Blázni jedni!!!
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
Diky moc .... a nemas nejakej typ od kud stahnout ten Flashplayer 9 ??ivan píše:Jestli vidíš pouze černý obdélník tak si nainstaluj Flashplayer 9!! V tom to běhá!!Vita píše:Hmmm Skoda ze nic nevidim ... jen cerny odelnik .....
Ale slysim zvuk .... No ale aspon neco ....
Mimochodem skělá zábava!!
Jenom škoda,že to nejde stáhnout Karlosi!! Ty pořád něco někde stahuješ a archivuješ neměl by si nějakej trik??? Plosím!!!
Dekuju ...
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Re: Blázni jedni!!!
Ivane ja si toho vsimnul az ted, ale kdyby jsi jeste nekdy potreboval takove video stahnout, a nejen odtud tak pouzij tenhle doplnek pro FireFoxivan píše:Kluci mám prosbu,jde toto video ztáhnout???Mě to nejde a ještě ,když tak jak děkuju!! Nutně to potřebuju!!
http://javimoya.com/blog/youtube_en.php
Aneb:
What is it?
Video Downloader allows you to download videos (to your computer) directly (and easily -just one click-) from most video sites.
You can download from:
Angry Alien, Blennus, Blip.tv, Break.com, Dailymotion, Double Agent, eVideoShare, Free Video Blog, Google Video, Grinvi, iFilm, Keiichi Anime Forever, Metacafe, MySpace, MySpace Video Code, Putfile, Totally Crap, vidiLife, vSocial, AnimeEpisodes.Net, Badjojo, Blastro, Bofunk, Bolt, Castpost, CollegeHumor, Current TV, Dachix, Danerd, DailySixer.com, DevilDucky, Double Agent, EVTV1, FindVideos, Hiphopdeal, Kontraband, Lulu TV, Midis.biz, Music.com, MusicVideoCodes.info, Newgrounds, NothingToxic, PcPlanets, Pixparty, PlsThx, Revver, Sharkle, SmitHappens, StreetFire, That Video Site, VideoCodes4U, VideoCodesWorld, VideoCodeZone, Vimeo, Yikers YouTube and ZippyVideos.
New sites added everyday !
Hyundai Lantra 2.0 GLS 16V 1998 - RIP 10.9.2007 kolem 2 hodiny rano
Hyundai Lantra 2.0 GLS 16V 2000 (2001 uvedeno do provozu) Facelift - Aktualne funkcni
Hyundai Lantra 2.0 GLS 16V 2000 (2001 uvedeno do provozu) Facelift - Aktualne funkcni
Děkuju Dráčku!! Že sis na mě vzpoměl!!Dráček píše:Ivane ja si toho vsimnul az ted, ale kdyby jsi jeste nekdy potreboval takove video stahnout, a nejen odtud tak pouzij tenhle doplnek pro FireFoxivan píše:Kluci mám prosbu,jde toto video ztáhnout???Mě to nejde a ještě ,když tak jak děkuju!! Nutně to potřebuju!!
http://javimoya.com/blog/youtube_en.php
Aneb:
What is it?
Video Downloader allows you to download videos (to your computer) directly (and easily -just one click-) from most video sites.
You can download from:
Angry Alien, Blennus, Blip.tv, Break.com, Dailymotion, Double Agent, eVideoShare, Free Video Blog, Google Video, Grinvi, iFilm, Keiichi Anime Forever, Metacafe, MySpace, MySpace Video Code, Putfile, Totally Crap, vidiLife, vSocial, AnimeEpisodes.Net, Badjojo, Blastro, Bofunk, Bolt, Castpost, CollegeHumor, Current TV, Dachix, Danerd, DailySixer.com, DevilDucky, Double Agent, EVTV1, FindVideos, Hiphopdeal, Kontraband, Lulu TV, Midis.biz, Music.com, MusicVideoCodes.info, Newgrounds, NothingToxic, PcPlanets, Pixparty, PlsThx, Revver, Sharkle, SmitHappens, StreetFire, That Video Site, VideoCodes4U, VideoCodesWorld, VideoCodeZone, Vimeo, Yikers YouTube and ZippyVideos.
New sites added everyday !
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Ak by si mi troto video vedel najst na youtube.com vedel by som to stiahnut, ked tak napis do SZivan píše:Kluci mám prosbu,jde toto video ztáhnout???Mě to nejde a ještě ,když tak jak děkuju!! Nutně to potřebuju!!
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
-
- Kontaktovat uživatele:
Z Youtube to umim taky.. ale jsou servery, který ten video downloader pro Firefox nepodporuje.. a teď babo raďEngineer píše:....Ak by si mi troto video vedel najst na youtube.com vedel by som to stiahnut, ked tak napis do SZ
A z jakých servrů to chceš stahovatMartasZ píše:Z Youtube to umim taky.. ale jsou servery, který ten video downloader pro Firefox nepodporuje.. a teď babo raďEngineer píše:....Ak by si mi troto video vedel najst na youtube.com vedel by som to stiahnut, ked tak napis do SZ
Ono záleží v jakým formátu to pouštěj ven,hoď sem nějaký linky ať na to můžem mrknout co s tím.
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
-
- Kontaktovat uživatele:
Heh.. už jsem to vyřešil.. on tam byl dokonce přímej odkaz na stažení.. jen byl tak šikovně schovanej
No a když si stáhnu něco z Youtube, tak je to ve formátu .flv a pokud se někomu nechce stahovat ten FLV Player, tak mám celkem jednoduchej prográmek, co to umí převýst do čeho chcete.. myslim že se jmenuje Cinemaforge.. nevim, nejsem doma
Jo ale jinak existuje teda ještě něco, kromě toho doplňku pro Firefox čím by se dala tahat videa z netu?? A co třeba streaming videa??
No a když si stáhnu něco z Youtube, tak je to ve formátu .flv a pokud se někomu nechce stahovat ten FLV Player, tak mám celkem jednoduchej prográmek, co to umí převýst do čeho chcete.. myslim že se jmenuje Cinemaforge.. nevim, nejsem doma
Jo ale jinak existuje teda ještě něco, kromě toho doplňku pro Firefox čím by se dala tahat videa z netu?? A co třeba streaming videa??