Ano budu objednávat tu kameru. Ten kompletní je asi zbytečný. S navigací netuším, to jsem nikde nestudoval doufám že to bude lehce udělané. USB je vzadu podle mě pro konektory na telefon. Kdy zapojíš třeba od iPhone nabíječku a můžeš dobíjet telefon.DanielD952 píše:Co objednáš k tomu za příslušenství? Určitě asi tu kameru, dokonce snad u ní psali že je na Santa Fe, tak třeba někam sedne dobře? Pokud máš děti nebo plánuješ, doporučoval bych ty opěrky hlavy s LCD, vyjdou na pár korun a efekt velký...Jsou u toho vůbec nějaké mapy k navigaci, nebo ty se pak musí řešit zvlášt?
Ještě jsem nepochopil, proč ten vstup na USB je zezadu, možná proto aby se dal vyvést někam skrytě, např do přihrádky na palubní desce atd., ale na panelu rádia taky není špatný, jen se zarazí flaska a jedeš..
Jakou navigaci, parkovacího asistenta nejlépe s kamerou
Moderátoři: miooo, Moderátoři
-
Re: Jakou navigaci, parkovacího asistenta nejlépe s kamerou
- Reklama
Re: Jakou navigaci, parkovacího asistenta nejlépe s kamerou
Těma čínskýma rádiama s GPS jsem se trochu zabýval,bo to furt plánuju koupit do Elantry. Jelikož ty rádia jsou v základu všecky podobný nebo spíš skoro stejný,včetně funkcí,tak můžete pohledat zkušenosti i z diskusí jiných aut.značek.
Navigace - to rádio je na boardu WinCE,tzn. že do toho můžete nahrát jakýkoliv nav.soft co je na mobily nebo PDA s WinCE. Soft a mapy se nahrávají na mikroSD kartu (slot vlevo). Pravý slot mikroSD slouží jako fleška na hudbu,video,atd.
K USB vzadu je USB prodlužovák (dozadu by se to blbě píchalo ) a do něho si můžete píchnout USB flešku.
Rovněž k Ipodu je zdířka vzadu a prodlužka.
Na kameru a další případné blbosti se doporučuji podívat a příp.objednat zvlášť z nějakého čínského webu s dopravou zdarma-jak to objednáte spolu s rádiem,tak z kamery zaplatíte clo a DPH. Jak to poputuje zvlášť,tak to nejspíš projde bez výpalného.
Z rádia Vám nejspíš Clo a DPH zaúčtují tak jako tak.
Koukněte ještě na jiné čínské shopy nebo ebay, tady ten shop má dosti nekřesťanské dopravné.
Navigace - to rádio je na boardu WinCE,tzn. že do toho můžete nahrát jakýkoliv nav.soft co je na mobily nebo PDA s WinCE. Soft a mapy se nahrávají na mikroSD kartu (slot vlevo). Pravý slot mikroSD slouží jako fleška na hudbu,video,atd.
K USB vzadu je USB prodlužovák (dozadu by se to blbě píchalo ) a do něho si můžete píchnout USB flešku.
Rovněž k Ipodu je zdířka vzadu a prodlužka.
Na kameru a další případné blbosti se doporučuji podívat a příp.objednat zvlášť z nějakého čínského webu s dopravou zdarma-jak to objednáte spolu s rádiem,tak z kamery zaplatíte clo a DPH. Jak to poputuje zvlášť,tak to nejspíš projde bez výpalného.
Z rádia Vám nejspíš Clo a DPH zaúčtují tak jako tak.
Koukněte ještě na jiné čínské shopy nebo ebay, tady ten shop má dosti nekřesťanské dopravné.
1990...všelicos....2012...Hyundai Elantra Style 97kW