Ne, kotouce ne, ale nebude to dlouho trvat a pujdou taky, od nova totiz nejak povibrovavaj. I na predchozi Sonate automat se brzdy menily dost casto,ale vzdcky odesly driv zadni, dilama se zivim, takze ani ty naklady nejsou nejak obrovsky.
Jsou to tyhle, kdyby je nekdo chtel odeme: http://www.autodily-slany.cz/025-245-0116-W-d35729.htm
Hyundai i40 cena brzdove desticky
Moderátor: Moderátoři
Re: Hyundai i40 cena brzdove desticky
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Reklama
přední desky poprvé po 55.000, druhé přední po 110.000, zadní po 100.000
zásadně Textary, kotouče obojí mám připravené po cca 150.000. Lze to.
zásadně Textary, kotouče obojí mám připravené po cca 150.000. Lze to.
Hyundai new SantaFE III- EX Technology+SKY
Hyundai Tuscon II _ 2.0 CRDI N Line
110tkm na textarech je zajimavá hodnota. Mohu vědět, kde se dají koupit?
Zatím sbírám zkušenosti a rozhlížím se. Až přijde čas, tak bych chtěl mít už jasno, popř. nakoupeno dopředu.
Zatím sbírám zkušenosti a rozhlížím se. Až přijde čas, tak bych chtěl mít už jasno, popř. nakoupeno dopředu.
Hyundai i40 CW, Premium, 1,7 CRDi, 100kW, 6A/T
Beri - píši po 55 tis první origo, a druhé už Textar jsem vyndal ve 110tis. Takže vpředu zhruba stejně, je pravdou, že Textary jsou tvrdší a ten původní origo kotouč si po cca 4000 km hezky "porovnal" ( záměrně nepíši srovnal ).
Zadní 100 tis, ale byly na kaši....
Textar najdeš skoro u poloviny dodavatelů, Haspa je vozí vč. kotoučů, ostatní na vyžádání. Nepatří mezi nejlevnější, ale než servis ...... bez komentáře.
Zadní 100 tis, ale byly na kaši....
Textar najdeš skoro u poloviny dodavatelů, Haspa je vozí vč. kotoučů, ostatní na vyžádání. Nepatří mezi nejlevnější, ale než servis ...... bez komentáře.
Díky za upřesnění. To jsem opravdu špatně pochopil. Už je mi to jasný. Aspoň se potvrzuje, že u automatu opravdu vydrží méně než obvykle. Ale díky tomu bych určitě automat nevyměnil
Rád bych chtěl totiž použít něco ověřeného nebo osvědčeného a žádné laborování. A do drahého servisu se mi taky moc nechce. Výměnu destiček i kotoučů ještě vzládnu sám.
Rád bych chtěl totiž použít něco ověřeného nebo osvědčeného a žádné laborování. A do drahého servisu se mi taky moc nechce. Výměnu destiček i kotoučů ještě vzládnu sám.
Určitě ano, hlavně si to všechno perfektně před "vražením" nových destiček vyčistíš.......
bohužel se zadníma musíš do servisu, musí přes ŘJ ovládat elektromotorky ruční brzdy a pomocí nich zasunout brzdové válečky - tady to je obráceně, netočíš pístkem ale se točí hřídelka ...
hodně zdaru
bohužel se zadníma musíš do servisu, musí přes ŘJ ovládat elektromotorky ruční brzdy a pomocí nich zasunout brzdové válečky - tady to je obráceně, netočíš pístkem ale se točí hřídelka ...
hodně zdaru
Se zadními brzdami do servisu nemusím. Dokážu si je vyměnit pomocí diagnostiky
pokud ji máš, pak ano.