HYUNDAISRAZMORAVA OHLASY
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Stanley: Zdravím všetkých, ktorí sa zúčastnili na 1.Hyundaizraze Morava. Som rád, že som spoznal veľa príjemných, ochotných a veselých ľudí. Bola to vydarená akcia, pohoda a hlavne, že tak blízko zo Slovenska. Za všetko vďaka.
Naposledy upravil(a) stanley dne 10 zář 2006, 19:33, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Zdarec! Tak už mě tady máte také zaregistrovanou, když už jsem se zúčastnila srazu, který byl super! Opravdu obdivuji všechny, kteří se podíleli na organizaci a patří jim velký dík a obdiv. Vše bylo dokonale naplánované, počasí nám přálo, takže to byl bezva víkend, který jsem si náramně užila. Nemám námitek a už se budu těšit na příští akcičku, které se určitě velmi ráda účastním. Třeba i s dalším autem na ukázku, uvidíme. I když ono jet ve dvou jedním, má výhodu, že jeden může vždycky pít!!! O tom určitě někteří vědí své.
Mějte se moc fajn a budu se těšit, že se tady budeme vídat.
Peťulka
PS: Dráčku ty nás tedy zásobuješ fotkami, hotový paparazi!!!!
Mějte se moc fajn a budu se těšit, že se tady budeme vídat.
Peťulka
PS: Dráčku ty nás tedy zásobuješ fotkami, hotový paparazi!!!!
Zatím vlastní Hyundai nemám, jen společnou Lantřičku s Pajkem. Ale občas mi ji taky půjčí!!!!
- mylys
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim vsechny, velky dik Rademu a Zdenkovi za organizaci a vsem ostatnim za perfektni atmosferu, bylo to super. Takovych akci vic .
Tady je ode me taky par fotecek.
Kdybyste nekdo chtel nejakou fotku v plnem rozliseni pro tisk, tak mi napiste na mail.
Tady je ode me taky par fotecek.
Kdybyste nekdo chtel nejakou fotku v plnem rozliseni pro tisk, tak mi napiste na mail.
- HJugo
- *
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všetkých milovníkov nahnutého háčka. Prvý medzinárodný zraz dopadol nad moje očakávania. Velká vďaka patrí najmä organizátorom. Zažili sme s manželkou prekrásny víkend v spoločnosti super ľudí v prekrásnom prostredí.
Vivat Rade a Zdenek
PS ať žije DRUHÝ ROČNÍK TRADIČNÍHO MEZINÁRODNÍHO SETKÁNÍ - HYUNDAISRAZMORAVA 2007
Vivat Rade a Zdenek
PS ať žije DRUHÝ ROČNÍK TRADIČNÍHO MEZINÁRODNÍHO SETKÁNÍ - HYUNDAISRAZMORAVA 2007
Hyundai Accent 1,3 12V '04, H&R, BitPower Technology, 195/50R15 Rainsport1 (plechace R15 6J), K&N in Box, NGK Iridium IX
- Bruce Lee
- **
- Kontaktovat uživatele:
dobrý start na další...
Taky chci osobně poděkovat hlavním aktérum za zorganizování této první povedené akce na Moravě!Jen tak dále všude po republice... Orientační jízda,sprint s měřením i jízda zručnosti...super zábava.Ještě jednou dík!!!
- Mirka Pekárková
- *
1. Hyundai sraz Morava 2006
Ahoj lidičky,
oznamuji, že i my jsme vpořádku dorazili domů, ačkoli se to v neděli ráno zdálo nemožné
Připojuji se názoru všech ostatních, že první ročník Hyundai srazu Morava 2006 se naprosto vydařil!!!! Za to patří ohromný dík hlavně organizátorům Rademu a Zdenovi!!!!! Díky chlapi!!!! Pak mi musíte poradit, jak se objednává to počasí Zamluvím si ho na dovolenou
Tisíceré díky i všem, kteří dorazili na sraz, protože bez nich by to taky nebylo ono. Prostě všechno bylo perfektní od programu, přes počasí až po "volnou zábavu".
Tak ještě jednou díky a zase příště!!!
Pa, pa!
Mirka & David
PS: Ať žije 2. ročník Hyundai srazu Morava 2007
oznamuji, že i my jsme vpořádku dorazili domů, ačkoli se to v neděli ráno zdálo nemožné
Připojuji se názoru všech ostatních, že první ročník Hyundai srazu Morava 2006 se naprosto vydařil!!!! Za to patří ohromný dík hlavně organizátorům Rademu a Zdenovi!!!!! Díky chlapi!!!! Pak mi musíte poradit, jak se objednává to počasí Zamluvím si ho na dovolenou
Tisíceré díky i všem, kteří dorazili na sraz, protože bez nich by to taky nebylo ono. Prostě všechno bylo perfektní od programu, přes počasí až po "volnou zábavu".
Tak ještě jednou díky a zase příště!!!
Pa, pa!
Mirka & David
PS: Ať žije 2. ročník Hyundai srazu Morava 2007
Hujer-car
SONATA 96' 2,0
LANTRA 94' 1,8 GT
SONATA 96' 2,0
LANTRA 94' 1,8 GT
Fwd:
musim pochvalit hlavne organizatory rade622 a zdenka
ten sraz byl fakt suprovej nemuzu tomu vytknout snad ani jednu vec
protoze to bylo dokonali i to pocasi dobre vyslo
takze ja tomu davam za 1
ten sraz byl fakt suprovej nemuzu tomu vytknout snad ani jednu vec
protoze to bylo dokonali i to pocasi dobre vyslo
takze ja tomu davam za 1
lancia kappa 2.0 v5 20v 114kw
vysnene auto hyundai xg 350
vysnene auto hyundai xg 350
Ohlasy ze srazu Morava 2006
Včera jsem už nestihl Vám všem poděkovat,tak to udělám nyní!
Děkuji Rademu622 a Pavlu Dostálovi,že zorganizovali tak skvělý víkend,
zvláště za super orientační jízdu,ve které jsem samozřejmě nezklamal!! Můj orientační smysl jako vždy na bodě mrazu,jak říká Hanz jsem opět kufroval no!! Ale nebyl jsem sám zvláště Cipísek kufroval jak se patří!!!
Dále se chci omluvit Felotronovi za ty vzteklé výrazy do telefonu ,bač to bloudění už jsem psychicky neunesl!!
Jinak jsem poznal nové tváře jako je Gardovič,Hujera,Karlose ,bratra Felotrona Aleše,vlastně Jeho celou rodinku tatínka i maminku,čímž je samozřejmě zdravím!
Zvláště nesmím opomenout Cipíska,protože to je ďábel!!!
Jako těch zážitků bylo víc než dost jste všichni super a zas opět někdy!!
P.s Název Smraďavka tam nebyl jen tak pro srandu dělal opravdu čest svému jménu,účastníci srazu vědí!!
Děkuji Rademu622 a Pavlu Dostálovi,že zorganizovali tak skvělý víkend,
zvláště za super orientační jízdu,ve které jsem samozřejmě nezklamal!! Můj orientační smysl jako vždy na bodě mrazu,jak říká Hanz jsem opět kufroval no!! Ale nebyl jsem sám zvláště Cipísek kufroval jak se patří!!!
Dále se chci omluvit Felotronovi za ty vzteklé výrazy do telefonu ,bač to bloudění už jsem psychicky neunesl!!
Jinak jsem poznal nové tváře jako je Gardovič,Hujera,Karlose ,bratra Felotrona Aleše,vlastně Jeho celou rodinku tatínka i maminku,čímž je samozřejmě zdravím!
Zvláště nesmím opomenout Cipíska,protože to je ďábel!!!
Jako těch zážitků bylo víc než dost jste všichni super a zas opět někdy!!
P.s Název Smraďavka tam nebyl jen tak pro srandu dělal opravdu čest svému jménu,účastníci srazu vědí!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Re: Ohlasy ze srazu Morava 2006
Chlape nic neres - chapuivan píše:Dále se chci omluvit Felotronovi za ty vzteklé výrazy do telefonu ,bač to bloudění už jsem psychicky neunesl!!
Zbytek rodiny taky pozdravuje!
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ohlasy ze srazu Morava 2006
Rodinka pohromadě jak fyzicky tak i automobilově(každej svým /-/)??Felotron píše:Chlape nic neres - chapuivan píše:Dále se chci omluvit Felotronovi za ty vzteklé výrazy do telefonu ,bač to bloudění už jsem psychicky neunesl!!
Zbytek rodiny taky pozdravuje!
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max