ a pokud bych měl volit dnes, provedl bych menší změnu - šáhl bych po Elantře. Nebo že by bylo lepší to nové kupátko????????
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
MartasZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartasZ »

Pro méně movité je při koupi, ale zkus to zbořit :cry:
No ale Tazi, kdybys měl zájem o instalaci nějaký gut muziky, obrať se zas na mě :wink:
Hyundai Coupe 2.0 16v 1997
102kW G4GF
dB Drag Racing 136,2dB :D
Obrázek
black_sheep

Příspěvek od black_sheep »

bych nerekl ze je to pro mene movite, spis hyundai nema takovej marketing jako VW group, ty nasolej ceny o 1/3 vejs nez by meli bejt a lidi pak maj pocit, ze kdyz je to drazsi tak to musi bejt zakonite lepsi.. omyl, porad jsou to proste lidovy vozitka, normalni auta, ale predrazeny jako svina.. hyundaika ma slusny ceny a zrovna socialni znacka to neni, mozna u nas to dost lidi tvrdi, ale oni si porad musej ospravedlnovat to, ze dali za auto podobnejch kvalit jednou tolik... je to zavist hosi! :lol:
Felotron

Příspěvek od Felotron »

black_sheep píše:bych nerekl ze je to pro mene movite, spis hyundai nema takovej marketing jako VW group, ty nasolej ceny o 1/3 vejs nez by meli bejt a lidi pak maj pocit, ze kdyz je to drazsi tak to musi bejt zakonite lepsi.. omyl, porad jsou to proste lidovy vozitka, normalni auta, ale predrazeny jako svina.. hyundaika ma slusny ceny a zrovna socialni znacka to neni, mozna u nas to dost lidi tvrdi, ale oni si porad musej ospravedlnovat to, ze dali za auto podobnejch kvalit jednou tolik... je to zavist hosi! :lol:
Bohuzel aspon u nas nema stale extra povest... Je to proste z Asie... Ale kdo vi, ten vi :) ....a my vime ;)
A nejvetsi pruser u nas asi je, ze nedaji kombiky...
MartasZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartasZ »

No ale má to několik výhod.. za hodně muziky dáš málo peněz a máš poměrně velkou jistotu že tě o něj nikdo nepřipraví, protože takovou socku přece nikdo nechce :lol:
Jen ať si to myslej, hlavně že mi sme spokojený :-)
Hyundai Coupe 2.0 16v 1997
102kW G4GF
dB Drag Racing 136,2dB :D
Obrázek
black_sheep

Příspěvek od black_sheep »

jojo tak tak, ale uvidite za par let, to si to lidi uvedomej a mozna se situace uplne obrati :-) ale radsi bych byl, kdyby to tak zustalo..
Tazman
*

Příspěvek od Tazman »

To MartasZ: Na kolik přijde dobrá muzika...myslím dobrý zvuk a repráčky ve dveřích :) ....ne krabice v kufru co bude svítit a nic se tam kvůli ní nevejde, jestli mi rozumíš... :)

To All: Socka auto? Auto pro socky?...bože a Felicie 1.3 je pak co? :lol: ....bože to auto je úžasný a i dneska se neztratí...bydlet někde v Praze, tak by už to asi nebylo zrovna to nejlepší, ale tady v malý díře, kde se auta střídaj způsobem.....škoda 120, Favorit, škoda 120, Forman, škoda 120 etc.....tady budu král :twisted:
ivan
Moderátor

Příspěvek od ivan »

:shock: Kluci ,Já vás nechtěl naštvat,sem to asi přepísk!!! :oops:
Ale většina národa si to myslí,teda už moc ne!!! Když členové přibívají!!! :lol: :lol: :wink:
Obrázek :wink:
Felotron

Příspěvek od Felotron »

Feliciu 1.3 jsem mel... NEVER MORE!!! ...jak napsal klasik ;)
ivan
Moderátor

Příspěvek od ivan »

Felotron píše:Feliciu 1.3 jsem mel... NEVER MORE!!! ...jak napsal klasik ;)
Já v tom jezdil v autoškole a řeknu vám už nikdy!!!!!!! :o :o :wink:
Tazman
*

Scoupé

Příspěvek od Tazman »

Autoškolu jsem dělal na Fabii :cry: ...doma jezdím s Fábií :cry: ....a teď chci Hyundaie....ehm...Scoupéčko :twisted:

Btw. Jak dlouho tyhle autíčka, když jsou v dobrým stavu vydržej v bazaru...je to žhavý zboží, nebo se k tomu lidí staví způsobem: "Hele Hyundai - auto od stánkařů"...a ono tam stojí a stojí a pak přijde někdo jako zasvěcený Taz a s radostí zatáhne čtyřicet papírů za malý sporťáček.... :D
ivan
Moderátor

Re: Scoupé

Příspěvek od ivan »

Tazman píše:Autoškolu jsem dělal na Fabii :cry: ...doma jezdím s Fábií :cry: ....a teď chci Hyundaie....ehm...Scoupéčko :twisted:

Btw. Jak dlouho tyhle autíčka, když jsou v dobrým stavu vydržej v bazaru...je to žhavý zboží, nebo se k tomu lidí staví způsobem: "Hele Hyundai - auto od stánkařů"...a ono tam stojí a stojí a pak přijde někdo jako zasvěcený Taz a s radostí zatáhne čtyřicet papírů za malý sporťáček.... :D
Ta druhá varianta je správná,tak že sis vlastně odpověděl sám!! :wink:
Odpovědět

Zpět na „S-COUPE“