Přečti si pořádně co psak myslím Hujer, rysky sedět můžou, ale i tak jsou rozvody rozhozené .
Jinak než něco zbytečně měnit jak tydýt bych si sjel na diagnostiku .
Getz 1.1 nemá výkon a mnoho ďalšieho
Moderátoři: vipe, Moderátoři
Re: Getz 1.1 nemá výkon a mnoho ďalšieho
.........
- Reklama
No kontroloval to mechanik,tak asi ví co dělá....diagnostika proběhla 2x a ukázala 0 chyb.
Hyundai Getz, 1.1 , 2004
Ten problém sem ted resil také a nasel sundej rozvody a uvidis
- tondabilek
Ahoj lidi.
Mám stejný problém jako Vy.Auto nejede přitom : diagnostika 3x bez závat ,katík průchozí,rozvody vyměněné,již nevím na co se mám podívat,co by jste mi mohli doporučit.Motor se mi ale nezahřívá a olej neuniká.Přez to auto jezdí čím dál tím pomaleji - do kopců potřebuje tlačit(skoro) a žere 2x tolik.Jsem z něho nešťastný a opravář již neví co by měl ještě zkontrolovat.
Mám stejný problém jako Vy.Auto nejede přitom : diagnostika 3x bez závat ,katík průchozí,rozvody vyměněné,již nevím na co se mám podívat,co by jste mi mohli doporučit.Motor se mi ale nezahřívá a olej neuniká.Přez to auto jezdí čím dál tím pomaleji - do kopců potřebuje tlačit(skoro) a žere 2x tolik.Jsem z něho nešťastný a opravář již neví co by měl ještě zkontrolovat.
Nemá výkon, motor sa trasie pri zrýchľovaní, začne sa triasť pri 1800 ot. pri cca 2000 prestane, pri plynulom pozvoľnom zrýchľovaní cítiť ako motor pri určitých otáčkach stráca výkon a chvíľu zrýchľuje normálne. Diagnostika bez závad, aj v Hyundai, ani tam nevedia čo mu je. Ak pridávam plyn veľmi opatrne, zdá sa že auto ide normálne, alebo ak je vytočené do extr. vysokých otáčok, žiaden problém necítiť (4000 a viac). Sviečky a káble nové, katalyzátor a výfuk skontrolované bez závad, tlak paliva OK.
Ak auto stojí, motor ide pekne, ako žiletka. Problém iba pri zábere, problém sa prejavuje ako chvenie motora a strata výkonu, stále v rovnakých otáčkach iba pri zrýchľovaní. Dúfam že som to popísal dostatočne a že mi niekto poradí.
Ak auto stojí, motor ide pekne, ako žiletka. Problém iba pri zábere, problém sa prejavuje ako chvenie motora a strata výkonu, stále v rovnakých otáčkach iba pri zrýchľovaní. Dúfam že som to popísal dostatočne a že mi niekto poradí.
- Richard555
máš tam zapalovací modul? Pro dva válce (na jednu svíčku nasazen a druhá je přes kabel, nebo pro všechny 4 a od něj kabely na všechny 4 svíčky ?
Problém může být právě v tom modulu, já to řešil na Nubiře a docela si s tím užil, než jsem ho vyměnil. Diagnostika ti žádnou chybu neukáže, auto cuká skáče občas jede normálně, občas vůbec, startuje při -20 na "škrt" a pak třeba s teplým motorem skoro nechytí.....
Dle mě jde o to, že se v modulu objeví buď prasklinky a vysoké napětí pak skáče jinak než má, ev. třeba na všechny svíčky a proto je jiskra slabá a blbne to....
Zkus si modul od někoho půjčit a vyzkoušet opravdu funkční kus -montáž a demontáž je otázka pár minut
Problém může být právě v tom modulu, já to řešil na Nubiře a docela si s tím užil, než jsem ho vyměnil. Diagnostika ti žádnou chybu neukáže, auto cuká skáče občas jede normálně, občas vůbec, startuje při -20 na "škrt" a pak třeba s teplým motorem skoro nechytí.....
Dle mě jde o to, že se v modulu objeví buď prasklinky a vysoké napětí pak skáče jinak než má, ev. třeba na všechny svíčky a proto je jiskra slabá a blbne to....
Zkus si modul od někoho půjčit a vyzkoušet opravdu funkční kus -montáž a demontáž je otázka pár minut
Mazda CX3 2.0 6°man.,IX55 V6 CRDI 4x4,Santa Fe CRDI VGT 4X4 2005,YAMAHA 125 Majesty 2005,bejvávalo:Daewoo Nubira kombi 2.0 CDX LPG,Škoda Felicia Kombi 1,3MPI,Pontiac Le Mans,Mistubishi Space Wagon,Škoda Favorit,Moskvič 2140,Moskvič 403,skůtr ČZ175