Náhodou to bolo k téme. V každom prípade,díky za pozvanie.Chápem,chceš dať stretnutiu punc medzinárodného formátu. Bohužial cca.660 km hore,dole je dosť.
Aj keď by som celkom rád poznal tváre niektorých prispievateľov. Venujte prosím aspoň chvíĺu aj svojim kolegom z blízkého (veľmi blízkého) východu.
Cupra Formentor 1,5 TSI (2022-)
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8....
Já to teda beru, šéfe!
Mám to za barákem, byl by hřích se neukázat...
Ale mám to tak blízko, že to budu muset vzít oklikou přes Brandejs, aby se mi Sonča vůbec zahřála
Jen ten mekáč je takovej dost malej a parkoviště ještě menší. Nad tím mekáčem je KFC, kde je to parkoviště sice větší, ale taky věčně plný, nicméně kousíček od toho by se dalo zaparkovat u jakéhosi "nákupáku", kam moc lidí nejezdí a poskládali bychom se tam asi lépe. No a na kafe bychom mohli zajít právě do toho KFC. https://www.google.cz/maps/dir//50.1105 ... !1e3?hl=cs
SONATA NF 2.4 Dynamic, prestige dark red, r. v. 2007 v provozu od r. 2009, u mě od r.2013 NEW ACCENT 1.4 Elegance, leaf green, r. v. 2006 - prodáno r.2013 - nezapomenu! (hold, první vlastní je první vlastní)
Je to na protější straně než ten Mekáč, tedy směrem do Prahy. Při příjezdu na to myslete . A na to parkoviště se vjíždí stejnou "dírou" z hlavní jako k pumpě Agipu.