Servisy v Brně
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Děkuju moc, ale to už budu mít stopro po výměně
Já kupuju u nás v autobadosu, nebo benexu, nevim.. ale mám tam známýho a dává mi slevu 19% tak uvidim kolik mě vyjde ten olejíček
Takže ty máš jen 115 a už polo??? Názory se různí.. spozoroval si nějaký změny, nebo je furt všechno stejný?? Nějaký klepání, úbytek výkonu bo já nevim
Já kupuju u nás v autobadosu, nebo benexu, nevim.. ale mám tam známýho a dává mi slevu 19% tak uvidim kolik mě vyjde ten olejíček
Takže ty máš jen 115 a už polo??? Názory se různí.. spozoroval si nějaký změny, nebo je furt všechno stejný?? Nějaký klepání, úbytek výkonu bo já nevim
- Reklama
Ahoj!MartasZ píše:Děkuju.. já furt nevim, ale jedno je jistý, když to honim, tak mi celkem ta plná mizí.. když jezdim rozumně tak ok.. takže asi do tý polo půjdu
Jestli to auto budes honit tak ti bude mizet i ta polosintetika.
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Sonata 2.0 2002
A kolik ti to bere oleje kdyz nejezdis jak dedula?MartasZ píše:Tak to mám docea dilema.. mám s takovym autem jezdit jak starej děda?
Accent 1.5 GT
Sonata 2.0 2002
Sonata 2.0 2002
Tak zjisti na kolik km ti to sezere 1L oleje a stim benem je to jednoduchy:Min slapej na pedal!MartasZ píše:To pořádně nevim, nikdy sem to nějak nesledoval, vim že jednou za čas doleju tak litr.. ale jak dlouhý je to rozmezí, bo kolik km, to ti fakt nepovim.. spíš mě trápí hoooodně velká spotřeba benzínu než oleje.. ta mě trápí čím dál víc
Accent 1.5 GT
Sonata 2.0 2002
Sonata 2.0 2002
-
- Kontaktovat uživatele:
No tak jednoduchý to kamaráde nejniHujer píše:Tak zjisti na kolik km ti to sezere 1L oleje a stim benem je to jednoduchy:Min slapej na pedal!MartasZ píše:To pořádně nevim, nikdy sem to nějak nesledoval, vim že jednou za čas doleju tak litr.. ale jak dlouhý je to rozmezí, bo kolik km, to ti fakt nepovim.. spíš mě trápí hoooodně velká spotřeba benzínu než oleje.. ta mě trápí čím dál víc
Když sem s tim jezdil jak posranej, max 80km/h tak jsem dosáhl spotřeby 6.9l ale to si mě dávali i stodváci.. Když s tim jezdim svižnějc.. to znamená max do 4000ot.. ale to je vyjímečně, spíš míň.. a studený to nikdy netočim, max 2000, tak se nedostanu pod deset.. a když s tim fááááááákt lítám, to znamená na max, tak to radši ani nechtěj vědět, ale to ten benzín mizí faaaaaaakt kurevsky rychle.. Vim že to neni příliš přesný, ale jel sem z Prahy po dálnici do Bolky a 30km od ní mi začla svítit rezerva a zrovna byla benzínka, tak jsem natankoval 7l béňa a odtam až do bolky sem jel s nohou na podlaze a po těch 30km mi zas začla svítit rezerva.. takže spotřeba přes 20/100????? To asi nebude normální
mozna by bylo lepsi, kdyby si s tebou hujer nebo ivan sedl do auta a ty ho provezl svym obvyklym tempem po svete. Pak jako nezavisly posoudi, jestli opravdu umis jezdit na spotrebu Ale jak vidis, jde to, i kdyz jedes jako doochodce. Chce to jen najit kompromis. Kdyz se jede pila k omezovaci tak zere kazdy auto jako krava.
Ja si porad myslim jak mi to zere malo, ale touhle jsme blbli na letisti (maximalka, brzdy, smyky, hrozny hovadiny ) a taky mi to vylezlo pres 15
Ja si porad myslim jak mi to zere malo, ale touhle jsme blbli na letisti (maximalka, brzdy, smyky, hrozny hovadiny ) a taky mi to vylezlo pres 15
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i
Na spotrebu ma hodne veci vliv napr. vetsi kola,sirsi kola jizda s nohou na podlaze,jizda i do mirneho kopce,protivitr,teplota vzduchu,upravy vejfuku,sportovni filtr,atd.MartasZ píše:No tak jednoduchý to kamaráde nejniHujer píše:Tak zjisti na kolik km ti to sezere 1L oleje a stim benem je to jednoduchy:Min slapej na pedal!MartasZ píše:To pořádně nevim, nikdy sem to nějak nesledoval, vim že jednou za čas doleju tak litr.. ale jak dlouhý je to rozmezí, bo kolik km, to ti fakt nepovim.. spíš mě trápí hoooodně velká spotřeba benzínu než oleje.. ta mě trápí čím dál víc
Když sem s tim jezdil jak posranej, max 80km/h tak jsem dosáhl spotřeby 6.9l ale to si mě dávali i stodváci.. Když s tim jezdim svižnějc.. to znamená max do 4000ot.. ale to je vyjímečně, spíš míň.. a studený to nikdy netočim, max 2000, tak se nedostanu pod deset.. a když s tim fááááááákt lítám, to znamená na max, tak to radši ani nechtěj vědět, ale to ten benzín mizí faaaaaaakt kurevsky rychle.. Vim že to neni příliš přesný, ale jel sem z Prahy po dálnici do Bolky a 30km od ní mi začla svítit rezerva a zrovna byla benzínka, tak jsem natankoval 7l béňa a odtam až do bolky sem jel s nohou na podlaze a po těch 30km mi zas začla svítit rezerva.. takže spotřeba přes 20/100????? To asi nebude normální
Accent 1.5 GT
Sonata 2.0 2002
Sonata 2.0 2002
-
- Kontaktovat uživatele:
To já všechno vim.. no napsal jsem vám tři případy jízdního stylu a i spotřebu jaký sem při nich dosáhnul, z čehož ten první rovnou zavrhuju, protože to bych moh rovnou vozit vajíčka na platě, tak se prostě jezdit nedá
Druhej styl je nejčastější a nedělá mi sebemenší problém ukázat komukoli z vás, jak to u mě vypadá.. a třetí myslim nikomu ukazovat nemusim, ale to je taky vyjímečně
Jde o to, že sem se o tom bavil s Petrem HC kterej má to samý Coupe co já.. motoricky a tvrdí mi, že i když to honí.. to znamená otáčky nad pět tisíc velmi často, tak má spotřebu kolem deseti.. Takže proč já kolem dvaceti??????????????????????
Druhej styl je nejčastější a nedělá mi sebemenší problém ukázat komukoli z vás, jak to u mě vypadá.. a třetí myslim nikomu ukazovat nemusim, ale to je taky vyjímečně
Jde o to, že sem se o tom bavil s Petrem HC kterej má to samý Coupe co já.. motoricky a tvrdí mi, že i když to honí.. to znamená otáčky nad pět tisíc velmi často, tak má spotřebu kolem deseti.. Takže proč já kolem dvaceti??????????????????????