![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
PS: poslední fotka znázorňuje jak je vidět za sluníčka ven.
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Jak malou cenu máš na mysli?DanielD952 píše:Ještě stav před...
Jinak s ohledem na malou cenu této úpravy doporučuji!
Presne tak neni potreba zadna atestace, jen doufam ze jsi tam nedal folii z Tesca... Chce to nejakou znackovou co je stalobarevna.Karamusa píše:Jinač na okna v zadní části neni třeba žádného atestu,můžeš si tam dát klidně i neprůhlednou folii a nemužou ti říct ani půl slovaa ty zadní gumy .. no na zimu ujdou ale celkem dost to hučí
Problém to není třeba zde http://www.wsfilm.cz/produkty/folie/okenni.htmKaramusa píše:On je docela problem sehnat značkovou folii např SunTek a pod. Jelikož distributoři prodávaj pouze firmam zabivajícím se instalaci folii. A samotni "lepiči" nemaji duvod prodat protože zas přicházejí o kšefty. Já na všech autech co jsem dělal folie tak jsem vytahoval skla ze dveří ven,domu do vany pořádně umýt a pak teprve nalepit. Folie asi nebude žadna slava,ale zas za 100kč si to klidně za 2 roky zopakuji znovaMožná je nějaka změnovka od 2014 ale ještě 2013 nebylo zezakona potřeba.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |