Poťahy
Moderátoři: frawd, Moderátoři
-
- **
Re: Poťahy ix20
My sme čistotní Každý má iný vkus.Tigra nie,toho sme mali v rapide,stačilo.Potahy nám ladia s modrým osvetlením a bielou farbou auta.A na čiernom je vidiet každé smetí.Tiger by bol ako past na oko
Hyundai IX 20 1.6. 1.4 crystal white-Šemík/+Š Felicia,Š Rapid,Š1203,VAZ2105,VAZ2102,Š100
- Reklama
- frawd
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mexican: Nemal si na mysli leopardí vzor?
Vilda: Tvoje poťahy vyzerajú výborne.
Pýtal som sa na účel poťahov v novom aute preto, lebo ja v nich žiadny prínos nevidím. Stoja peniaze navyše, pritom originál čalúnenie v ix20 je výborné a vydržať by malo dosť dlho. Tiež mám čierne. Je na ňom vidieť prach a smeti, ale to spraví vysávač za pár sekúnd. Na starom aute som mal svetlé a tam prach vidieť nebol, ale zato každý fľak sa vynímal a svietil.
Vilda: Tvoje poťahy vyzerajú výborne.
Pýtal som sa na účel poťahov v novom aute preto, lebo ja v nich žiadny prínos nevidím. Stoja peniaze navyše, pritom originál čalúnenie v ix20 je výborné a vydržať by malo dosť dlho. Tiež mám čierne. Je na ňom vidieť prach a smeti, ale to spraví vysávač za pár sekúnd. Na starom aute som mal svetlé a tam prach vidieť nebol, ale zato každý fľak sa vynímal a svietil.
2014 Hyundai ix20 1,6 A/T Style
2012 Hyundai ix20 1,4 CRDi Style - predané
Účel poťahov oceníš hlavne pri deťoch, ktoré počas jazdy občas sedačky zamažú čokoládou a čo ja viem čím všetkým ešte. Poťah vyberieš, vyperieš a sedačku musíš tepovať a aj tak tam nejaký fľak zvyčajne zostane. Auto sa potom aj trochu ľahšie predáva, keď sedačky vyzerajú celkom k svetu.
i30 1.4 CVVT, 80 kW (2010)
- frawd
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ok, s tými deťmi či psom to viem pochopiť, tepovanie nie je úplne lacné. Ja som sa ale rozhodol neriešiť to, staré auto s bledým čalúnením sa moc nešpinilo, v rámci normy a pri predaji nebol žiadny problém. Nikto nečakal nové poťahy na staršom aute.
2014 Hyundai ix20 1,6 A/T Style
frawd : Můj Accent měl original skoro bílé sedadla a tahle barva je velice nepraktická a určitě by se po čase zašpinila taky často vozím vzadu pejska .... tak proto jsem si pořizoval potahy. Kdybych měl černé jako ty, taky bych do nich nešel .... škoda peněz.
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný