Čo sa týka konektorov, priznám sa, že sa mi už nehce rozoberať moje dvere, ale ak by som to robil niekomu ďalšiemu určite by som to nafotil a zdokumentoval. Keď som to riešil na mojom aute, zabil som pri tom kopec času a nemal som chuť niečo fotiť. Prvý krát je to vždy unikátneTasek píše:psal jsem kamarádovi v , ale prý nemají, řeší to online ze systému když je potřeba, chtělo by někde sehnat něco jako má Renault Dialogys..., podle mě by to šlo udělat celkově, elektrické vzpěry, dvě tlačítka a mělo by to fungovat jako když to máš ve výbavě, příprava kabelů by tam mohla být...
pokud máš foto konektorů, možná bych dokázal natipovat, VW používá TE Connectivity, popřípadě Delphi, u korejců si myslím spíš Asijský trh, takže asi Molex a JST, pokud máš nějaké foto konektorů, půjde to poznat, na konektoru bude i možná popis výrobce nebo logo...
Pokud by to šlo, jsem schopný nechat udělat a dodat jako komplet, nalisované kabely včetně konektoru...
Bolo by super to urobiť bez zásahu do kabeláže a ja by som to potom určite prerobil aj na mojom aute. Treba k tomu konektory zrkadiel (samca aj samičku) a tiež konektor svetla dverí (samca aj samičku) Neviem ale koľko by to potom celé stálo a či by to bolo cenovo zaujímavé. Dá sa to bez problémov urobiť touto cestou. Bolo by to profi riešenie a pre každého.
Inak screenshot z online systému sa dá urobiť. Takže ak by bola chuť, je možné sa k tomu dostať.
Dôležité je zistiť čo sa deje pri podržaní tlačítka na otváranie piatych dverí, keď zablikajú smerovky. Zopne sa niekde nejaké relátko (možno nie je osadené), ktoré pustí do nejakého kábla vo dverách +12V, alebo sa použije stálych +12V čo predpokladám, že vo dverách je a spája sa kontakt k GND (zemy)? Ak sa niečo takéto deje po akú dlhú dobu, možno je všetko pripravené. Pod záslepkou v palubovke je konektor s káblami, stačilo by len napychnuť spínač....
Neviem ako funguje tam kde je el. ovládanie. Chlapík v v TN mi tvrdil, že sa to nedá nainštalovať do môjich piatych dverí. Mám mu veriť?