Akce Otestuj a vyhraj - velké zklamání a fail Hyundai
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Akce Otestuj a vyhraj - velké zklamání a fail Hyundai
Nexus: mám ho mít od rána čtvrtka 17.5 - do odpo pátku 18.5. - bohužel to tedy víkend není, ale já si volno v práci udělám a pořádně to projedu.
- Reklama
Myslim, ze tahle akce by mela slouzit hlavne lidem, kteri se rozhoduji mezi modely tesne pred koupi. Marketingova chybka, ze to vyzniva jako - prvni autopujcovna za babku. Mozna sazi na to, ze nekdo treba jen tak prijde, sveze se a fakt nebude moct kouzlu noveho Hjunde odolat
V unoru, kdyz jsem se rozhodoval pro nove auto, tak jeste i30 nepujcovali, i kdyz jsem se prodejce ptal, protoze pujcit ix20 nebo Vengu slo. Pry jich meli malo a museli je drzet na zkusebni jizdy. Ze bych jich pribylo a museli jeste nejake prikoupit?
A jeste poznamka - jeden nejmenovany prodejce z jiznich Cech byl z toho povinneho nakupu nove i30 tak otraven, ze v showroomu mel nasackovane stare modely, zatimco nova stala zapadana snehem vzadu na parkingu. Moc nam ji tehdy ani nechtel ukazat, asi pomsta za ten povinny nakup, ktery taky zminoval. Dodnes vzpominam na dialog s nim.
Mate novou i30?
Jo
A kde?
Tady! (ukazal na starou)
To je nova?!
... ne ...
A novou mate?
.. jo
A muzeme ji videt?
...hmm, ...jo
Jak pokracoval dialog u auta radeji ani nebudu uvadet, protoze pokud by to cetl nekdo od , tak jeste dneska prijdou o licenci
V unoru, kdyz jsem se rozhodoval pro nove auto, tak jeste i30 nepujcovali, i kdyz jsem se prodejce ptal, protoze pujcit ix20 nebo Vengu slo. Pry jich meli malo a museli je drzet na zkusebni jizdy. Ze bych jich pribylo a museli jeste nejake prikoupit?
A jeste poznamka - jeden nejmenovany prodejce z jiznich Cech byl z toho povinneho nakupu nove i30 tak otraven, ze v showroomu mel nasackovane stare modely, zatimco nova stala zapadana snehem vzadu na parkingu. Moc nam ji tehdy ani nechtel ukazat, asi pomsta za ten povinny nakup, ktery taky zminoval. Dodnes vzpominam na dialog s nim.
Mate novou i30?
Jo
A kde?
Tady! (ukazal na starou)
To je nova?!
... ne ...
A novou mate?
.. jo
A muzeme ji videt?
...hmm, ...jo
Jak pokracoval dialog u auta radeji ani nebudu uvadet, protoze pokud by to cetl nekdo od , tak jeste dneska prijdou o licenci
Hyundai i30-2012 Style 99kW 04/2012...soucasnost
Hyundai Accent LC OnAir 63kW 02/2006...04/2012 Prodano
Suzuki Swift GLX 63kW 08/2002...07/2006 Prodano
Hyundai Accent LC OnAir 63kW 02/2006...04/2012 Prodano
Suzuki Swift GLX 63kW 08/2002...07/2006 Prodano
- Docent
- **
- Kontaktovat uživatele:
Registroval jsem se hned 2.4. ráno, obratem jsem dostal mail, že budu do 72 hodin kontaktován dealerem, u kterého jsem chtěl auto vyzvednout. Když jsem ani po 100 hodinách kontaktován nebyl, zaslal jsem zdvořilý mail onomu dealerovi... Za 5 minut (!!!) mně volali od onoho dealera s omluvou, že sami dosud nevědí, jak to bude.
Teď to zkrátím - přišel jsem si vyzvednout v dohodnutou dobu auto - nebylo, podvalník měl poruchu a auto nešlo složit. Dealer byl velmi slušný a půjčil mně jejich předváděčku v lepší výbavě, než co bylo slíbeno v akci. S tím, že až konečně dostanou auto slíbené na akci, zavolají mně a vyměníme to. Volali mně dnes k večeru, auto mám ale vrátit v pátek dopoledne, tak jsem požádal, jestli bych si nemohl nechat tu "nouzovku".
Ještě jedna zkušenost s firmou Hnůjdej: před pár týdny jsem našel na www.hyundai.cz informaci o akci na i20... Akce platná do 30.9.2011. Napsal jsem na kontakt, který jsem někde na webu našel, jestli by si nemohli informace aktualizovat... Odpověděl mně jakýsi managor, a z jeho mailu přímo čišelo, jak ho seru, že ON s tím nemá co společného, protože web JEHO firmy má adresu www.hyundai-motor.cz, a to, co kritizuju, je web "distribuční společnosti Hyundai Motor Czech (HMCZ)". Ale že prý zařídí nápravu.
Nápravu samozřejmě nezařídíl, krávovina s platností akce do konce září 2011 je na webu stále. Auto ještě nemám, ale když vidím přístup této firmy, tak mne docela sejří, že jsem si neobjednal třeba Thalii nebo Sandero.
Teď to zkrátím - přišel jsem si vyzvednout v dohodnutou dobu auto - nebylo, podvalník měl poruchu a auto nešlo složit. Dealer byl velmi slušný a půjčil mně jejich předváděčku v lepší výbavě, než co bylo slíbeno v akci. S tím, že až konečně dostanou auto slíbené na akci, zavolají mně a vyměníme to. Volali mně dnes k večeru, auto mám ale vrátit v pátek dopoledne, tak jsem požádal, jestli bych si nemohl nechat tu "nouzovku".
Ještě jedna zkušenost s firmou Hnůjdej: před pár týdny jsem našel na www.hyundai.cz informaci o akci na i20... Akce platná do 30.9.2011. Napsal jsem na kontakt, který jsem někde na webu našel, jestli by si nemohli informace aktualizovat... Odpověděl mně jakýsi managor, a z jeho mailu přímo čišelo, jak ho seru, že ON s tím nemá co společného, protože web JEHO firmy má adresu www.hyundai-motor.cz, a to, co kritizuju, je web "distribuční společnosti Hyundai Motor Czech (HMCZ)". Ale že prý zařídí nápravu.
Nápravu samozřejmě nezařídíl, krávovina s platností akce do konce září 2011 je na webu stále. Auto ještě nemám, ale když vidím přístup této firmy, tak mne docela sejří, že jsem si neobjednal třeba Thalii nebo Sandero.
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
- Nexus
- Kontaktovat uživatele:
v thalii jsem nedávno jel a nechtěl bych to ani za mák přecitlivělé řízení, nechutně líný motor, všecko takový divný plasty a že já si na interiér nijak zvlášť nepotrpím, v autě hledám užitnost a sluhu... a stačí mít ruku na fofrklacku a přidat nebo pustit plyn, tancuje v ruce jak divej, ostatně to asi bude u všech renaultů nebudu hájit tuhle jak hard řekl "hurá akci", ale thaliu fakt ne
Sonata V6 2.7 229tis LPG :)
Lantra rv. 94 1.6i 220tis LPG
Peugeot 301 1.6i allure+ 150tis LPG
†Toyota Corolla 1.4 rv. 97 LPG 414tis km
††† 3x Sonata V6 2.5 rv. 99 LPG (díly k dispozici)
Lantra rv. 94 1.6i 220tis LPG
Peugeot 301 1.6i allure+ 150tis LPG
†Toyota Corolla 1.4 rv. 97 LPG 414tis km
††† 3x Sonata V6 2.5 rv. 99 LPG (díly k dispozici)
- FISHkaa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
já se registroval na Genesise (na co jiného že? ). Za dva dny mi volali a omlouvali se, že Genesis nemají, zda nechci jiné. Nechtěl sem AutoPalace Spořilov (Praha)
Člen Hyundaiclub.cz
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Ja potkal v patek zelenyho Genesise...je celej onalepkovanej, jeste ze jsem se neprihlasil, by mi soused neuveril, ze jsi si ho koupil
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě po 9 dnech napsali,že Genesis je na celou dobu akce už objednaný.Nějak nechápu,že jim trvalo ten mail napsat 9 dní (měli odpovědět do 72 hodin,podle podmínek akce).No asi mají větší zájem o své kamarádíčky a příbuzné,než o zákazníky-další špatná zkušenost s Korecar Hradec Králové(safra,nějak si nemůžu vzpomenout na jedinou kladnou zkušenost s tímto dealerem-zato negativních mám víc než dost ).
Manželka se registrovala na i30 do SAS Česká Třebová a třetí den se jí tlf. ozval pán,že vybraný termín je už plný,ale najdou jiný a zavolají.Ať už to dopadne jak chce,ale ozvali se a tomu říkám rozdíl v přístupu.Nechápu,proč trvá 9 dní napsat mejl s textem,"všechny termíny obsazeny" .Na co asi čekali,že by-"ty táto,chceš to auto na týden?Počkej,zeptám se mámy a pozítří ti zavolám.Tak jo,času máš dost,kašlem na lidi.....(později)..Tak ho přivez-máma říkala,že potřebuje jet nakoupit" -Dobře,píšu mejla lidem,že máma jede na nákup ....vlastně,"všechny termíny obsazeny"
Dva dealeři a jsou jako černá a bílá.S oběma mám dost zkušeností-v Č.Třebové jsem byl VŽDY max.spokojen.V Hradci Králové-VŽDY nespokojen.Konkrétní zkušenosti jsem psal v jiných vláknech.Takže je jasno,kde budu i v budoucnu utrácet své peníze. :DBohužel v Č.Třebové neměli v rámci této akce Genesis v nabídce a nejbližší prodejnou byl HK .
Manželka se registrovala na i30 do SAS Česká Třebová a třetí den se jí tlf. ozval pán,že vybraný termín je už plný,ale najdou jiný a zavolají.Ať už to dopadne jak chce,ale ozvali se a tomu říkám rozdíl v přístupu.Nechápu,proč trvá 9 dní napsat mejl s textem,"všechny termíny obsazeny" .Na co asi čekali,že by-"ty táto,chceš to auto na týden?Počkej,zeptám se mámy a pozítří ti zavolám.Tak jo,času máš dost,kašlem na lidi.....(později)..Tak ho přivez-máma říkala,že potřebuje jet nakoupit" -Dobře,píšu mejla lidem,že máma jede na nákup ....vlastně,"všechny termíny obsazeny"
Dva dealeři a jsou jako černá a bílá.S oběma mám dost zkušeností-v Č.Třebové jsem byl VŽDY max.spokojen.V Hradci Králové-VŽDY nespokojen.Konkrétní zkušenosti jsem psal v jiných vláknech.Takže je jasno,kde budu i v budoucnu utrácet své peníze. :DBohužel v Č.Třebové neměli v rámci této akce Genesis v nabídce a nejbližší prodejnou byl HK .
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Já oslovil 3 brněnské dealery obratem po obdržení e-mailu, vybral si dva různé modely ve dvou termínech duben a květen.... žádná reakce
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Já jsem taky nespokojen protože se mi nikdo ani po pěti dnech neozval. Zkusím zavolat prodejci kde je problém .
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
-
- Kontaktovat uživatele:
Borek: mel jsem to stejne.. ale v sobotu mi volali z HK a pry jestli jsem to ja ten stezovatel a ze tech emailu dostali pres 200.... ale, zatim to tak vypada, budu mit GC pujcene na cely tyden... asi diky me otravnosti.. ale dokud v nem nebudu sedet, tak nemam jistotu
Jinac mam jeste zamluveny GC na tri dny v Hodonine
Jinac mam jeste zamluveny GC na tri dny v Hodonine
H Tucson 1,6 T-GDI Go! od 10.5.2018
S Octavia combi SLX 2,0 od 3.5.2017 - 10.5.2018
H Genesis coupe 3,8 od 29.5.2014 - 22.3.2017
K Magentis 2,7 V6 EX+ od 8.5.2014 - 23.3.2016
H i30 1,4 Comfort+ESP od 25.8.2010 - 8.5.2014
H Sonata 2,5 V6 LPG - do 21.7.2010
Že by nátlak na prodejce fungoval???
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Hlobilp-přesně to mě napadlo-kdo mlčí,ten nejede. Auta dají největším křiklounům,aby měli klid a ne podle pořadí registrací.Jinak nevidím důvod,proč s mejlem čekali 9 dní.Přijdou registrace-zapíšu do kalendáře-odpovím jim...dalším dám obratem vědět,že už je plno---to je problém Registroval jsem se hned,jak jsi to sem dal.
Hodonín-to máš kousek z ruky,ne .Mě lákal i Veloster-to auto se mě líbí(jen cena je na hlavu padlá ) a manželka už auto potřebuje obměnit(do podzimu něco vyberu ).Jenže registrovat se v Trutnově se mě nechtělo-už je to trochu mimo.
Pokud ho budeš mít-nezapomeň alespoň zatroubit,až pojedeš kolem baráku.
Hodonín-to máš kousek z ruky,ne .Mě lákal i Veloster-to auto se mě líbí(jen cena je na hlavu padlá ) a manželka už auto potřebuje obměnit(do podzimu něco vyberu ).Jenže registrovat se v Trutnově se mě nechtělo-už je to trochu mimo.
Pokud ho budeš mít-nezapomeň alespoň zatroubit,až pojedeš kolem baráku.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
-
- Kontaktovat uživatele:
no uvidim, jak to jeste bude.... ale jestli to dopadne, urco se stavim!!
H Tucson 1,6 T-GDI Go! od 10.5.2018
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Genesis coupe mi bude rikat pane od 4.5. skoro cely tyden. Chci ho kupovat az koncem roku ale pry je budou odprodavat za male penize, tak uvidim jestli bude cena zajimava za auto s 10tis km nebo radeji koupim nove
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
- Docent
- **
- Kontaktovat uživatele:
20.4. jsem kupoval i20 u Autozeman... Při té příležitosti jsem se zeptal, jak jsou na tom s obsazeností Genesis... Prý mají jenom 3 požadavky, protože zavedli kauci 30 kKč poté, co zjistili, že si to chce půjčovat mládež s čerstvým řidičákem a dírou v kapse. Takže jsem se hned po příjezdu domů zaregistroval... Odpověď žádná.
Před pár léty měl podobnou akci Opel, a tam jsem se s takovou nekomunikativností nesetkal.
Před pár léty měl podobnou akci Opel, a tam jsem se s takovou nekomunikativností nesetkal.
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km