Mrznúce trysky ostrekovačov
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Mrznúce trysky ostrekovačov
zajimal by mne vysledek, urcite bych do toho sel taky
Hyundai i30 1.4i CVVT, Comfort (2010/05/26), Indigo Blue
- Reklama
Re: Mrznúce trysky ostrekovačov
aj mňa...
Ak by som mal druhú trysku, tak by som sa to pokúsil implantovať dnu, aj keď plast je nevodič....
Našiel som vykurovanie pre kamery, pekný valček... ale zatiaľ vyhráva odporový drôt, lebo ho viem teoreticky navinúť na malý priemer, len neviem, do čoho to zaliať...ak to zalejem, teplo bude dnu
ďalej som vydumal, že by sa dal urobiť malý nerezový pliešok, mal by dierku, cez ktorú strieka voda z trysky a bol by umiestnený čo najbližšie k tryske.Ak by som odporovým drôtom vedel zohriať toto teliesko, tak šanca na úspech by bola...z vonka teplý vzduch, z vnútra tlak vody od motorčeka...
Ďalšie nápady????.......
Ak by som mal druhú trysku, tak by som sa to pokúsil implantovať dnu, aj keď plast je nevodič....
Našiel som vykurovanie pre kamery, pekný valček... ale zatiaľ vyhráva odporový drôt, lebo ho viem teoreticky navinúť na malý priemer, len neviem, do čoho to zaliať...ak to zalejem, teplo bude dnu
ďalej som vydumal, že by sa dal urobiť malý nerezový pliešok, mal by dierku, cez ktorú strieka voda z trysky a bol by umiestnený čo najbližšie k tryske.Ak by som odporovým drôtom vedel zohriať toto teliesko, tak šanca na úspech by bola...z vonka teplý vzduch, z vnútra tlak vody od motorčeka...
Ďalšie nápady????.......
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com