Mexican píše:ak potrebujes nastartovat auto a odist, tak urcite nemas cas par hodin nabijat baterku ktora je fakticky po smrti. Takze kvalitne startovacie kable budu asi lepsia volba
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
- resp moj nazor na toto je taky, ze ak mam budget 1500kc, tak si kupim LILD nabijacku za 500, starovacie kable za 500-700 kc za zvysok si kupim flasku lepsieho rumu. Ale chapem - mate auto za 700 000 az 1 milion kc a tam treba kupovat znacky
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
mexicane mas pravdu,ja nikdy nekupoval obycejny bramborovy lih ale vzdy poradnou znackovou palenku z ovocneho destilatu,akorat od vstupu Ceske republiky do zkurvene unie mi to trochu zkomplikovali a musim pro takovou palenku jezdit na slovensko kde se da koupit cisty destilat z ovoce,u nas i ten pojebany "Jelinek" to musi pancovat vse s biolihem(i tu Zlatou) jinak by porusil pravidla EU.......zlati komousi.....
a jestli jezdim v aute za 280.000 ci za 800.000 mne je uplne jedno,kara jako kara,doveze mne od bodu A do bodu B.....asi tak,zatim u mne vyhrala spotreba a nizke naklady nez do toho cpat tezke prasule za servis a do vysoke spotreby,auta ktere jsem mohl mit a to podotykam byly auta(Audi,SeatCupra)proste naklady ktere jsem si ted nemohl dovolit.....asi tak,jsem rad ze mam co mam a kazdy mi zavidi kdyz mu reknu ze dalkovku si uziji za 3.8 na sto,sice po okreskach ale o to vice si uzivam krajiny kolem, na te dalnici to nevnimas,ani nemas sanci bo valis o stopero,asi tak
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40