Hodně blízká budoucnost-s nafťákem už jen na pole!
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hodně blízká budoucnost-s nafťákem už jen na pole!
frawd
Můžeš jezdit lodí,tak nepropadej panice.
Můžeš jezdit lodí,tak nepropadej panice.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Reklama
A může zůstat věrný značce - vyrábí moc pěkné lodě
http://www.ship-technology.com/projects ... san-korea/
http://www.ship-technology.com/projects ... san-korea/
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně až pojede z nějaké oslavy,z centra Bratislavy,tak ať neusne.........jinak ho probudí až hlášení-"konečná stanice Rumunsko-VYSTUPOVAT"
- black_sheep
- Moderátor
Mno, možná budeš překvapený, ale napříč Prahou vedou cyklostezky naprosto odstíněné od civilizace. Upřímě, já taky zíral. je to bombaBorek píše:Krásná je část "dělám něco pro sebe"---jízdou na kole po Praze,v černých oblacích z chrochtáků .Ale až zakážou auta ve městech,tak ty už budeš mít natrénováno .black_sheep píše:já hoši bydlím v Praze a přes léto tu jinak než na kole nejezdím. je to levný, dělám něco pro sebe, a je to ekologický....
I když,za pár roků jízd v naftovém mraku,budeš mít od pražského vzduchu,plíce černý jako popelnice a při jízdě na kole budeš ten sajrajt vykašlávat ......= zakážou ti jezdit na kole,protože určitě nebudeš splňovat nějaké cykloEURO čistoty vydechovaného vzduchu
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Espero
- Kontaktovat uživatele:
Ona ta nafta, či spíše řepkonafta fakt trošku smrdí, vždycky když vyjíždím z garáže mě to praští přes nos. Ovšem je to zas poježděníčko. Žádný hupcuk při rozjíždění jako u těch lihobenzínů, neboť na čistý benzín se už taky nejezdí. A jak píše Borek o kus výše, já neřeším, že nebudu moct do Vídně, ale řvu, že zase budu muset kupovat jakousi další plackartu barvy žluté a nechám si podojit peněženku. Já to auto H1 už chci nechat až do konce mých řidičských dnů na rozdíl od osobáku, který budu měnit a možná za lihobenzinový motor. Já do Paříže nechci, neláká mě to tam, vlastně Frantíky už nemusím, byl jsem tam asi 3x a to mi nadosmrti stačí. Kdyby pitomci nespáchali buržoazní revoluci, nerozložila by se západní civilizace dlouhodobým řízeným procesem. Za svoje potíže si můžou sami. Ale to už jsme někde úplně jinde.
Jo a k těm kolům, jak píše Black Sheep, taky máme v práci jednoho vychrtlého, co měl tyhle názory. Do té doby, než ho vloni postrčilo cestou do práce jakési SUV, v důsledku čehož se pozdravoval asi tak půl roku. Ať dělám co dělám, kolem mé práce žádnou nádhernou cyklostezku nevidím a nevidím. Můžu se ale špatně dívat, protože mám na čtení 2,5 dioptrie a tou už je znát. Já jsem kdysi jezdil zamlada silničařinu a tak jediná krásná budoucnost při tréningu byla ta, až z kola večer slezu, to když jsme odpoledne po škole vyjížděli tréninkově z Prahy třeba do Kutné Hory a zpět. Takže když jsem z kola definitivně slezl, už jsem na něj pro jistotu nevylezl a nevylezu. Auto je prostě lepší. I motorka, ale jen o málo.
Jo a k těm kolům, jak píše Black Sheep, taky máme v práci jednoho vychrtlého, co měl tyhle názory. Do té doby, než ho vloni postrčilo cestou do práce jakési SUV, v důsledku čehož se pozdravoval asi tak půl roku. Ať dělám co dělám, kolem mé práce žádnou nádhernou cyklostezku nevidím a nevidím. Můžu se ale špatně dívat, protože mám na čtení 2,5 dioptrie a tou už je znát. Já jsem kdysi jezdil zamlada silničařinu a tak jediná krásná budoucnost při tréningu byla ta, až z kola večer slezu, to když jsme odpoledne po škole vyjížděli tréninkově z Prahy třeba do Kutné Hory a zpět. Takže když jsem z kola definitivně slezl, už jsem na něj pro jistotu nevylezl a nevylezu. Auto je prostě lepší. I motorka, ale jen o málo.
od 29.3.2018 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi L2H1,barva červená Tiziano,obytný vůz s ložnicí 1,87x3,12 m.
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2010, barva béžová metalíza
- black_sheep
- Moderátor
Mno, jestli mě na cyklostezce přejede SUV, tak stejně tak se to mohlo stát při chůzi na chodníku.
Ale uznávám, že to momentálně není možné provozovat všude a za všech okolností, prostě u nás na to chybí dostatečná síť stezek a cest. Nutno dodat, že v Praze se snaží s tím něco dělat, přecejen doprava autem je tady špatná. V Liberci to bylo na kole dokonce horší, nicméně tam jsem kličkoval po chodnících a pěších zonách přímo v centru, tak to šlo. Zkrátka proto říkám, v kole je budoucnost, jen to musí pochopit dostatek lidí a musí se pro to něco udělat Jezdit si autem po centru města a pak jít večer hodinu fuňet na rotoped je prostě, omluvte to slovo, přep...čelost lidstva
Ale uznávám, že to momentálně není možné provozovat všude a za všech okolností, prostě u nás na to chybí dostatečná síť stezek a cest. Nutno dodat, že v Praze se snaží s tím něco dělat, přecejen doprava autem je tady špatná. V Liberci to bylo na kole dokonce horší, nicméně tam jsem kličkoval po chodnících a pěších zonách přímo v centru, tak to šlo. Zkrátka proto říkám, v kole je budoucnost, jen to musí pochopit dostatek lidí a musí se pro to něco udělat Jezdit si autem po centru města a pak jít večer hodinu fuňet na rotoped je prostě, omluvte to slovo, přep...čelost lidstva
I ❤ cars
- black_sheep
- Moderátor
jinak na lihobenzín nejezdím, tankuju čistej o kačku, dvě dráž.
I ❤ cars
- Espero
- Kontaktovat uživatele:
Jezdit na kole je naprosto neekologická záležitost. Jednak spotřebováváš více energie, a tím se více zahříváš, čímž přispíváš k té mantře nazvané globální oteplování a pak také více jíš jídlo, v důsledku čehož produkuješ více odpadu i výfukových plynů. Ty jsou čistým metanem, takže zatěžuješ více jak životní prostředí, tak ovzduší.
od 29.3.2018 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi L2H1,barva červená Tiziano,obytný vůz s ložnicí 1,87x3,12 m.
Espero, člověče, na tom něco je Tééda
- jiri.vacha
A teď si představ,že ten cyklista má potíže s nadýmáním,to je potom metanu .Nestojí to za zamyšlení
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
HYUNDAI TRAJET 2001 2.7 6V LPG -po smrti(srdíčko)
HYUNDAI TRAJET 2004 2.7 6V LPG
HYUNDAI TRAJET 2001 2.7 6V LPG -po smrti(srdíčko)
HYUNDAI TRAJET 2004 2.7 6V LPG
Ale zase má poóóódstatně lepší akceleraci.
horsie je na tom ten, co je v kolone na bicykli za ním... a ak je to nejaky europoslanec tak cakajme novy zakon a povinne PRDfiltre na zadok a emisnu kontrolu kazdy rok u obvodneho lekára za 50e a človek z hmotnostou nad 100kg za poplatok 100eur
Accent 1.5CRDi,81kW ,2007
Fabia sedan 1.4
Megane classic 1.9dTi
Ibiza 1.9TDi,Xsara break 1.9HDi
Punto 1.1,Passat 1.8,Uno 1.3D
Prisma 1.6B,1.9D,Skoda 125GLS,Olcit
Fabia sedan 1.4
Megane classic 1.9dTi
Ibiza 1.9TDi,Xsara break 1.9HDi
Punto 1.1,Passat 1.8,Uno 1.3D
Prisma 1.6B,1.9D,Skoda 125GLS,Olcit
jiri.vacha píše:A teď si představ,že ten cyklista má potíže s nadýmáním,to je potom metanu .Nestojí to za zamyšlení
Ale pánové, chce to více sledovat dění ve světě. Tento problém je již dávno vyřešen. Spodní prádlo "STANX".mikodim píše:..... tak cakajme novy zakon a povinne PRDfiltre na zadok a emisnu kontrolu kazdy rok u obvodneho lekára za 50e a človek z hmotnostou nad 100kg za poplatok 100eur
https://www.youtube.com/watch?v=AbvSFFCd1ZY
Hyundai i30 Comfort, 1,6 CRDi VGT - 85kW, Vivid Blue, 07 / 2010.
Oil: Shell Helix Diesel Ultra 5W-30. Benzina - Verva Diesel / Euro Oil - Optimal Diesel (bez biosložky) + VIF
"Ať to má kozy nebo kola, vždy s tím budou problémy".
Oil: Shell Helix Diesel Ultra 5W-30. Benzina - Verva Diesel / Euro Oil - Optimal Diesel (bez biosložky) + VIF
"Ať to má kozy nebo kola, vždy s tím budou problémy".
Jo,jo, podobná reklama byla tuším na Šlágru a měli tam vzor pro pány i dámy.
A po vícero kusech, abys mohl měnit.
A po vícero kusech, abys mohl měnit.
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Jak je vidět,tak Praha se s nafťáky také rozloučí.A to hodně brzy .Západ se má od nás ještě co učit .Když Paříž do 5 roků,tak my do 10 měsíců .Oni ti Havlové a Klausové měli pravdu,když po revoluci říkali,že my ten západ ještě předeženem.
http://www.autorevue.cz/praha-schvalila ... -roku-2006
http://www.autorevue.cz/praha-schvalila ... -roku-2006