![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Ja som prihlasoval auto vcera v zline a zrovna to vedla riesil manik a baba mu povedala ze po novom moze mat povodne znacky trebars z prahy a trvale bydlisko v zline pokial to jemu nevadi tak znacky si moze nechat, tak nemusi menit ani dialnicnu. Inac vymena za nove 800kc .los.petros píše:Jednoduchý dotaz - nové auto (i30), první týden jsem jezdil na převozní značku (nebo jak se to přesně jmenuje), pak jsem registroval a dostal SPZ, tu jsem napsal na dálniční známku.
Příští měsíc ale měním trvalé bydliště do jiného kraje, což bude znamenat novou SPZ. Jak mám postupovat s dálniční známkou, kterou už mám na rok 2013 nalepenou a na ní "starou" SPZ z jiného kraje?
Nevíte někdo prosím? (Jestli mi někdo řekne, že si budu muset koupit novou známku, tak asi budu hodně nepříjemný![]()
Vše se odvíjí od toho, jak dobře se podaří tu známku přehodit na druhé auto. Upřímně, tu Celní správu vídám celkem často brejlit na čelní skla osobních aut. Jako - každá koruna, kterou český stát nedostane možnost prošustrovat, se cení zlatem, ale tady to je celkem viditelné. A mě už kdysi jednou stavěli, neboť se jim známka nezdála (byla nalepena na film z Jaru či Indulony, aby šla poměrně snadno sloupnout). Pravda, stačila jim ke kontrole jen druhá část s vyplněněnou SPZ.skuči píše:pravděpodobnost, že že do 1.12. chytnou na dálnici a budou chtít vidět číslo je mizivá
Otazka je jestli uz stare auto nenabidl za urcitou sumu a ted mu tezko bude rikat ze chce o 1500vic...soban píše: Při prodeji naúčtuji starou známku novému majiteli.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |