Originální pneumatiky

Moderátoři: vipe, Moderátoři

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

poznámka k Michelinkám - v autocaru, dnes carauto, byl jednou test letních pneu. Testovali několik zásadních značek, včetně Kumho a Michelin. Pneu byly testovány na Fordu Mondeo 2.0 a BMW M3.
Vyhrály Michelin - nejlepší jízdní vlastnosti za mokra i sucha ve všech režimech zrychlení, zpomalení atd. Ovšem po testu byla sada Michelin na vyhození - z toho jednoznačně plyne, že Michelin používá měkké směsi pro skvělou trakci a přilnavost, nadruhou stranu je na tom bídně s životností.
Mimochodem vzpomíná si ještě někdo na letošní F1 Velkou cenu USA = Michelin - NIKDY!!!!
Kumha v tom testu sice celkově dopadly nejhůř, ale v některých disciplínách na mokrém povrchu se umístily na středu - navíc vydržely ze všech pneu nejvíc = tvrdá směs s dlouhou životností.
Bohužel zmíněné číslo autocaru už nemám, abych vás na něj odkázal nebo ho nascanoval ...
Reklama

Ráďa
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ráďa »

Jak jsem již jednou psal mám druhou letní sezonu Kumho a jsem opravdu moc spokojen...cca 2x12000km a dokonce na zadku jsou vidět i ty barevný proužky (zjistil jsem to když jsem dával zimáky) Jak píše kolega anonym předemnou jsou tvrdší, ale to mi nevadí. Na vodě dobře vedou a to je taky dobrý. Bratr po mém doporučení je dal na Peug..406 a najezí hodně. Vydrželi mu na předku (má naftu..těžší motor) cca 55 tis. Tak si myslíme že za ty kačky fakt dobrý. Již několik známých si je na různá auta různých značek koupili a negativní ohlas jsem nezaznamenal.
Radek
"H" i30HB. 1,4. černá metal, 2009, palivo E85
----------------------------------------------------

dříve:"H" Lantra. 1,6, šedá metal. 1996
Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Cením si odpovědi Hardcama-čekal jsem,že se do mě nějaký Michelinák pustí. :wink: Každý má nějakou zkušenost a je dobré,když o ni napíše.Kumho jsem nikdy neměl,ale reservu mám korejskou Hankook-zatím jsem ji nepotřeboval. :lol:
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

To je jako kdyby sem vtrhnul nekdo s Renaultem a zacal nas presvedcovat, ze je nejlepsi, neni a taky bych si ho nesel koupit...asi nejlepe to vystihl anonym, jsou to de facto supr pneumatiky, udrzi Te a nezklamou...ale vezmou si svou dan v opotrebeni...bohuzel...v tom me trochu zklamaly ty barumky, vydrzej, ale treba zrovna ty Micheliny snesly sportovnejsi a narocny podminky (voda atd.)...jsme jenom lidi, predavame si zkusenosti:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
ondra.rs
**

Příspěvek od ondra.rs »

Troufnu si říct, že jsem si už s pneumatikami něco i užil, takže... originál KUMHO na Getzovi jsou proklatě z měkké směsi. Jak je ta fotka na první stránce, tak v této fázi po první letní sezóně jsem už taky. Měkká směs...má své pro i proti, sjíždí se jak divé, když je horko auto citelně moc nevedou, zato nejsou moc hlučné, komfortně měkké a v dešti jsem neměl námitek, což je veledůležité. Na zimu máme Savy a vřele doporučuji!!! Za tu cenu poskytují parádní vlastnosti. V zimě nejsou špatné ani Goodyeery (kruci jak jen se to píše :?: ), ale jsou poněkud dražší.
Co se ostatní diskuze týče, Micheliny jsou super (měli jsme Pilotky), ale skutečně se sjíždí o něco rychleji. Určitě nedoporučuji značku Klébr, stejně jako Bridgestone Potenza (za moc peněz málo muziky). Barum jsem měl rád do té doby, než začaly zvedat ceny :( .
Getz 1,3 MAX
Brouk
*

Příspěvek od Brouk »

Ja mam na getzu taky kumha. Mam najeto 41 000 a zatim nejsou sjete tak, ze by se musely menit. Myslim, ze dalsich 15 000 jeste najezdim.
Odpovědět

Zpět na „GETZ“