Ochranné lišty dveří
Moderátoři: frawd, Moderátoři
Re: Čo Vám vadí na IX 20 ? Vaše hodnotenia-klady a zápory !
Moj kolega raz urobil super vec. Nasiel vo svojom aute fetaka a co myslis co urobil.Zavolal policajtov, ked nema poistene auto a nic sa nevyrieši? Urobil to po svojom.Jedna ruka fetakova o stlpik dveri, zabuchol dvere, vsetky prsty zlomene, druha ruka do dveri, dalsie prsty zlomene... A bolo vyriesene. Ja by som to tiez riesil nejako takto...
- Reklama
Chalani, takze ja som si dnes predsa len objednal tie listy na dvere, neviem, ci stihnu prist z ciech este do konca tohto tyzdna. Hned ako pridu, za 5 min. ich lepím a hned zdielam na nete, dufam, ze to bude dobre vyzerat...
Odkud si nakonec obednal?
Hyundai ix20 1.4/66kW Classic - Sienna Orange >100 000km
agauto.sk. u vas agauto.cz. mna vyjdu 31€+ postovne. ked to prepocitam, malo by to byt okolo tych 750 kč.
Boční lišty už sou v oficiálním ceníku příslušenství za lidových 1990,- Mimo to přibylo pár dalších položek. Taktéž za "super" ceny.
http://www.hyundai.cz/data/files/pdf/ce ... i-ix20.pdf
http://www.hyundai.cz/data/files/pdf/ce ... i-ix20.pdf
Dee, jedine co sa mi tam pozdava a ma dobru cenu su tie koberce, ktore si este planujem dokupit. tie listy su uplne za ludovu cenu, skoro zadarmo No ako tak pozeram na ten cennik,velky zaujem o tie doplnky nebude
-
- *
Tak jsem v pondělí objednal boční ochranné lišty u www.spojlercentrum.cz a ve středu bych je měl dle emailu dostat. Cena i s DPH a dopravou 825,-
Cena jakou chtěj u příslušenství je asi s občerstvením a ubytováním po dobu montáže-lepení v servise.
IX20 1,6 Ice Blue ,comfort
Cena jakou chtěj u příslušenství je asi s občerstvením a ubytováním po dobu montáže-lepení v servise.
IX20 1,6 Ice Blue ,comfort
Hyundai IX 20, Ara Blue - 1,6 - comfort - 10/2015
Chalani, mne dnes prišli lišty, sú super a na aute budú vyzerať naozaj bombovo... Len neviem, kam má dať foto, zatiaľ ich mám len odfotené, že ako vyzerajú.Dám to na facebook, treba si tam vyhľadať že Hyubdai ix 20 a ukáže sa Vám stránka a tam sú fotky a tam budú aj tielišty. Ak ste na Facebooku, pridajte sa do skupiny Hyundai ix 20, nech vieme, kolko nas jazdi v Cechach a na Slovensku
Ja už mám lišty odvčera, zajtra ich budem lepiť, keď si priveziem auto.Potom sem aj ja zajtra dám foto. Ale mňa hlavne zaujíma ta opierka, na tu s ateším, ako bude v tvojom aute vyzerať a podľa toho sa rozhodnem či ju aj ja kúpim . . .
Tak velké gratulace! Doufám že už lepíš lišty .
-
- Kontaktovat uživatele:
Erik-TT: foto foto
Hyundai Scoupe 1994 prodano
Hyundai COUPE FX 2.0 16V 1998 prodano
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
Hyundai COUPE FX 2.0 16V 1998 prodano
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
shotik a Dee dakujem. Dee nelepim, lebo tam mam este po dverach reklamu novy Hyundai IX 20. este mesiac-dva tam musi byt Preto bola taka velka zlava a auto som mohol mat az za 2 mesiace, len urobili vynimku, dali mi ho teraz so zlavou, len musim nosit nalepky, pretoze to plni funkciu akoze predvadzacky, takze listy zatial su doma v skrini
Krasavec. Ať pěkně slouží a hodně šťastně najetých kilometrů
Hyundai i30 1.4 Patriot - Cashmere Brown - k prohlédnutí
Gratulace, dobra volba
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT