Kolik zere Vase Scoupe?
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
A co mam delat, kdyz uz jsem byl s Coupatkem na diagnostice v autorizovanem servisu Hyundai a tvrdili mi, ze auticko je v nejlepsim poradku... a pritom mam prumernou spotrebu 10 litru... (u 1.6!). Na 9 jsem se dostal jen mimo mesto, to byl muj rekord...
dříve Hyundai Coupé 1.6 / 84 kW [R.I.P.]
teď BMW E46 330i / 170 kW [mazec!]
teď BMW E46 330i / 170 kW [mazec!]
- Reklama
Pravda,měl jsem pryč teplotní čidlo na Ecu,jak jsem to poznal,podle hodnot,které čidlo vydávalo!!!black_sheep píše:helec ivanku jsi rikal ze jsi mel taky problemy se spotrebou, jak jsi to vyresil?? spousta lidi ma se scoupe problemy ze zere jako tank a docela me to desi
Všechno jde změřit!!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Nevím proč se šklebíž ,je to základ pracovního postupu,prostě normálk a za to,že to třeba neumí nebo tomu nerozumí ,za to já nemůžu!!black_sheep píše:nj jde to vsecko zmerit to je pravda, ale museli by bejt lidi ktery by to promerili i multimetr jsme sehnali ale nejak nam to nic neukazalo..
Ne,ne!! Nejběžnější postup je z Tebe dostat prachy!!!black_sheep píše:vsak ja to ani nemyslel nejak zle ja jen ze kdykoliv mel nekdo problem s autem tak mu nenasli nic na diagnostice a nejbeznejsi postup je menit vsecko co se da dokud to neprestane zlobit.. to si kolikrat zanadavam ze nebydlim bliz k domazlicim
Ale už nikdo neřekne,jestli jí udělal dobře nebo to zkurvil!!
Jak se říká rodiče si nevybereš a už vůbec nějakýho mechanika!!!
cece je to tak, fak je to v riti pokud nema clovek znamyho me to povidej co me to stalo prachu za diagnostiku nekdy pred rokem a pul, a to bylo v loji vicko rozdelovace - safra to najde i blbec, ale kdyz se mi to stalo poprvy tak jsem to jeste neznal a nepodival se do nej voni to porad pichali na pocitac za 500 a reseni zadny.. kkti no no jinak nekde jsem tu psal moje story se znackou FACETivan píše:Ne,ne!! Nejběžnější postup je z Tebe dostat prachy!!!black_sheep píše:vsak ja to ani nemyslel nejak zle ja jen ze kdykoliv mel nekdo problem s autem tak mu nenasli nic na diagnostice a nejbeznejsi postup je menit vsecko co se da dokud to neprestane zlobit.. to si kolikrat zanadavam ze nebydlim bliz k domazlicim
Vím,četl jsem to!black_sheep píše:cece je to tak, fak je to v riti pokud nema clovek znamyho me to povidej co me to stalo prachu za diagnostiku nekdy pred rokem a pul, a to bylo v loji vicko rozdelovace - safra to najde i blbec, ale kdyz se mi to stalo poprvy tak jsem to jeste neznal a nepodival se do nej voni to porad pichali na pocitac za 500 a reseni zadny.. kkti no no jinak nekde jsem tu psal moje story se znackou FACETivan píše:Ne,ne!! Nejběžnější postup je z Tebe dostat prachy!!!black_sheep píše:vsak ja to ani nemyslel nejak zle ja jen ze kdykoliv mel nekdo problem s autem tak mu nenasli nic na diagnostice a nejbeznejsi postup je menit vsecko co se da dokud to neprestane zlobit.. to si kolikrat zanadavam ze nebydlim bliz k domazlicim
No jelikoz jsem trochu pozmenil zakonceni vyfucku tak mi to zere tak 10l na 100 a i kdyz jsem se snazim jezdit nekdy predpisove neboli na spotrebu a ze to nejde tak se pod 9l nedostanu.
Zrovna ted jsem natankoval od rezervy 15l a momentalne mam najeto 183 km a jen cekam kdy na me bude mrkat zebravy oko ale zas at to honim jak to honim i v lete na 205/45/16 tak to zere stale 10l.
Zrovna ted jsem natankoval od rezervy 15l a momentalne mam najeto 183 km a jen cekam kdy na me bude mrkat zebravy oko ale zas at to honim jak to honim i v lete na 205/45/16 tak to zere stale 10l.
Asi tak nějak,když mě negungoval plovák,tak jsem hladinu měřil klackem! Ale výpočty seděli,dneska mám plovák novej a hladinu rezervy jsem si radši malounko pozvedl,takže nyní má rezerva je tak 12 nebo až 15 litrů!! Kuwa dojez jako fík!!! V klidu!!torm píše:Ivan> To sem potřeboval vědět:) takže to je tak ještě 100 kilasku