Santafe 2.2 CRDI 4X4 - nerozjede se. (převodvka) ?
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Re: Santafe 2.2 CRDI 4X4 - nerozjede se. (převodvka) ?
Mužu se zeptat za kolik se takove auto kupovalo ? 

Prodej levných autodílů.
- Reklama
- Giovany1971
- *
To co píšeš nemá hlavu ani patu,, nezlob se na mne...KoZi_man píše:Za opravu

Sono sempre moderato critico!!
Tak ti to přeložím, auto mě nestálo nic! Jen to co do něj inevstuji za opravu ? Už to má hlavu a patu ?
- Richard555
Takže jestli tomu správně rozumím , nebyl problém v převodovce, ale na jedné straně vpředu chyběla polosa, přední diferák pracoval správně, tudíž na kolo s poloosou nepřenášel žádný točivý moment a auto jezdilo jen na natvrdo připojenej zadek, ten se nějak podělal a tak to přestalo fachat úplně ? OK ?
Tak to by mě asi nenapadlo
Tak to by mě asi nenapadlo

Mazda CX3 2.0 6°man.,IX55 V6 CRDI 4x4,Santa Fe CRDI VGT 4X4 2005,YAMAHA 125 Majesty 2005,bejvávalo:Daewoo Nubira kombi 2.0 CDX LPG,Škoda Felicia Kombi 1,3MPI,Pontiac Le Mans,Mistubishi Space Wagon,Škoda Favorit,Moskvič 2140,Moskvič 403,skůtr ČZ175
Jo Richarde přesně jak píšeš 
No mě nenapadlo, že tam chybí poloosa
a hledal jsem hned tu nejhorší variantu.
Ten zadek nebude nic hrozného co jsem tak zjištoval, jen teď nemam čas ani peníze to řešit...
Jinak auto jezdí jak z praku, dám mu potřebnou péči a vše co potřebuje.

No mě nenapadlo, že tam chybí poloosa

Ten zadek nebude nic hrozného co jsem tak zjištoval, jen teď nemam čas ani peníze to řešit...
Jinak auto jezdí jak z praku, dám mu potřebnou péči a vše co potřebuje.
- Richard555
diferák vzadu asi bude OK, spíš bude nějak v háji ta elmag. spojka, ta není stavěná na stálej provoz, ale dá se vyndat i rozebrat, v manuálu je to popsaný, ale bohužel Hyundai na ní nic nedováží, jen ji dováží celou za lidovejch cca 40kkč bez DPH....
Mazda CX3 2.0 6°man.,IX55 V6 CRDI 4x4,Santa Fe CRDI VGT 4X4 2005,YAMAHA 125 Majesty 2005,bejvávalo:Daewoo Nubira kombi 2.0 CDX LPG,Škoda Felicia Kombi 1,3MPI,Pontiac Le Mans,Mistubishi Space Wagon,Škoda Favorit,Moskvič 2140,Moskvič 403,skůtr ČZ175
říká se ty magnetický převodovce haldex ?
Jelikož jsem ji sehnal za cca 4tis Kč. Auto stále jezdí, ale občas to dost vzadu rachtá, ale na jízdu to vliv nemá.