Stale nikto ? To si kazdy to svoje SUV tak setri ?
Co vy na nejaky zraz / trip po alpskych sotolinach, pripadne niekde na Strednom Slovensku a bocne / polne cesty atd.
Resp. nieco ine ?
Sraz HYUNDAI na Slovensku
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Sraz HYUNDAI na Slovensku
Hyundai Tucson 2.0 CRDi 136 kW 4WD AT / PREMIUM / Micron Grey / 04/2016
- Reklama
nedame nejaky mini zrazíček niekde na západnom SVK? Pezinská baba, niektorý deň z 23.8., 24.8.?
ja som este na ziadnom zraze nebol. netusim ako to chodi, co sa tam robi, ale rad by som pokecal vo volnom case o autach a spoznal nejakych fajn ludi.
alebo poznáte nejaké zaujimavé miesto, kde by sme mohli dať obed?... pridal by sa niekto?
ja som este na ziadnom zraze nebol. netusim ako to chodi, co sa tam robi, ale rad by som pokecal vo volnom case o autach a spoznal nejakych fajn ludi.
alebo poznáte nejaké zaujimavé miesto, kde by sme mohli dať obed?... pridal by sa niekto?
i30 PDe 1.4 T-GDI Now!, 6MT, Fiery Red
Bývajú zrazy hyundai na Slovensku.Je to klub,ktorý je aktívny na Fb.Už sme mali 3 oficialne celoslovenské zrazy..Cez tento klub sa ludia medzi sebou dohodnú a mávajú aj regionálne mini zrazy. Je to Hyundai Club Slovensko
Hyundai Elantra 1.6i STYLE 94kW Iron Grey 2017
Dakujem za informaciu. Ak na facebooku nie som?
preto sa pytam, ci by tu niekto nebol ochotny zajst na obed, kavu atd... pokecat o autach, hocicom na nejake fajn miesto.
Ja kludne pridem aj dalej. Ak by niekto chcel v pohode.
preto sa pytam, ci by tu niekto nebol ochotny zajst na obed, kavu atd... pokecat o autach, hocicom na nejake fajn miesto.
Ja kludne pridem aj dalej. Ak by niekto chcel v pohode.
i30 PDe 1.4 T-GDI Now!, 6MT, Fiery Red