A všichni příznivci značky Hyundai si mají o tobě myslet co??? Mas nejvyšší výbavu s nejsilnějším naftovym motorem a napíšeš toto...??? To melo byt vtipne???Raspel píše:A je doma.
Ako druhe auto do rodiny, celkom prijatelne...![]()
Já se smát nebudu...
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
A všichni příznivci značky Hyundai si mají o tobě myslet co??? Mas nejvyšší výbavu s nejsilnějším naftovym motorem a napíšeš toto...??? To melo byt vtipne???Raspel píše:A je doma.
Ze to nebol vobec vtip.Iba zhrnutie pocitov, ake mam od vyberu, odbjednania v autosalone az po dnesok zvorlajz píše:A všichni příznivci značky Hyundai si mají o tobě myslet co??? Mas nejvyšší výbavu s nejsilnějším naftovym motorem a napíšeš toto...??? To melo byt vtipne???Raspel píše:A je doma.
Já se smát nebudu...
To vieš Octavia je Octaviavorlajz píše:A všichni příznivci značky Hyundai si mají o tobě myslet co??? Mas nejvyšší výbavu s nejsilnějším naftovym motorem a napíšeš toto...??? To melo byt vtipne???Raspel píše:A je doma.
Já se smát nebudu...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |