Značkové HYUNDAI pojištění
Moderátor: Moderátoři
Re: Značkové HYUNDAI pojištění
Myslel jsem cenu celeho auta i bez fleetove slevy...
- Reklama
BTW taková pojišťovna u nás neexistuje a pokud ani nevíš, kde vlastně máš auto pojištěné, tak dost pochybuji o tom, že víš, na co se to pojištění vlastně vztahuje. Prostě písmeno sem, písmeno tam, ale běda, jak mně pojišťovna nedá, co jsem si vysnil, pak hned řvu na Novinkách, že jsou to podvodníci.Tasek píše:pojišťovna Uniqua
Hyundai i20 Inclusive Plus, 04/2012
Nějakej zatrpklej nebo co!?!Méďa Béďa píše:BTW taková pojišťovna u nás neexistuje a pokud ani nevíš, kde vlastně máš auto pojištěné, tak dost pochybuji o tom, že víš, na co se to pojištění vlastně vztahuje. Prostě písmeno sem, písmeno tam, ale běda, jak mně pojišťovna nedá, co jsem si vysnil, pak hned řvu na Novinkách, že jsou to podvodníci.Tasek píše:pojišťovna Uniqua
Na podmínky pojištění jsem si absolutně nestěžoval...
Proč bych měl bejt zatrpklej, když upozorním na to, že ani nevíš, kde máš pojištěné své vozidlo Hnůjdej ?Tasek píše:Nějakej zatrpklej nebo co!?!
Hyundai i20 Inclusive Plus, 04/2012
je mi úplně jedno kde je pojištěné, důležité je že je pojištěné...
Vůbec neni jedno kde máš auto pojištené. Kdysi jsem byl u Slavie, kde jsem platil pár korun ročne a když se stala pojistná událost tak se vykrouceli, házeli mi klacky pod nohy, nechtéli vyplácet plnou částku...Asi to byla i má chyba, že jsem nevědel o pojistkách nic, chtěl jsem ji jenom levně...Pak jsem si koupil nové auto a jel jsem rovnou k Allianz na základě doporučení. Síce je pojistka dražší, ale vím že jsou tam dobré asistenční služby i podmínky pro plnění. Jednou jsem boural (mám tam i havarijko) a vše proběhlo rychle, bez výmluv, jak to má být.
vzhledem k tomu, že to mám "jako" firemní auto, tak mi to je opravdu jedno, vždy řešíme přes právníka...
Navíc s tím stejně jezdí jen žena cca 1000km/měsíc
Tak to ti je opravdu jedno, když máte nafťáka jen na 1000 km za měsíc.Tasek píše:vzhledem k tomu, že to mám "jako" firemní auto, tak mi to je opravdu jedno, vždy řešíme přes právníka...
Tož není firma jako Firma
tak teď žena najel a třeba 2tis, to je ale celkem jedno, je to prostě druhé auto do domu, jezdím s ním žen, já jen sporadicky, když mám druhé služební na servise nebo tak něco...
Na firmu je to psaný kvůli fleetové slevě a nafta je to pro to, že tankuji do obou aut na firmu...
Na firmu je to psaný kvůli fleetové slevě a nafta je to pro to, že tankuji do obou aut na firmu...
Kluci, jak je to ted s tim jejich pojistenim. Podminka ted je, pokud chcete i30 v akci, tak se musi vzit pojisteni u nich. Kolik to tak +/- vychazi na rok a daj se take uplatnit nake body bez nehody? Pripadne, muzu nahlasit pojistnika napr. otce, tak jak to mam ted u jine pojistovny?
VW Passat Variant B8 2020 110kW TDI EVO
Hyundai i30 kombi 1.6 GDI Czech Edition Festival (08/2016 - 4/2023) :(
Ford Mondeo 2004 2.0 TDCI Ghia 5dv (UK)
Fiat Stilo 1.6 16V 5dv / 1.9 JTD 3dv (UK) / MW 1.6 16V (ČR)
Fiat Punto 1.2 8V 3dv (UK)
Hyundai i30 kombi 1.6 GDI Czech Edition Festival (08/2016 - 4/2023) :(
Ford Mondeo 2004 2.0 TDCI Ghia 5dv (UK)
Fiat Stilo 1.6 16V 5dv / 1.9 JTD 3dv (UK) / MW 1.6 16V (ČR)
Fiat Punto 1.2 8V 3dv (UK)
- Mr. HYUNDAI
Zrovna dneska manželka podepsala smlouvu (i30 GDi Festival). Zvolili jsme variantu Super s tím, že pojistka je její, ale šlo uplatnit moje bonusy. S připojistěním skel, kol a sedadla řidiče včetně rozšířených služeb Safelinu jsme zůstali pod Kč 12.000,-- ročně.
Za mě naprostá spokojenost s obsahem pojistky a její cenou.
Za mě naprostá spokojenost s obsahem pojistky a její cenou.
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
Když mluvíte o té Hyundai pojistce, tak jedna zajímavost: Technik v jednom značkovém servise mi tvrdil, že tato pojistka se nevztahuje na krádež vestavěné navigace, což mi přijde zvláštní. Ještě jsem se na to nezeptal v Uniqa.
no teď nevím jak je to tam přesně uvedeno, ale u většiny pojišťoven se to musí dopojistit, nebo uvést do zvláštní výbavy, aby se na to pojistka vztahovala
Copak je to zvláštní výbava, když mám premium a výše pojistky se určovala z celkové ceny vozidla, tedy s navigací???skuči píše:no teď nevím jak je to tam přesně uvedeno, ale u většiny pojišťoven se to musí dopojistit, nebo uvést do zvláštní výbavy, aby se na to pojistka vztahovala
většinou to pojišťovny mají tak, že se zadá typ auta a cena... Hyundai je zrovna specifický v tom, že máš 3 výbavy a každá výbava má svoje, ale vem si jinou značku, vem si oholenou verzi a někdo si přeje navigaci tak jí tam má a jak to má pojišťovna vědět že si ji tam přál... a cena už není vůbec vypovídající, protože někdo kupuje za plnou cenu, někdo za slevu.
Proto já, když klientovi sjednávám havarijní pojištění, tak tam vypisuji úplně všechno, co to auto má, protože vypsat to do toho seznamu zabere 5 minut, nic víc, nic míň a když toho tam bude víc tak to nemůže nikomu uškodit, ba naopak
Proto já, když klientovi sjednávám havarijní pojištění, tak tam vypisuji úplně všechno, co to auto má, protože vypsat to do toho seznamu zabere 5 minut, nic víc, nic míň a když toho tam bude víc tak to nemůže nikomu uškodit, ba naopak